Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Bogun

Bogun Well-Known Member

Відповідь: Аборт

Я взагалі проти абортів. Коли вже зачаток життя і душі людської вбити ще у зародку? Тільки коли це загрожує життю породілі через якусь хворобу чи ускладнення і більш нічого не можна зробити - у цьому випадку так.

Деякі кажуть зробили, щоб не ускладнювати сімейний бюджет. Гумовими нацюцюрниками користуватися треба:) , а не зробити дитини, а потім її вбивати:ireful1: .

2. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А якщо дитина, яка має народитись, ніколи людиною не буде?

3. Bogun

Bogun Well-Known Member

Знаєте теорію Інь та Янь. У злому повина бути крапелька добра, у добрі повина бути капелька зла. Навіть самому подумати, всі ми приходимо у цей світ з деякою метою злою чи доброю. Бути чи не бути людиною майбутній дитині, звідки ми можемо знати. Всі ми приходимо у цей світ безгрішними і однаково безпорадними.

4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Та дуже просто. Якщо в неї не буде нормального мозку....

5. Дімон

Дімон Well-Known Member

А де доказ того що у бажаної дитини буде нормальний мозок??? то що по вашому виходить що треба всім робити аборти бо є ризик що дитина буде розумово відстала???

• Подобається Подобається x 1
  6. zet

zet Дуже важлива персона

А я и доказывать ничего не собираюсь. Была б необходимость, то сделала б. Не было необходимости, то не делала. Все остальное из сферы веры. Знаю многих хороших матерей и жен, которые делали. Например есть 3 детей, а 4-го не захотели. Не заметила никаких терзаний, они об этом и не думают. Они заняты детьми и внуками. Просто живут и занимаются своими близкими. Может верующие и мучаются, не знаю. Это не призыв к повальному абортированию, просто и маньячить тут не о чем.
    Первый нельзя делать никогда, по чисто медицинским показаниям.

7. zet

zet Дуже важлива персона

Тетянка, каждый решает только для себя. Иначе б я тут Кабминера в минусах просто утопила, но ведь креплюсь и терплю, т.к. имеет право на собственное мнение, хоть и не приемлю я его мнение никаким боком.. :)

8. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

якщо не враховувати медпокази, аборт - звичайний страх труднощів (в будь-якому віці)...

9. zet

zet Дуже важлива персона

Если точнее, то это страх не просто трудностей, а перекоса тех трудностей ТОЛЬКО на женские плечи.
    Поэтому и рожать нужно только желанных детей. Женщина должна обязательно уметь заработать на себя и ребенка, а не быть 100% зависима от мужчины. И думать головой скольких она может поднять и поставить на ноги не надеясь ни на кого, и на государство в том числе.
    Не будут голодать и сможете дать путевку в жизнь хоть и 10-рым, то рожайте. Но рассчитывайте только на себя. А то повылетают замуж в 17-18 лет, не успев получить даже специальность. Затем на 100% браков приходится 60% разводов. И остается плакать о своей горькой судьбе или детей по бабушкам, пока жизнь личную не устроит. Родить не штука, человеком вырастить - вот задача, и тарелкой супа тут не отделаешься ... Поэтому думайте головой, в первую очередь..

• Подобається Подобається x 2
  10. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

З вашого попереднього і з цього допису (та інших) у мене складається враження, що ви втратили віру в людство.
    Будьте обережні - це сатанізм!

11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ні. Мозок в дитини з де-якими хворобами ніколи, люби ії чи не, але не буде людським....

12. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

:eek: Який сатанізм?! :eek:

І яка "віра в людство"? Віра в то, що якщо жінці не потрібна дитина, нема чого ії народжувати і потім не любити.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

"віра в сатанізм" і "віра в людство" - це ближче до синонімів, аніж до антонімів.:eek:

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Якщо жінці не потрібна дитина, то треба про то раніше подумати! :cool: Нема чого на хлопа надіятися, що він побережеться. Самій треба берегтися, щоб не завагітніти! А то ні, ліньки їй встати, зробити, що треба, щоб не залетіти, раз до того не зробила...:rolleyes:
    А все таки, прослідкуйте всю гілку і зробите висновок, що жінка, хоч і рахується кращою половиною людства, але в критичних випадках - безпощадна, немилосердна, жорстока! :sad: Звичайно, то не про всіх жінок, але навіть крім відношення до абортів, помітила це, коли баба поліцай, чи на митниці. Не відпросишся, не відмолишся! Чому так???:confused: :ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  15. zet

zet Дуже важлива персона

Командир на поле боя тоже с солдатами требователен и тверд. А здесь как раз женское поле боя. Она знает, что жалость ее не может быть абстрактной и беспочвенной, за все нужно нести ответственность.
    Это жесткость хирурга, во благо оперируемому.

16. zet

zet Дуже важлива персона

Лучше б уже рожденными обеспокоились, а то беспризорников больше, чем сразу после войны.......
    14:08 13/04/07
    В Украине около 130 тыс. беспризорников

http://www.versii.com/newss.php?pid=104588

17. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Я трохи давненько народилась, тоді не так просто було подумати. Так і буває, що береглись, але ж... Ліпше б зробили аборт.

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви так себе самі не любите? ;)

19. Ascorbinka

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Гоп-стоп, приїхали:D І на що природа створила те дивне створіння - чоловіка.... все ти думай сама... і остерігайся щоб не завагітніти, а як вже завагітніла - сама думай чи варто родити, коли родила - думай чим прогодувати...:cool: Може простіше подумати з самого початку? Чи варто з цим чоловіком заходити дальше випитої чашки кави і обміну № телефону:rolleyes: якщо він ні на що, крім запліднення не здатний.....

20. Ascorbinka

З цим погоджуюсь на 100%, не тре лізти поперед батька в пекло ...

а де твій аватар? :)