Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Дімон

Дімон Well-Known Member

Відповідь: Аборт

А не простіше віддати його вже народженим в дитячий будинок?? це все же писалося, і тут кожен залишиться при своїй думці!!

А якщо починати з того чому роблять аборти то в Україні більшість абортів роблять не в наслідок зґвалтування а тому що або неповнолітні, або ... або... або....

2. Дімон

Дімон Well-Known Member

Так само як нема права голосу в жінок тут справа кожної жінки особисто!!!! а не голос інших жінок!!! Як не покерує дочкою татко, так і не покерує мама !!!! Все одно вона вирішувати буде сама Ваші ж слова :haha:

3. zet

zet Дуже важлива персона

Так і є. Народження й аборт - це суто жіноче питання.

4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ні, ніяк ні. НІКОЛИ.

Неповнолітні. Чому завагітніли?

Або... або... чекаю далі.

5. zet

zet Дуже важлива персона

Нет, родить и отдать в детдом не проще. Надо или рожать желанного и не отдавать или не рожать вовсе.
    Иногда просто не на что содержать еще один рот, особенно если женщина одна и уже есть на руках...

6. Дімон

Дімон Well-Known Member

Так я про це і пишу!!! презервативами користуватьися треба (випадог не із згвалтуванням) а не вагітніти тому що захотілося гострих відчуттів а потім аборти робити і івбивати власних дітей

• Подобається Подобається x 1
  7. Дімон

Дімон Well-Known Member

АБо .... або.. дуже багато!!!! А причина залишається одна !!!! Головою треба думати до того як вагітніли!!!! а не робити потім аборти, всі прекрасно знають що помилки краще н5е робити ніж старатися потім їх виправляти,

8. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Тут-то я згідна на всі 100.

9. zet

zet Дуже важлива персона

А с этим никто и не спорил, но в жизни всякое случается. Так вот именно это "всякое" запретами решать невозможно, а воспитанием не только можно, но и нужно.

10. Дімон

Дімон Well-Known Member

отож бо і воно :))) треба вирішувати все вихованням!!! у випадку зґвалтування ви мене все таки напено в чомусь переконали, але то справа кожної жінки особиста і з порадами тут свій ніс я вважаю пхати не треба як чоловікам так і жінкам!!!!

11. zet

zet Дуже важлива персона

Согласна...

12. Дімон

Дімон Well-Known Member

УРРААААААААА :haha: ДОСЯГЛИ КОНСЕСУСА!!!!!!!!!!!!:D :D :D :D :D :D

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Ага часто малолітня дочка може понавирішувати сама. :sad: Будь у Вас, Зет, донька Ви би її лишили сам на сам з тою проблемою? :confused: Я би ні! Я би дитину підтримала в таку хвилину.Але аборта би зробити не дозволила ні за що на світі! :sad: Бо дівчина би була під риском на все життя залишится бездітною. Знаю такі випадки і дуже багато.Бо нема гарантії, щоб вона знову за деякий час собі то не дозволила, раз вже раз так сталося. А так допомогла би виховувати дитинку і вчити доньку бути відповідальною за свої вчинки.
    І ще от за вибір.
    В моєї знайомої неповнолітній син волочився з непорядною дівулею. Потім таки її покинув. Так що вона зробила! Подзвонила потім і ніби між іншим, сказала, що в неї тест позитивний виявили на СНІД. Вони всі були в шоці. Повезли до лікаря, зробили тест, а лікарі результату батькам не дають.:eek: Бо "відітєлі", то синове особисте право! Як захоче, то скаже батькам! :cool: Добре, що все обійшлося і то була просто помста. Бо батькам мало дах не поїхав! Але ви зверніть увагу, як медицина, а вірніше влада, придумала, щоб від батьків результати приховувати! :ireful1: А це все пішло з того,що хтось таким мудрим захтів бути, що видав закон, що дитина має вже право сама приймати рішення! Чогось, блін, як вдарив неповнолітній син моєї няні чиюсь машину, а ті подали в суд, то мама несла фінансову відповідальнісь за ту аварію! :ireful1: Мусіла банкротсво об"являти, щоб з неї душу не витрясли! Що то залізо, тлінні гроші, які мають на то страхову компанію.І мама має нести відповідальність за дії сина! :cool: А життя дитини, життя ненародженої душі, то тут тобі зась! Ти тут вже посторонній!
    "Справедливість" АДНАКА! :cool:

14. zet

zet Дуже важлива персона

Оля, для этого установлен возрастной ценз. У нас до 17 лет, а дальше будет так, как успели уже воспитать. Будет совершеннолетие в 21, то значит и контролировать сможете до этого возраста, но не более.
    Человеку нужно не запрещать подходить к воде, а научить плавать. Именно воспитание и учит плаванию по реке жизни. Невозможно всю жизнь держать под контролем на коротком поводке, нужно чтоб уже и в собственной башке мозги были.

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Зет, ну до чого тут виховання? :sad: Це може статися з будь-якою дівчиною! Навіть ДУЖЕ-ДУЖЕ вихованою. Шлюшки ж часто дуже розумні і до вагітності не допускають! В біду часто попадають нормальні дівчата. Адже вони довіряються хлопцям, бо самі чесно виховані. І раз таке стається, то не кинути дитину на самовідповідальність треба, бо вона і так розгублена, в розпачі, а підтримати, щоб вона вбивства не робила!
    Вчити треба. І не тільки вдома, але найголовніше - в школі, щоб діти знали, що то ЕЛЕМЕНТАРНЕ вбивство. Це більше діятиме! Адже діти в такому віці ще дуже жалісливі. За котом, чи псом плачуть, як викинеш з хати. :sad:
    От Ви за науку стільки ратуєте. А скажіть, як вчити вже 30-40 річну жінку, якій лінь поберегтися, то вона собі потім в оправдання свідомо дитину ненароджену вбиває, щоб легше їй жити було? :cool:

16. zet

zet Дуже важлива персона

Оля, это только убеждение и вера поможет. Я когда осталась одна, то 3-го б не родила, если б даже и залетела. Нет во мне этой веры... Я рационалистка, но и не блудница. Часто поступаю схоже с вами, но у меня другие мотивации. Я больше думаю о том, что я могу дать уже существующим детям? Честно, то очень устала бороться со своими гавриками. Самое тяжелое это не воспитать их маменькими сынками, хотя маме это гораздо удобнее. Отпустить их во-время от себя. Так и дочерей нужно во-время отпустить в жизнь, но при этом дать образование, научить не только основам морали, но и научить зарабатывать деньги на нормальную жизнь, тогда и другие вопросы тоже решатся. Не будет вешаться на 1-го встречного в надежде выскочить замуж, а более требовательно будет выбирать себе пару, т.к. будет в себе уверена.
    Меня такие средства достижения цели - счастья моего ребенка, устраивают больше, чем любые запреты.

(Вот вы выросли во времена разрешенных абортов, ну и что? Вы же их не делали, значит ваша вера - это и есть то самое воспитание, которое предопределило ваш выбор. :) Воспитание и есть самый верный ограничитель..)

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Моя подружка теж була раціоналіска. Хата мала їй була, чоловік мало, як їй здавалося, заробляв... Що з нею є, я вже раніше описувала...:sad: Зет, краще не пишіть, що би Ви зробили, раз Ви вже такого не робили. Мучаться ті жінки, що робили аборти. Повірте...:sad: Їх і осуджувати не треба. Вони вже самі собі осуд. :sad:

Зет, а згадайте, раніше думали, що даватимуть дітям, що народяться? І всі жили, і ніхто не повмирав, а нормальні люди повиростали!
    Родили, бо знали, що вбивати не можна, бо то жива душа. То тепер чогось забули...:sad:
    Коротше! Давайте виховувати і дівчат молодих, і жінок, як Ви кажете, але першим пунктом виховання ставити :"Аборт - це вбивство!" А тоді про запобігання небажаної вагітності, здоров"я жінки ( фізичне і психічне). Ну і все, що ще до того дотикається. Я теж за науку! В першу чергу. Але наука повинна базуватися на фактах. Тобто, аборт - страшний гріх. І вбивство для тих, хто невіруючий, але не дійти до нього можна ось так. І тоді все далі. Піде? ;)

18. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Таки "зась". Є вік згоди, і дитину ви не можете примусити робити то, що ви бажаєти. Виховувайте по-другому. Тільки так.

19. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Довіряють в чому?!!! В тому "вот відіш, Маша, а ті боялась"?!

Бо дурна. Ну, і хто ії мозок вправить? Аборт ії неможна буде зробити? І що тоді? З дитиною що? Не шкода буде?

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Брехня. Так, я не вмерла, але замість того, щоб мені пів-життя повторяти, що друга сім"я зробила б аборт, бо дитина була невчасною, пішли б і зробили.

а де твій аватар? :)