Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Відповідь: Аборт

Щось маловато так буває з дітьми від згвалтування... Частіше за все, не дивлячись на псіхологів, життя тої дитини коротке...

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Пригадується роман "Анжеліка" Анн і Сержа Голонів. Доньку Онорину Анжеліка теж народила від згвалтування.Та ще й від кого?! Від рижого грубого салдафона, який добре, що не вбив її. :sad: Але згадайте, як описана доля дівчинки в книжці! Дівчинка була хоч із зовнішніми ознаками батька, але була розумною і хоч автори описують, що Анжеліка спочатку мала відразу до цієї дитини, народженої з насильства, але потім її полюбила, так що це насильство на долі дівчинки не відобразилося. Полюбив її потім і чоловік Анжеліки - граф Пейрак. То, звичайно, роман,але в житті буває так само. Моя інститутська пОдруга теж стала жертвою насильства. Його посадили, вона зробила аборт...Потім вийшла заміж і народила свою дочку. Ще не вечір, як кажуть, але ця дівчина, ніби відплата їй за той аборт. :sad: Мати таку дочку, то краще залишитися до смерті бездітною. Будучи в них в гостях, я поїхала раніше звідти, ніж планувала, бо не хотіла, щоб мої хлопці набралися того відношення до мене, як вона відноситься до матері і батька. :sad: А дівчині всього було тоді 17...:sad:

• Подобається Подобається x 2
  3. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Мені не подобаєтся судити по книжкам. Книжка - то то, що ДУМАЄ автор. А от вбивство вже народжених дітей в Боснії, не дивлячись на купу псіхологів, що Європа туди вислала, вбивство не тільки тих дітей, а і всіх дітей жінки самою мамою - то є факт.

• Подобається Подобається x 1
  4. zet

zet Дуже важлива персона

Умгу, "гладко было на бумаге, да забыли про овраги... А по ним ходить..." :sad:
    В общем, не получится из меня католички.. Я все равно буду против запрета законодательного абортов, а только за общественное воспитание ...

• Подобається Подобається x 2
  5. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

На жаль, то так. Чи буде вдячна дитина, яку мама не може любити - хто зна...

6. zet

zet Дуже важлива персона

Так у меня как раз разногласие в вопросах запрета или разрешения аборта с Кабминером (в первую очередь) и частично с Михом в том, что, на мой взгляд, ребенок должен быть желанным и счастливым (это обязательное условие). Счастье мы может и не сможем ему обеспечить, но (если он желанный) будем стремиться к этому. Плодить же заведомо и прогнозируемо несчастье просто преступно, т.к. даже из щенка вырастает злая собака, если ее дразнить и бить. А тут человека надо воспитать, а не Маугли.

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Я свою думку відносно абортів на основі Слова Божого донесла. Хто хотів - задумався. Хто ні - його справа.:) Мені основне було, щоб донести до тих, хто не знав. Більше сказати нІчого. Хоче Мих, хай доказує. :)

8. zet

zet Дуже важлива персона

Нет, не Мих. Доказывать, в поте лица, будет Кабминер. У него целая теория куда надо детей нежеланных сдавать, что меня больше всего и возмущает.

9. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Що ж, раз просять - треба попотіти лицем:D
    Теорія стосовно того куда надо детей нежеланных сдавать, что zet-у больше всего и возмущает не моя, та і не теорія це, а загальносвітова практика, до того ж перевірена часом.

Тепер по порядку:
    Ну, то є очевидно, що коли дитина знаходиться ще на ранніх стадіях розвитку і в утробі матері, то визначити здорова вона буде чи ні набагато важче у порівнянні з ситуацією коли дитина вже народилася.
    Ні, це ви забуваєте про здоровя жінки. Скільки ж можна повторювати, що першою причиною заборони абортів є необхідність збереження здоровя жінки.
    Якщо дитина від гвалтівника не потрібна - то ніхто ж не заставляє її виховувати: народила і віддай в дитбудинок, ну скільки ж можна повторювати цю банальну істину?!
    Дійсно, Благими намерениями вымощена дорога в АД. Не потрібно проявляти неприродну турботу про жінку - нехай краще все йде природним шляхом. Тоді всі будуть здорові і вбивств не буде, і почуття вини також.
    То проблема в згвалтуванні чи в аборті? Бо ми про аборти сперечаємося. З вашого допису я зрозумів, що вона отримала психотравму від згвалтування.
    Вас трохи дезінформували: людина виростає не зі сперматозоїда, а з запліднеої яйцеклітини :)(здається це називається зигота).
    Ну, в умовах війни, навіть я не готовий відстоювати заборону абортів. Під час війни свої правила і своя мораль. Але ж ми говоримо не про війну.

Не потрібно спекулювати на речах які не мають до абортів безпосереднього відношення: на згвалтуваннях, війні, і т.д.
    У нас же не війна, і абсолютна кількість абортів робляться не в результаті згвалтувань, чи не так?
    Це завжди так: коли не вистачає аргументів- починають придумувати якісь архіскладні ситуації, типу вагітності у космосі.;)

• Подобається Подобається x 3
  10. Дімон

Дімон Well-Known Member

ви знаєте мало яка мама не буде любити свою дитину....

11. Дімон

Дімон Well-Known Member

KabMiner 5 балів !!!

12. zet

zet Дуже важлива персона

А что, мёртвая это здоровее, чем живая? Сколько их погибло от подпольных абортов, а делать все равно будут. Раз в веках не смогли это прекратить, то сейчас тем более женщина не позволит рулить кому-то собственной жизнью. Убедите, то не сделает. Не убедите - сделает. И закон здесь никогда не поможет добиться желаемого вам результата.

13. zet

zet Дуже важлива персона

Неправда ваша. Не так давно показывали в "Жди меня" такого ребенка. Нашли маму, а она и смотреть не захотела. В свое же время отказалась от плода изнасилования. Очень-очень редкая женщина оставит плод изнасилования, еще более редкая сможет любить такого ребенка. Для нее это часто продолжение изнасилования на протяжении всей жизни. Нет, такому ребенку лучше не родиться вовсе.

14. Дімон

Дімон Well-Known Member

ну я ніколи не буду матірю але не вірю що багато мам зможуть не лоюбити свою дитину!!

15. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Тобто вона ії любить, але вбиває, бо бачити не може? Дякую, мені щось такої любові не треба...

То не ії дитина, то дитина гвалтівника! Мало хто може бачити в дитині тільки свої риси...

16. Дімон

Дімон Well-Known Member

Так мова і йде про те що б не вбивали! :?)

17. Дімон

Дімон Well-Known Member

Я то не її??? Я ВЖЕ ПИСАВ!!! "Чий бичок би не скакав а телятко наше!!!!" і взагалі тема почалася про аборти, а не аборти в екстенних умовах!!! як вже писав KabMiner
    ТО давайте поговорімо про аборти в звичайних умовах !!

18. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А що вони з ними робити будуть? Засолять? Я ж кажу - мати не завжде зможе то все забути, і тіх дітей часто ВБИВАЮТЬ. Вже народжених.

19. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

"Наше"... Та почитайте хоть щось.... То рідко, дуже рідко, щоб мама то "наше" любила, як нормальне.

Давайте. Почнемо з того, чого роблять аборти.

20. zet

zet Дуже важлива персона

В звичайних умовах й не звичайних, то теж тільки жіноча справа. Нема тут права голосу у чоловіків й ніколи раніш не було. Тільки своїй жінці можете дати раду, бо разом будете тих діточок піднімати, але вже навіть покерувати долею дочки - не вийде. Ви можете добре виховати свою дочку, але вирішувати все вона буде вже тільки сама.

а де твій аватар? :)