Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт

Це питання немає роду. Бо це є питання життя. Вважаю про це треба говорити, багато ж жінок просто не знають що роблять.

• Подобається Подобається x 2
  2. zet

zet Дуже важлива персона

Не вам об этом говорить, вот в чем проблема... Не вам...
    Вашей маме или жене - можно.

3. Капітан

Капітан Well-Known Member

Мих, сматывайте отсюда удочки... Кажись женская аудитория настроена весьма серьезно... :)

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не думаю, що жінка після аборту почувається щасливою. Не виключаю, що де-які жінки - так, відчувають (не щастя, звісно, а полегшення, що позбулася проблеми). Не думаю також, що будь-яке лікування, а тим паче оперативне, є підставою для того, щоб відчувати себе щасливим.

А от з приводу "вбивства"... Повторю, це проблема світогляду. Християнство вважає аборт тяжким гріхом, вбивством. Але є і інша точка зору. З якого часу вважати "вбивством"? Очевидно, що знищення сперматозоїда і яйцеклітини окремо не є вбивством. А от з моменту запліднення, чи з моменту формування у плода основних систем організму, чи з моменту, коли плод стає життєвоздатним...? Ще одне питання: якщо лікар стикається із ситуацією, що може вижити або плод, або матір, кого він повинен рятувати? Питань багато, однозначних відповідей немає.:sad:

5. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Тема вже була. Широко і глибоко обговорювалася. Всі залишилися на своїх позиціях.
    Особисто я вважаю, що це вбивство: Лікар - вбивця, а жінка - співучасник злочину. Обох потрібно судити і садити, як за вбивство.

6. Степаныч

Справа у тому, Умо, що релігія також і проти контрацепції. Мих може зауважити, що НЕ ДАТИ МОЖЛИВОСТІ НАРОДИТИСЯ нічим не краще вбивства...

7. Степаныч

ЗЕТа,
    Вы как всегда прАвы! Недаром существует поговорка: "Наше дело не рожать, сунул-вынул и бежать". Извините за пошлость, но это отношение многих мужиков. К сожалению таковы реалии.:rolleyes:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Капітане, я теж зауважив, що тут смаженим запахло. Цікаве явище. Задав питання представнику Майкрософта - образився, а мої зауваження витер, написав про телегонію - не повірили, написав про аборт - заклювали, написав про Рено - засміяли., Мартіні дав жовту картку.
    Що далі?:o

9. zet

zet Дуже важлива персона

Переходите от слов к делу. Научитесь рожать, например, для начала... :p :)

10. Капітан

Капітан Well-Known Member

Дальше Вам видимо придется на ком то жениться, барин :D Ох и неспроста это все, неспроста...:rolleyes:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навчитися родити.... Нема слів.

12. Степаныч

Да ладно! Нам ли быть в печали!;) На то она и дискуссия.:D

13. Відповідь: Аборт

Степаныч: все эти вопросы бесчисленные ставятся с целью запутать, и Вы как медик прекрасно это знаете. Началось это как ложь во благо (для успокаивания тех, кому аборт показан был) а выродилось как обычно в узаконенную ложь.

Момент определить просто. Этот тот самый момент, с которого начинаются процессы, которые приведут к рождению ребёнка если НЕ ВРЕДИТЬ.

Т.е. с момента оплодотворения, конечно. До того процесс развития не запущен (и исходников не хватает), после того - какая разница, что у кого там сформировалось или нет? ЧТо, убийство взрослого однорукого или с искусственным сердцем (почкой, хрусталиком) оправдывать тем, что у жертвы неполный набор органов? А убийство 2-х летнего малыша тем, что он сам не в состоянии прожить без посторонней помощи (ни огонь развести, ни пищу добыть), а 4-х летнего тем, что дяди учёные установили, будто личность формируется в 6 лет, а жениться можно вообще в 18 (16, 14, 21)? Я бы не стал.

Так что, "узаконенное убийство" - это реально самое точное определение для аборта. И чтобы не лицемерить хотя бы самим себе, при обсуждении сроков, оснований, стоимости и процедуры аборта, следует всегда помнить это определение ИМХО.

• Подобається Подобається x 1
  14. zet

zet Дуже важлива персона

Невстранец, я уже видела семейку где и предохранение грехом считалось. Детишек кучу наплодили, а после 10-го мама от рака матки умерла. Остались малыши на папины плечи. Он сам священник, только не православной церкви. В общем использовали бабу в роли детородной машины и заездили до смерти. А как теперь тем детям без мамы жить, без ее любви и ласки? Конечно, папа остался. Но поднимет он сам тех детей, как им будет житься в этой жизни? Во всем должна быть мера. И в этом тоже. Иначе "благими намерениями вымощена дорога в АД"

• Подобається Подобається x 2
  15. Ума

Ума Well-Known Member

Звісно, що є певні релігії, які осуджують контрацепцію! Але ж вони і навчають як вірно визначати безпечні-небезпечні дні жінкам. Природна контрацепція не вважається у них гріхом. Більшість релігій контрацепції не забороняє, а навпаки заохочує. Я не відстоюю негативну позицію щодо законності аборту через релігійну заборону, але з моральної точки зору це вбивство, це злочин! І дуже влучні приклади навів Невстранець! Питання в тому, що знівелювали у світі відношення до ненародженої дитини! Прирівняли до такого собі апендициту, як тільки затурбує - в моменті позбавлять, як від чогось непотрібного!

16. Степаныч

Хтось писав, що тема уже обговорювалась і кожний зостався при своїй думці. То так і є. Скільки б ми не обговорювали, до єдиної думки не дійдемо. :sad:
    А от давайте подивимось на проблему з іншої точки зору. Що робити лікарям? Відмовлятися робити аборти? Погодьтеся, не дуже приємно відчувати себе катами.

17. Відповідь: Аборт

Вот они и придумывают все эти "12-е недели", чтобы "не чувствовать себя" :cool: Дело прибыльное, это настоящий конвейер, поэтому думать за них, что им делать, мы не будем с Вашего позволения, циников среди врачей всегда хватало (это ж срез общества, не так ли?) а они обойдутся без нас. В конце концов... им же "детей кормить надо как-то" :confused: :sad:

18. Степаныч

А в чём прибыльность "дела"? Подпольные аборты? Так их не только медики делают!;) Да и нормальному врачу заработать можно и на многом другом. В данном случае медики выполняют социальный заказ. А то странно как-то: на аборт идёт женщина сама (согласитесь, не врач её силком тянет), а врач вроде в чём-то виноват.:sad:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Ви, жінки, можете народжувати без чоловіків? :confused: :confused: :confused:

20. Степаныч

Мона я влезу?;) У прямому розумінні - можуть. Були б сперматозоїди. :D

а де твій аватар? :)