Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Відповідь: Аборт

А до чого доводе народити дитину від гвалтівника чи дитину хвору, не бачили?

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну і хіба не можна було і собі життя зберегти, і дитині? :sad: Хіба би ще одної миски зупи не знайшлося, чи одежі зі старших :sad: Я ще розумію, коли на таке йде молода дівчина, що боїться ославлення і що заміж потім важко вийти... А коли це роблять дорослі сімейні жінки мені в голову не вкладаєтся.:sad: Я от не робила абортів ніколи, але ж 10-ро їх не народила.Всі троє були бажані, а четвертий хоч і не по плану, але я ж сильно не гвавтувала. Думала, що може доня буде. А раз не вийшла доня, то вже вирішила, що баста! Не треба їх більше. Будуть невістки донями і внучки. :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Спор у вас, девушки, какой-то....не очень.
    Дело это очень личное (для самой женщины), с одной стороны, но и зависит от очень многих внешних факоров - муж, любовник, мама, папа, свекровь, старшие дети, материальное положние, жилищные условия, и т.д и т.п. Так что единого подхода и единой оценки данного поступка просто быть не может. ИМХО.

• Подобається Подобається x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Бачила! А Ви бачили? :cool:
    В моєї кузинки, що на 15 років від мене молодша, народилася хвора дівчинка. Всі знали, що дитина буде хвора ще з 4-х місяців вагітності. Але від родичів приховували, молилися і вірили в чудо.Чуда не сталося. Дитині після пологів робили операцію на хребті десь 6 годин. Потім вона росла, розвивалася, а ніжки не рухалися.А тоді сталося ще гірше. Вона захворіла, набралося в легенях води і мало не померла. То десь було в 6 місяців. Думаєте, що вони просили Бога, щоб Він забрав ту дитину? Нічого подібного! Вони обоє плакали і хотіли, щоб це дитя жило. Після цього їй стало ще гірше. Ми всі дивувалися і співчували, а вони навіть злостяться, що їх шкодують. Тепер ця молодичка ще народила двоє нормальних дітей, але ту найстаршеньку люблять, леліють, хоч вона й калічка. Як мама одного разу сказала цьоці, що мовляв, бач, все у вас тепер добре, якби тільки не Джуліанка, якби її Бог забрав... То цьоця аж криком кричала:"Ти що! Як ти таке говориш?Та вона наша найулюбленіша дитина! Вона нас навчила багатьом цінностям життя!" :sad: А Ви кажете...:cool:

5. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ну, а я знаю людей, яким така дитина життя зламала. Тому і кажу - вирішувати - не мені.

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Все це особисте, Полковнику, правда Ваша. І я нікого не суджу, тільки співчуваю, що жінки, дівчата не мають нікого, хто б розрадив, підтримав, що це ще не кінець світу, що раз ти не порушиш права дитинки, яка вже зав"язалася, на життя, то ти зробиш краще, ніж вбити її в зародку. :sad: Біда в тому, що багато наших жінок, що зважуються на таке і часом мужчин, що змушують їх до цього, навіть не хочуть усвідомити, що вони вбивці, або співучасники вбивства! :sad::sad::sad: І хай тут хто що хоче говорить! Це не просто думка релігії, це доказ науки, яка може й ні в що не вірить!

7. Оля

Оля Старожилка форуму

А як здорова дитина може стати пізніше калікою, то вона теж життя зламає комусь? :cool: А якщо хтось з нас дорослих може стати калікою, то нас теж, як фашисти, для очищення нації треба вбити, щоб нікого не мучили? :ireful1:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Без чоловіка?

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Миху, Ви що? :eek: Зету через пост читаєте??? Та з чоловіком!:rolleyes:

10. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Буває, на жаль. Скільки дітей після Чорнобилю захворіли? І пані знає, скількох тігне тільки мати, бо більше нікого нема?

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Знаю. Але що їх народила не шкодую. Раз я все роблю відносно дтей так, як Бог приказав ( і люблю їх, і стараюся для них, і наказую, як непокірні), то й знаю, що вони будуть добрими людьми і мене на старість не покинуть. Я ж їх не покинула, хоч без тата вони лишилися. :)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це є душе тонка проблема і люди, часто не розуміють чому їм в випало таке випробування. Але.... що би в житті Вам не випало, які випробування Вам би не зустрілися, треба памятати одне. Ніколи не відвертайтеся від життя і не уникайте його, а сприймайте все з радістю.
    Бо з людської точки зору ця ситуація може здаватися для Вас невиносимою, нещасливою, а насправді вона є спасенною, вона може зробити з Вас іншою людиною - кращою, добрішою, досконалішою.:)

13. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Для того треба вірити, пане.

14. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

І дякуй Богу, вони здорові, тьфу-тьфу.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Безперечно!:)

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Я й так і роблю. :) А ще дякую Богу, що в мене й думки не приходило, щоб аборт зробити! ;)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оля, Ви не зрозуміли.
    Зети улюблена фраза: "чоловіки, навчіться спочатку народжувати", на що я відповів: "навчіться вагітніти без чоловіків"....

..... ось така от інтелектуальна розмова...

18. Ума

Ума Well-Known Member

Я завжди думаю, невже дитиниа тільки гвалтівника? Та це в першу чергу мамина дитина і не має значення, хто її батько! Бо файний тато потім з мамою може розлучитися і стати таким же немилим як гвалтівник, але діти вже народжені!

і про хвору дитину Оля дуже добре сказала. Народиться здорова, а раптом стане хворою... аборт уже не допоможе...

• Подобається Подобається x 3
  19. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Видно що так. Більшість мам, які народили таких дітей, їх, тих дітей, не люблять. Друга справа коли була народжена дитина, яку хотіла мама. Зовсім друге.

Може дитина захворіти. Але ж навіщо ії вже хвору народити?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А буває, нелюбить, та коли народить, то полюбить. Так часто буває.

а де твій аватар? :)