Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт

Умо,
    дитина після народження кілька місяців СВІДОМО нічого не може ручками хапати. Хоча, звісно, у піздні строки переривати вагітність злочинно. Якщо це не стосується життя жінки.

2. Росинка

Росинка Well-Known Member

Ви думаєте,що якщо дитина не усвідомлює,то їй не боляче і вона не хоче жити??:eek: Дитинка у животі матері прекрасно чує і відчуває,повірте мені на слово.Вона розрізняє світло ,чує звуки,відчуває БІЛЬ фізичний.Деякі науковці навіть кажуть.що вона може плакати ще у животі.

3. zet

zet Дуже важлива персона

Умочка, не беріть дурне в голову... У вас є чоловік, нормальна сім'я, буде скоро дитина. Не дивіться поки що подібні передачі. Нехай вам буде затишно у своїй рідній сім'ї...

4. zet

zet Дуже важлива персона

Росинка, это все на последних сроках..

5. Росинка

Ну да на последних.Но я вообще придерживаюсь мнения,что аборты делать нельзя ни при каких обстоятельствах.Но мнение свое не навязываю никому.Слава Богу,меня жизнь не ставила перед таким страшным выбором никогда.
    Вообщем :"Не судите,и не судимы будете"

6. Степаныч

Я думаю як раз навпаки, навіть написав: "...звісно, у піздні строки переривати вагітність злочинно".

• Подобається Подобається x 1
  7. zet

zet Дуже важлива персона

Вот, вот, лучше придерживаться в жизни приведенной вами же цитаты....
    Сколько женщин - столько и судеб. Только ей одной и принимать решение.

8. Ума

Ума Well-Known Member

коли питання стоїть САМОЗАХИСТУ, то навіть у зрілих людей просипається те, чого ніколи СВІДОМО вони не робили... моя думка.

на форумі десь викладали фото операції утробної дитини, де через отвір у матці і плаценті вона висунула ручку і схопилася за палець лікаря - така собі символічна подяка ;)

9. Ума

Ума Well-Known Member

я так і роблю :D

а чоловік сказав, що півночі не спав... вразливий такий, я навіть і не знала :rolleyes:

10. Степаныч

Умо,
    у Вас народиться чудове дитинча! Ну навіщо Вам ТАКІ фото, ТАКА інформація, ТАКІ роздуми? Фігня все це. От що значить "отвір у матці і плаценті"? Яка "подяка"? Ну дитинство ж!

11. Ума

Ума Well-Known Member

Ваша професія наніц вбила у Вас останнього романтика...

я такими переглядами не переймаюся настільки, щоб нашкодити собі і дитині ;)

12. Степаныч

Драсть! Чого це Ви вирішили, що я "останній"? Та черга у потилицю дихає!;) :D

І не переймайтесь! При нинішньому розвитку компьютерної техніки такого можна назнімати!:rolleyes:

13. zet

zet Дуже важлива персона

А проблема абортов и не касается, как правило, благополучных семей...
    Разве что, за дочерью не уследили...

14. Росинка

Якщо не вберегли,то вже і сім'я не є зразковою,ідеальною.У ідеальній сім'ї взагалі не може бути аборту.

15. zet

zet Дуже важлива персона

И такое бывает тоже... Просто они не религиозны...

16. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Я той фільм нині випадково включила. Досі теліпає... І за те дитятко, котре зробили інвалідом - теж. Не можна такі речі дивитися майбутнім мамам...

17. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Ну одній приймати рішення - це не дуже правильно, і жінки іноді помиляються ;). Треба і їм допомагати вирішувати всяке різне.

18. Росинка

Здається мені,що у темі абортів не може бути однозначної відповіді:"так "-можна чи "ні"- можна. Не можна ,навіть, визначитись чи то є вбивство чи ні.Якщо так ,то з якого моменту?
    Кожна людина має вирішити це питання для себе особисто.

• Подобається Подобається x 1
  19. zet

zet Дуже важлива персона

Женщина не ошибается в этом вопросе. Это ее работа - детей рожать и на ноги ставить. Если есть рядом надежное плечо, то вместе будут и решать. Но только, если оно надежное, причем принимать участие сможет это "плечо" только в обсуждении проблем собственной семьи. Все остальное мужчины не касается вовсе...

20. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Ше би тільки її робота була завагітніти, і чоловік не брав в тому ніякої участі, то вже точно би була її справа і все, а так...
    І жінка помиляється ;) ;) ;) : зробила аборт, а тоді їй лікарі кажуть, шо з вашим діагнозом взагалі не вагітніють, то було шось вийняткове. І вона пізніше вже би і рада, а випадковість була, та пройшла... шанс втрачено.

а де твій аватар? :)