Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Аборт

Якщо вже є діти і батькам вже не хочеться більше, чи вони не в силі їх забезпечити необхідним, тоді вихід єдиний - жінці перерізати труби. :)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Від економіки народжуваність не впливає. Колись мали по 8-10 дітей, а жити було значно гірше.

3. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Допис від Ольга:
    Причины, по которым совершается большинство абортов
    76% — женщина беспокоится, что ребёнок изменит её жизнь.
    68% — не может сейчас содержать ребёнка.
    51% — проблемы в отношениях с мужчиной или не хочет стать матерью-одиночкой.
    ...

:confused: То шось дуже складні відсотки... тіки перших два додати разом і вже більше 100%, а хіба таке може бути?.. ;) Тут треба було крім відсотків ше шось певно оговорити, а то математично неправильно виходить.

4. zet

zet Дуже важлива персона

Не-ет, это недальновидно... Мало ли что в жизни еще произойти, поэтому лучше мужчине завязать на причинном месте бантик, т.к. это можно, при необходимости, восстановить...

5. zet

zet Дуже важлива персона

Именно от экономики и зависит. Рожали по 8-10 потому, что была необходимость в большом количестве рабочих рук в хозяйстве, потому, что не давали детям образования, потому, что просто была большая детская смертность...

6. Капітан

Капітан Well-Known Member

Одно радует - никто не предлагает абстиненции... Не все еще потеряно! :)
    ЗЫ: Зетта, у Вас такие радужные фантазии :)

7. zet

zet Дуже важлива персона

Я просто нашла альтернативу запрета абортов. А то все бабе одной наголову проблемы валят, а так есть и для противников абортов хороший выход из положения. Так что, пусть с себя начнут. Надо же быть последовательными... :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Руся

Руся Member

Ми по природньомум застерігаємось. За 12 років проколів нема.
    Дітей двоє - планованих.

Чи розказувати як рахувати?

Правда Зетта права! Рахування підходить для тих у кого рівний цикл і у кого овуляція проходить посередині циклу, а інакше та математика недопоможе;)

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Патамушта не було світла, Зетточко! :) Шо мали робити? Рано спати лягали...;)

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Зетто, як уявила це, то довго сміялася! :D

11. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Уявіть собі - Жодного!
    Маємо одного сина, абортів не робили. Секрет тут полягає очевидно в тому, що і я і дружина за освітою не лікарі, а математики:D :D :D (я не жартую - так і є).

12. Ольга

Ольга Well-Known Member

:)) KabMinerе, математики всюди собі раду дають :)
    В нас лише 3 роки подружнього життя, але рахуємо поки без помилок :)

13. zet

zet Дуже важлива персона

То ли еще будет, ой йо йой... :)

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Зето, молоді мудріші від нас. ;) Так що правильно роблять, що так бережуться. Ні гріха нема, ні здоров"я не псують. :)

15. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

"Математика хороша уж тем, что она ум в порядок приводит"
    (Михайла Ломоносов):)

16. Ума

Ума Well-Known Member

Вчора документальний фільм про пологи показували і однією історією був випадок про 30-ти річну жінку, яка пізно вирішила позбутися від дитини... коротше, їй у всіх клініках відмовили і пішла вона на кримінальний аборт - в результаті, звісно, смерть і її і дитини. Але мене вразила оповідь горе-лікарки, яка робила операцію (вона вже відсиділа за це вбивство) і каже, що дитина під час операції може хапатися ручками за інструменти... перешкоджати своїй смерті...
    мене аж жах охопив, як увяила собі ту картину ...

17. Марина

Марина Well-Known Member

Мих и KabMiner настолько упорны в данном вопросе. Я хотела бы, чтобы когода перед вами встал подобный вопрос, вы бы не забыли все то что тут писали........ И еще, это к сожалению ГЛУБОКО ЛИЧНЫЙ ВОПРОС ЖЕНЬЩИНЫ так как она ПОСЛЕДНЯЯ БУДЕТ РЕШАТЬ быть или НЕ БЫТЬ. И что самое страшое - ей дальше до коца всей своей жизни придеться жить с ЭТОЙ БОЛЬЮ и еще ХУЖЕ с ПОСЛЕДСТВИЯМИ над душой и телом. И если еще здесь никто не пережил подобного - ВАМ ВСЕМ ПОВЕЗЛО. Но о моральной стороне конечно НИКОГДА ЗАБЫВАТЬ НЕ СТОИТ никому и прежде всего МУЖЧИНАМ, которые дают огромное СЧАСТЬЕ - НОВАЯ ЖИЗНЬ.
    Далее меня интересует мнение тех , кто пережил подобное. Поскольку вопрос то "Відповідь: Аборт" - а ответы и будут назиданием тем, кому предстоит решить подобную дилему. Это и буде ответ Мих и KabMiner, что бы в час Х не струсили...............

18. zet

zet Дуже важлива персона

Так для того и установлен крайний срок разрешения абортов....

19. Марина

Марина Well-Known Member

Правильно, женская чать форума поступила. Увела вопрос от понимания аборта к вопросу предохранения!

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я теж дивилась ту передачу....Нема слів - я в шоці була, коли слухала сповідь лікарки....Бідне дитя, боролось як могло...Взагалі передача на мене якесь дуже гнітюче враження справила, особливо та її частина за аборти та непрофесійних лікарів, для яких на першому місці гроші....

а де твій аватар? :)