Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт

Это ведь не то о чём я писала?

2. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Ну то ж я так і сказав, тіки я про канальчик, а то венка...

3. ihorweb

Нашо Ви мене так жорстоко оббреньхали?.. я зара знов заплАчу :'-( :)

4. ihorweb

Все. Росинка мене переконала (дуже мало чоловіків погоджуються ковтати чарівні пігулки.Для них теж такі давно придумані). Ніяких пігулок для чоловіків, ніяких спіралей для жінок, прийдеться виховувати десяток-другий ihorweb-чиків, як наші предки, бо аборти я все-одно не признаю, а від контрацептив мене вже відговорили (Ольга також постаралася)... хіба майбутня жінка не захоче "десяток-другий", і сама якось втіхаря до лікаря бігатиме... навіть уявляти страшно.

5. zet

zet Дуже важлива персона

Ви збираєтесь виправляти всі мої помилки й опечатки?
    Тоді й мені ваші теж можна? Умгу, я це обов'язково буду мати на увазі....

6. Arsen

Arsen Well-Known Member

Ні, це захворювання вен, як на ногах буває...

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

шкода, що тут немає голосування...
    я би проголосував проти...

8. Росинка

Росинка Well-Known Member

О,правильно, проводимо боротьбу за збільшення населення України:o Тілько ось 10-9 дітей не кожна жінка фізично здатна народити:)

9. Arsen

Arsen Well-Known Member

Класно, це у стилі "казнить нельзя помиловать". Вена і канал трохи різні речі, у першому випадку вас лікують, а в другому - стерилізують.

10. ihorweb

Вам мої не можна, я забороняю ;) :) :D ... я ж то до слова... так собі... я аж злякався Вашої жіночої образи... кажуть, шо жінки надовго запам'ятовують... бачите, як плазую перед Вами, шоб Ви не гнівалися ;)

11. zet

zet Дуже важлива персона

Я за другий випадок.
    Голосування може бути тільки жіноче, бо народжувати жінкам, аборти теж не чоловікам роблять. Так що, зась вам, а не право голосу...
    А от проголосувати за методи контрацепціїї, було б непогано... Тільки окремо чоловіче й жіноче голосування, бо й тут будуть різні результати....
    Я, наприклад, за "бантик" чоловікам одразу свій голос віддам. А декотрим, можна й 4-5 вузликів.... :) :) :)

12. ihorweb

Знаю про одну дружину одного священника, то вони вже мають більше 12 дітей, і медики вже його відговорюють, шо дайте жінці відпочити, а він от вирішив 12 апостолів і баста. Всі думали, що на 12 все закінчиться, але там же не тільки хлопчики, і він видно втрішив, шоб було 12 хлопчиків + ше дівчатка між тим... ну одним словом... капці!

13. Капітан

Капітан Well-Known Member

?????????????????????????????????????

14. zet

zet Дуже важлива персона

Капітан, вас я милую... :)

• Подобається Подобається x 1
  15. zet

zet Дуже важлива персона

А в нас з сусіднього дому одна за таким же придурком заміжня була, то вже від раку матки вмерла.

16. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Не тільки їм, але навіть люблю їсти.

Дійсно полячки їдуть до нас, але ж не всі мають змогу поїхати. А якби ще в Україні аборти заборонили? А потім і в Білорусі....

Перевірено: ні крилець, ні ріжок немає. Сумно.

див. пост № 367.
    Природа людини спонукає її красти, бо їсти хочеться, а працювати важко (добре, що якщо ще є де працювати).
    Так ніхто ж не заставляє робити аборт! Це ж не є обовязкова процедура!

В Португалії це покищо тільки результати референдуму - своє слово ще має сказати парламент. А от в Нікарагуа аборти недавно заборонили.

Я в свою чергу хотів придумати якусь "урочисту" процедуру для жінок, але виходить щось гидке, тому пропоную відмовитися від екзаменів і "урочистостей".

17. ihorweb

Я тут до речі хотів вже давно сказати про стерилізацію чи жіночу, чи чоловічу: наробити дітей досхочу, а тоді чік - і перев'язати канальчики, але потім подумав, шо діточок то ж треба ще виростити... А як вони не виростуть і тра буде ще робити діточок?.. Тяжке це питання... Всім до завтра.

18. zet

zet Дуже важлива персона

Підходе тільки чоловіча, бо можна все повернути... Жіноча - це дорога тільки в один кінець.
    Про що й мова, пропоную усим чоловікам, противникам аборту, проявити ініціативу.... ;)

19. Arsen

Arsen Well-Known Member

Вітаю, тоді ви співучасник вбивства!

2zet:
    Ні, це повинно бути лише у примусовому порядку по відношенню до алкоголиків і наркоманів (тоді не має значення, яка саме стать - жіноча чи чоловіча).

20. Капітан

Капітан Well-Known Member

Кстати аж на 4-5 узелков... это точно "некоторым". Избранным, так сказать :rolleyes: :D

а де твій аватар? :)