Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт

:) Да, лажанулся на слове-паразите, подловили!:sad:
    В человеческом организме есть неисчислимое количество клеток, которые "движутся". Более того, движутся целенаправленно и избирательно, выполняя опеределенную цель. Так ВСЕ они ЖИВЫЕ?:eek:

2. Росинка

Росинка Well-Known Member

Цілком згідна,дуже добре коли чоловіка виховали відповідальним.Честь і хвала його батькам.Але зазвичай наших хлопчиків вчать що то вьо жіночі справи і їм про те навіть знати не треба.Досі пам'ятаю уроки анатомії,які для нас проводили окремо,ніби у будові полової системи чоловіка та жінки є щось соромітницьке та неприроднє.Зате привчають до того,що кинути завагітнівшу жінку напризволящє ,м'яко кажучи, не гарно та не гідно справжнього чоловіка.При цьому не вникаючи у те,що це за створіння таке особливе -вагітна жінка і що з нею робити.
    Мала приклад перед очима,коли коліжанку,яка раптово завагітніла у 19 років ії хлопець не кинув,зате влаштував їй таке солодке життя,що краще кинув би одразу.І на всі цілком справедливі претензіїї від коліжанки він відповідав,що я ж тебе не кинув.(Тобто цілуйте мене,вибачаюсчь, у дупу такого гарного.)
    Це я все до того,що жінка дійсно дуже не захищенна під час свого материнства.І цілком згідна з ZET,що розказуючи про проблему абортів,можна якщо не цілком,то частково вирішити ії.

• Подобається Подобається x 1
  3. Arsen

Arsen Well-Known Member

Мих-у, ми з вами стоїмо на двох різних берегах однієї річки. І як висновок: кожен, незважаючи на дискусію, так і залишився при своїй думці.

4. Росинка

Помоєму сперматозоїд,щє не організм.Особисто я суджу про це з християнської точки зору.Тобто з моменту зачаття зародок отримує душу(на 21 день у нього вже б'ється сердце),до того цє вього лиш клітини вашого організму.Ну ви ж не переживаєтє,коли відрізаєте собі нігті або лізе волосся у вас.Чи може переживаєте??:eek:

• Подобається Подобається x 1
  5. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Ну от... Я про це стільки написав... Шо життя життю різниця і таке інше, а Ви от так...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре, що річка хоч одна, нє?;)

Якщо серйозно, то я не бачив, щоб хтось когось переконав у чомусь серйозному. То життя. Ніхто людину не переконає так, як вона сама це зробить для себе.

7. Arsen

Arsen Well-Known Member

ihorweb, ви ж не курка і не дерево, чому ви так упевнені, що вони не мають у собі духовне?

Так нагадує поширену думку, що жінка - це прихисток усіх темних сил, що тільки те і роблять, що спокушають світлі душі? А спати з жінкою тоді теж гріх...Сподіваюсь, ваша дружина і не здогадується, що бажаючи її, ви вже заздалегідь знаєте, де купити індульгенцію!

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прийшла ще одна така цікава думка.
    Тому і зрозуміло, чому Бог з людиною не тільки розмовляє, але застосовує інші методи для переконання. Людська природа не сприймає одних слів.

9. ihorweb

:D концерт та й годі... А Ви вважаєте, що вони мають?
    І чим це мої дописи Вас на таке надихнули? Взагалі-то я крім того що молодий, зелений і недосвідчений (передаю привіт Стєпаничу і Невстранцу), то я ще й не одружений, не займаний і не цілований. Ну давайте, глузуйте ;) ...

10. Росинка

Нє,нє нікого не хотіла образити.Просто уявила свого чоловіка,який ридає над своїми загинувшими сперматозоїдами і мені стало смішно:D

11. Росинка

Не знаю як там курки та дерева,но моя собака точно має.А ось на рахунок мух та комарів однозначно не скажу.Хоча будисти вважають ,що всьо живе має.Тобто мухи також.

12. ihorweb

Це справді трохи смішно :) А Ви ставте смайлики, а то в мене почуття гумору притуплене і я от так... образився ;)

13. zet

zet Дуже важлива персона

Умгу, а вам никто не говорил. что есть очень просто плодовитые женщины. "Залетают" чуть ли не от одного взгляда мужа, причем и на всевозможные предохранения такой организм просто "чхає"... :) :)

14. ihorweb

Ну буддизм - це взагалі... Людина придумала хорошу ідею, шо життя - це страждання, причина страждань - бажання, щоб позбутися від страждань, треба позбутися бажань, а з нього зробили будду. Взагалі, буддизм - це вчення, а не релігія. Як на мене...

15. zet

zet Дуже важлива персона

А не слишком? Не олицетворяйте себя с Богом! Он-то как раз не был категоричным в своих суждениях никогда. В его правилах есть исключения, они не гранитно-монолитны, как надгробный камень. Иначе тот же Иисус не подал бы руку помощи распутнице.
    Беда же многих верующих в том, что пытаются быть не только святее Папы Римского, но и САМОГО ВСЕВЫШНЕГО...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

:) Зето, Ви напевно або не правильно мене зрозуміли, або подумали шось таке, про шо я не підозрюю:)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чим докажете?

18. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Ні, до моралі це не має ніякого відношення. Тут мова йде виключно про життя і здоровя дітей і жінок. Ну, в нашій країні понізіть мораль не так просто, так само як і повисіть. Нормальной женщине я в лицо плювати не збираюся, бо нормальна жінка робити аборту не буде, більше того, я взагалі нікому в ліцо не плюю, а просто вважаю, що аборти потрібно заборонити. Самим большим грехом є вбивство, оскільки в цьому випадку жива істота позбувається життя. В протилежному випадку життя зберігається. Відчуваєте різницю?
    Попахує фемінізмом. Ніхто за столько веков з вами жінками не торгувався. Було нормальне запобігання вагітності, в усі віки, а у випадку коли все ж завагітніла – були роди. І тільки коли людство трохи вилізло з пелюшок, окремі його індивіди вирішили, що зародок це, бачите, ще не людина, а отже і робити з ним жінка може що завгодно. А інші індивіди непогано почали на тому заробляти, зовсім не переймаючись пониженням моралі.
    Життя дійсно склада штука, але найбільш мерзенні речі цієї штуки все ж перераховані в кримінальному кодексі, і якщо щось забули (аборти) то не пізно цей кодекс доповнити.
    Ніхто не сумнівається в розумності жінок, але що стосується вбивств, то законодавство, про всяк випадок, нагадує всім, у т.ч. і жінкам, що вбивство – це злочин, за який передбачена відповідальність. На жаль про аборти наше законодавство не нагадує, може тому їх так багато?
    В тому, що у нас 50% розлучень вина жінок ніяк не менша ніж чоловіків – не треба спригувати з відповідальності!
    Ну, про гроші – це просто смішно читати, можна подумати, що у нас є обмеження в зарплаті за статевою ознакою??? Чи може у нас немає жінок які заробляють більше чоловіків? Нема жінок-мільйонерів?
    Жінка ніколи не була одиноким стовпом для дітей!!! З чого ви це взяли? – переважна більшість сімей нормальні, і про дітей турбується також і чоловік, а не тільки жінка.
    Суспільство вже давно підготувалося до всіх питань які ви задаєте, і проблеми ці в основному надумані. В нас, і в інших країнах, існує підтримка як одиноких матерів, так і можливість жінки передати дитину на виховання державі, у випадку якщо жінка сама не бажає виховувати дитину. Необхідності в абортах немає. Аборти - це результат поєднання закомплексованості, невігластва і кримінального бізнесу, а не життєвої необхідності.

19. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Різницю можна побачити неозброєним оком: вона полягає в тому, що в першому випадку життя дитини і здоровя матері зберігається, а в другому – ні.
    Інфікування контрольоване, чи ні, відбувається не тільки під час нелегальних абортів. Наслідки легальних абортів також дуже важкі, у т.ч. смертельні – літератури на цю тему існує достатньо, при бажанні може знайти.
    Повірте, що в Польщі, і низці інших країн, де аборти заборонені, також зважували всі "за" і "проти". І прийшли до висновку про необхідність заборони.

Я думаю ви памятаєте, що особисте життя громадян СРСР особистим було лише умовно: за розлучення могли, наприклад, вигнати з партії. Аналогічний громадський осуд існував і по відношення до жінок, що відповилися від дитини – їх життя ставало дуже утрудненим, про якусь карєру говорити не доводилося. Тому і йшли на аборти. Зараз такого вже немає.
    Ну, ви мене здивували питанням – не питання, а прямо біном Ньютона якийсь!!!
    Сперматозоїд (і яйцеклітина)– клітина незапліднена, ніякий організм з неї не виросте, скільки в пробірці не тримай! А зигота – запліднена клітина, з неї в процесі розвитку зявляється дорослий організм! Невже ви цього не знаєте, чи може думаєте, що ми не знаємо?
    Різниця між викиднем і передчасними пологами полягає в тому, що в першому випадку організм з якихось причим вмирає, так само, як і дорослі люди, а в другому випадку – лише залишає лоно матері трохи раніше ніж інші.

Прекрасна філософія – вбивство, але не злочин. Може в мафії так воно і є, звідки мені знати.
    Зародок лише звязаний з організмом жінки, оскільки живиться з нього, але не є його частиною, в чому ви можете легко переконатися, якщо подивитеся на організм невагітної жінки.
    Так і я про те ж веду, що ваш приклад невдалий. Зброю в світі заборонити неможливо, а аборти заборонені в частині країн.

20. Arsen

Arsen Well-Known Member

Так, вважаю...

Мене, пардон, надихати може тільки МІЙ чоловік...

Мені по барабану, ціловані ви чи ні, то ваш особистий вибір...
    Мені уже заздалегідь шкода вашої дружини...

До речі, християнство теж починалось із вчення...

а де твій аватар? :)