Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Відповідь: Аборт

Студентам показували цей фільм прямо з CD, я не копіював на вінчестер... Я збираю фільми зі Стівеном Сігалом, а таке тримати шось мені не дуже подобається. Але в Goooogle задав шоно пошук по словах: "аборт снят на видео", - і дало купу результатів, і Ви спробуйте, може шось знайдете.

По темі: "Хочу вас предостеречь, чтобы вы не делали те же ошибки, которые сделали мы в Америке. Голосование за аборты будет одновременно голосованием за эвтаназию, убийство пожилых людей, калек и больных, за генетические эксперименты - будет первым шагом по наклонной, внизу которой находится полная дегуманизация жизни, долина смерти". - проф. Бернард Натансон, американець єврейського походження.

Мы использовали часть этой плёнки, что создать фильм, который мы назвали “Немой крик" - це з того ж виступу професора. От цей фільм і пошукайте...

http://www.noabort.net/node/121 - там є зсилочки на цей фільм в різних якостях (там, де маленький розмір не рекомендую скачувати - дуже вже погана якість, я вже шоно викачав)

2. ihorweb

А може таки треба заборонити аборти... щоб ті діти-сироти, про яких пише Zet, ті недорозвинені інтелектуально і фізично ушкоджені діти після завагітнення бомжів по п'янці... не дали нам забути звідки ці діти взялися?.......

3. ihorweb

А, крім того, Zet, залишена в дитбудинку дитина - це дійсно страшний злочин для суспільства, який може перетворитися на велике щастя для жінок, які не можуть завагітніти, або для безплідних чоловіків... Може тут про це вже хтось писав, не знаю, просто це ще одна проблема суспільства, що багато людей не хочуть, чи бояться, чи ще там щось... брати кинутих дітей на виховання. До кожної проблеми треба підходити з різних сторін.

4. zet

zet Дуже важлива персона

Запрет абортов - это дополнительные женские смерти.
    Сколько существует мир, столько и были аборты.
    Это запретом не решалось и не решится никогда.
    Есть только еще одно, что никогда, увы, запретом не решится - это проституция. Только воспитание дает результат положительный в обоих случаях, причем, и женщин и обязательно мужчин тоже. Раньше с такой работой неплохо справлялась церковь.

• Подобається Подобається x 1
  5. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

1. Не вірю я в щирість переживань Табачніка за долю українських дітей.
    2. Табачніка очевидно не хвилює те, що у нас кількість народжених вдвічі менша від кількості померлих, а мільйон сімей не можуть мати дітей через проблеми зі здоровям, що перш за все є результатом перенесених абортів . Цей факт він очевидно вважає нормою. І не тільки він. От zet-а, напевно, думає так само.
    3. Я вже не раз писав про те, що просвітницька робота є дуже важливою, але вона ефективна до того моменту коли жінка завагітніла. Вагітній розказувати про запобігання - вже пізно.

В СРСР громадянкам ,був навязаний державою стереотип, що відмовитися від дитини - тяжкий гріх (в чому, звичайно, була доля істини). Тому, в СРСР жінки не мали альтернативи. У них процес виглядав так: завагітніла - мусиш виховувати дитину. Саме тому і зявилися підпільні аборти.
    Зараз, враховуючи необтяжливість суспільної моралі, цілком можна забороняти аборти при умові, що в суспільстві буде формуватися стереотип безгріховності відмови від виховання дитини і передачі її на виховання державі.

6. zet

zet Дуже важлива персона

Вы призываете развивать падение морали?
    Я призываю ее, мораль, повысить...
    А вы продолжаете нормальной женщине плевать в лицо, потому что
    "стереотип, що відмовитися від дитини " - это и есть самый большой грех в жизни женщины...

7. Arsen

Arsen Well-Known Member

Не розумію, чим запропонований вами варінт (заборона абортів + можливість відмови від дитини) КАРДИНАЛЬНО відрізняється від уже існуючого (дозволенність абортів або відмова від дитини)? Запропонований варіан призведе до більшої смертності жінок, а також їхнього неконтрольованого інфікування під час таких операцій...

• Подобається Подобається x 2
  8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та ні. І у ті часи були школи-інтернати, куди можна було здати дитину. Не відмовитись від неї, але віддати її державі на виховання. І були ці інтернати переповнені. Так що альтернатива була.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

І це не є вихід з положення.

10. Mafija

Mafija Well-Known Member

1) Контрацептиви, особливо оральні, не дають 100% результату, тому існує ймовірність небажаної вагітності.
    2) Слово "гріх" в данному контексті вжито не в християнському розумінні. Я ніколи не погоджуся, що аборт - злочин. Вбивство - з певного періоду. Але не злочин. Зародок - частина жінки і вона має повне право робити зі своїм тілом все, що їй заманеться.

Заборона призведе до підпілля, вкотре наголошую.
    Щодо альтернатив. Випадки бувають різні. Наприклад якщо стає відомо про розумові та інші важкі патології, смерть чоловіка під час вагітності, інші соціальні причини.

Так ніхто її і не заборонить. Нажаль. Хоча заборонити зброю було б логічніше, ніж аборти.

11. Відповідь: Аборт

Извините за оффтоп, всё-таки, по-моему лучше употреблять слово "пероральные". Я понимаю, термин распространённый, но когда читаешь "оральный контрацептив" всякая ерунда представляется и смешно очень :) :D

12. Mafija

Mafija Well-Known Member

Згоден. В принципі термін "пероральний" логічніше, бо приймають per os. Але можна і так і так.

13. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Дабы избежать аборта (детоубийства) лучше предохраняться хорошо.
    А то получается, женщина не думала об этом, а когда колокол прозвонил, бежит аборт делать... :sad:

14. ihorweb

А з якого саме "певного періоду" це вже вбивство, а з якого ще очищення власного організму? І взагалі, якщо Ви визнаєте, що це вбивство, то це ж і є ЗЛОЧИН, хіба ні?..
    ...і в тому підпіллі жінка може загинути, бо їй попадеться поганий лікар... так-так, але ж Ви самі кажете, що це її особиста справа, що робити зі своїм тілом: хоче живе, хоче вмирає...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Всьо, шо лучше - не лучше всєго.

16. zet

zet Дуже важлива персона

В общем, выход только один.
    Научить мужиков рожать. Вы с нами, женщинами, за столько веков сторговаться не смогли, и дальше не выйдет... Будет либо по нашему в этом вопросе, либо - никак.
    Если убедите в собственной значимости для нее любимой, то будут вам и дети. Вот о своих детишках и переживайте. А все остальное, пока мы сами расхлебываем кашу, то мы и решать будем...
    "А столп Вселенной - это Я!" :) :) :)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Стовп Вселенної якраз не Ви.:D

18. zet

zet Дуже важлива персона

А это как посмотреть... Для своих детей - таки Я.:p :p :D :D

19. Росинка

Росинка Well-Known Member

Колись, до вагітності думала,що бувають ситуації,коли іншого виходу нема.Наприклад, хвора дитина або зовсім не бажана вагітність(від гвалтівника).Але коли почула рухи своєї дитини зрозуміла,що це просто нереально.Ну як можна вбити живе??????:eek: І ,коли ми думаємо,що шось там вирішуємо,хтось зверху(ну Бог ,мабуть) сидить і тількі посміхається собі у вуса.
    Дитина-це у любому випадку нагорода,за яку треба бути вдячним.(бо знаю пару,що п'ять років по лікарням і ніякого ефекту).І,навіть,якщо дитя з'являється у самий ,так сказати, невдалий момент ,то невдалим він здається тільки на перший погляд,треба поміняти тільки кут зору.А ще жінці треба добре уявити собі,як вона буде жити,знаючи,що вбила.Справа смаку,звичайно,але народити мені б особисто було б легше.
    У мому житі умовити для народження дитини на даний час не найкраші і матеріально важко і морально, але дуже добре пам'ятаю,що коли взнала про манюню,то йшла по центру міста додому,плакала і хотіла цілувати всіх перехожих,кричачи,ШО СТАНУ МАМОЮ:D

20. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Стовп Всесвіту саме Жінка.А чоловік - побічний продукт.Він відрізняється від жінки, а не жінка від чоловіка(див. хромосомний набір).У питанні з абортами вирішувати повинні саме жінки, а ми можемо хіба що давати рекомендації.

а де твій аватар? :)