Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Mariya

Mariya Well-Known Member

Відповідь: Аборт

Та що ж воно з тими клавами робиться? ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. zet

zet Дуже важлива персона

Якісь браковані...:D :D :D :D

3. Arsen

Arsen Well-Known Member

А може, так:
    "Если аборт - это узаконенное убийство, а минет - людоедство, то использование презерватива - узаконенное создание концентрационных лагерей для малолетних с тотальным последующим уничтожением заключенных, не говоря уже о том что использование спермицидных смазок - это легальное применение химического оружия массового поражения, а половой акт это массовое выселение малых народов…"

4. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Ну і фентезі!:eek:

5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Сам прідумал алі спьор аткуда-та?

6. Arsen

Arsen Well-Known Member

Шановна, у вас до мене занадто упереджене ставлення. Прошу припинити це або справа дійде до взаємних образ на форумі.

Прошу адміна чи модератора також звернути увагу на упереджене ставлення з боку Mariya до моєї персони.

7. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ето я к тому, что єжелі спьор, то ссилку давай, інтєрєсна ведь пачітать пєрваісточнік, а єжелі сам прідумал, то ти проста гєній. Ета нічєво, что я на "ти" с табой?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

О Марія, Ви віжу вольно разгаварівайтє по русскі. Мнє вспомнілась одна пєсенка:

Єхал пйос на равйорє,
    Нє мог стріматся і порвал новиє шкарпйоткі.

9. Arsen

Arsen Well-Known Member

Так, зі мною можна по-панібратськи, можна на "ти", можна Арсенек чи Арсенчик - не бачу на що ображатися, хіба що на ту мову, якою ви вирішили спілкуватись зі мною.
    Текст дійсно спертий, але, на жаль, я не пам'ятаю звідки, бо на моєму компі аж 400 гігабайт об'єму і все, що мені подобається, зберігається там аж з 1999р., коли мій хард ще був маленьким хлопчиком - лишень на 4 Гб.
    І до речі, Mariya, якщо ми вже на "ти", може, ти не будеш застосовувати спеціально до мене твій фірмовий МАсковскІй ?
    Якщо дуже цікавить, то Львів - це моє рідне місто, в якому мене не було тільки останні девять років.

10. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Я теж знаю віршик:

Сонце свєтіт в глаз, нє магу дівітся.
    Дайтє мнє папіру, штоби затулітся :)

11. Mafija

Mafija Well-Known Member

Я теж бачив це не так давно у якійсь газеті.

Люди, а що це ви насправді покинули тему і перейшли на персони?

12. Mafija

Mafija Well-Known Member

Ну в мене нерви не слабенькі. Якщо знаєте де можна переглянути, або краще скачати цей фільм напишіть. Мені цікаво подивитись, та і на кафедрі може кого зацікавить.

Профілактичну роботу давно треба проводити. Раніше вважалось шо секса у нас нєт, але досі не позбулися пережитків і не зробили висновків. У розвинених країнах це нормально, а у нас тема табу. В наш час, коли хімічна і фармацевтична промисловість працюють наповну дійсно гріх робити аборти. Контрацепції - завалися. Треба тільки щоб люди навчилися правильно її використовувати.

Щодо фотографій рештків аборту. На війні все набагато страшніше, але щось ніхто не думає, щоб заборонити зброю, всю.

А для тих, хто все-таки за заборону абортів пропоную в котрий раз на цій гілці почитати книгу
    http://zhurnal.lib.ru/l/lomachinskij...abortion.shtml

Там описані аборти, які робилися підпільно. Повторюся , що це ще гірше. В такому разі часто гине не тільки зародок, а ще й жінка. Все написано простою зрозумілою мовою з поясненнями. Тільки, як на мене, забагато белетристики, зустрічаються матюки, які можна було б замінити відповідними термінами, але то мабуть для колориту. Цікава книжка, почитайте.

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Така спєка на дворе
    Аж асфальт порєпался!
    Шо ж за свінство:
    В январє було склізько - гепався,
    Думав - лєтом буду жить
    Сам собі на радість,
    Сьодня мислю: может бить
    Це природа - гадість?

14. zet

zet Дуже важлива персона

Mariya і Arsen, що тепер мені прикажете робити з вами? Зняти по -1, чи що? :sad:

15. zet

zet Дуже важлива персона

Так це ж теж входить у перелік виховання підростаючого покоління. А в нас звикли все вирішувати радикально, як у Каьмінера, наприклад: "Найкращий засіб від головного болю - гільйотина"

16. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

1)О! Бачу, бачу тверезі думки, але чому ж висновки такі дивні? Якщо контрацепції завались, а робити аборти - гріх (а точніше злочин), то чому ж ви робите висновок про непотрібність заборони абортів? Продовжуючи вашу думку логічно було б прийти до висновку про необхідність заборони абортів, оскільки є прекрасні альтернативи!!!

2)А яким чином заборонити зброю? Хто зможе заборонити зброю? і хто буде гарантом виконання цієї заборони? таких гарантів немає - тому і заборони зброї і війни також немає.

3)Ну, зсилочка не відкривається, але що стосується підпільних абортів, то їх існування це результат відсутності боротьби правоохоронних органів з цим кримінальним бізнесом.

17. zet

zet Дуже важлива персона

Ні, це результат дурних законів, що забороняли аборти...

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

1) "Прекрасних альтернатив" немає. Ні один контрацептивний засіб не дає 100% гарантій.Та й у житті бувають різні випадки.
    2) А яким чином заборонити аборти? В СРСР десь у 50-60 роки вони були заборонені. І що? Це привело до таких негативних наслідків, що держава вимушена була знову їх дозволити. І це ТА держава, а не сьогоднішня.

19. zet

zet Дуже важлива персона

17:12 13/03/07
    Табачник считает, что в Украине эпидемия сиротства
    http://versii.com/newss.php?pid=101004
    сегодня в Украине почти половина детей-сирот воспитывается в государственных заведениях, половина – под опекой и только 2% детей-сирот воспитываются приемными семьями и в детских домах семейного типа.

20. Medicus Mors

Medicus Mors Member

В иене зсилочка теж не відкривається, але цю книжку я собі завантажив давно, якщо хочете почитати - напишіть мені, я вишлю. А існування підпільних абортів - результат їх заборони.

а де твій аватар? :)