Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Аборт

Курка ж для того й росте, щоб їй голову скручувати і вживати в їжу... ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оля, за таке звірство можна й карму загубити, нє?:D :D :D

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Чому, Миху? :eek: Знаю тільки, що корови в декого оголошенні священними, а про курей ще не чула. ;)

4. zet

zet Дуже важлива персона

Тут дехто вже сперматозоіди священими буде вважати....

5. Капітан

Капітан Well-Known Member

Кем тогда будут их... носители/производители? :D

6. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Капітане, Ви про що? Невже тоді мужчини будуть масовими Чекатило? :confused: :eek: :p

7. zet

zet Дуже важлива персона

На мою теж. Саме в цьому ми й не сходимося з Кабмінером. Він ніяк не зрозуміє, що народити дитину то тільки 1/1000000 (як не ще менша) частка того, що необхідно для дитини. У дитячих будинках й зараз повно живе знедолених діточок. Людину людиною робить далеко не дурне злиття сперматозоїдів, а виховання. Якби то було не так, то не було б "мауглі", вихованих тваринами.
    То краще мати нехай виховує стільки дітей, скільком дасть раду. Бо діти, то не бур'ян при дорозі, вони потребують уваги й любові. Тому в мене завжди виникає супротив, коли чоловіки у цій темі нав'язують своє бачення, але не маю нічого проти подібної ж думки у жінок, бо вони (жінки) мають право вирішувати за себе (але тільки за себе й для себе). Це їхня радість, їхній хрест і їхнє право.

8. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я не зарікаюсь, як я сказала здебільшого іде мова про "нагуляних" дітей АЛЕ ситуаційі бувають різні.

І не варта, Арсене, чіпатись до ніку якщо нема що більше сказати.

Власне про це зет і говорить весь час про перевиховування менталітету, тоді може і абортів буде менше.

9. Arsen

Arsen Well-Known Member

Сонечко, варто тоді почати зі себе перебудову менталітету: що за дикість - "нагуляні діти"?! Діти бувають або бажаними, або небажаними...

А звинувачувати жінку у тому, що вона робить, має право ТІЛЬКИ вона сама, адже важкість остаточного рішення несе тільки вона.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вже писав, але повторюсь.

Перший, хто несе провину за аборт є чоловік.
    Питання аборту не є питанням лише жінки, за яке відповідає лише вона.
    Аборт - це вбивство. Жінки, не спішіть з такою завзятістю говорити, мов тільки ми несем відповідальність і приймаємо рішення. Тут всім вистарчить відповідальності, повірте.

• Подобається Подобається x 2
  11. Viktoria Jichova

Та чоловік може навіть і не знати про вагітність жінки. Як тоді бути?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

То чи не єдиний випадок, коли винувата жінка.

13. Viktoria Jichova

Ось вона і винна, та лише вона одна потім несе наслідки того жаху, яким є аборт, чи наслідки народження дитини та її виховання.

14. Arsen

Arsen Well-Known Member

Мих-у, не кожна людина відповідальна, по-перше.
    А по-друге, сліпий не той, хто не бачить, а той, хто не хоче бачити. А чоловіки часто саме у таких випадках "не хочуть бачити". Так, як власне жінки, у більшості випадків, чують тільки те, що хочуть чути (ось звідки дурне прислів'я, що жінка кохає вухами).
    Мих-у, нагадаю, що у моєму попередньому дописі не йшла мова, хто відповідальний за аборт, а йшлось про те, що не треба з максималістським рвінням звинувачувати жінок у тому, що уже зроблено, і переконувати жінку, що вона вчинила вбивство. Не треба, у них і так пекло у душі, а тут ще ви з вашими високоморальними настановами і порадами. Кожен камінь свого гріха несе сам, а засуджувати не треба, треба підтримати, не дати впасти, не дати оступитися ще раз, допомогти.

P.S. Пам'ятаєте, хто не без гріха, нехай кине у мене камінь?

15. Viktoria Jichova

Гарно сказано. Погоджуюся. Навіть і додати немає що.:)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Покажіть мені місце, це я конкретно когось засуджую. Я засуджую що?
    Я засуджую аборт, тобто вбивство. Це зависока планка моральності?
    Зауважте, я говорю про проблему, а Ви намагаєтесь персоніфікувати проблему на мені. Від того, чи я буду про це говорити, чи ні - проблема не зникне, якщо вона(проблема) вже є. Але є багато красунь, які аборт вважають як спосіб запобігання від небажаної дитини, то може вони щось зрозуміють, нє?

17. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Зі слабенькими нервами і хто робив аборт РЕКОМЕНДУЮ НЕ ЧИТАТИ!

Бачив документальний фільм... знято (ультразвуком чи як там) як поводить себе зародок "під час" аборту. Погодився лікар, який робив аборти, щоб його "роботу" зняли на камеру, нічого поганого в абортах, ясна справа не бачив. То йому як показали результати зйомок, то він це діло на довго кинув... Там показують, як бур-машина (чи то пилосмокт - я це не для жарту, я просто не знаю, шо це за апарат), коли вже в утробі наближається до зарордка, то той зародок ніби відкриває рота і ніби кричить, починає йорзати кінцівочками і намагається втекти від тієї машини, ніби все розуміє... Одним словом ЖАХ!

Тим, що вже довелося робити аборт, не знаю шо казати... Як сталося так вже сталося, від біди ніхто не застрахований... А з підлітками профілактичну роботу проводити ой як треба. Хоч би так як з нами в університеті: показати фотографії "рештків аборту" (оті поламані, повідривані ручки і ніжки) тоді про секс і мріяти перехочеться, не те шо на яву...

18. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Більший аніж вбивство? Хіба можуть бути злочини більші аніж вбивство?

Без народження людини, без цієї 1/1000000 частки, поява людини неможлива, навіть Мауглі.
    Дійсно, в дитбудинках зараз живе багато знедолених діточок. Але вони живуть, і я не чув щоб массово вчиняли самогубства. Очевидно, що хочуть жити, і ніяк не хочуть зрозуміти, що мали б померти заради торжества права жінки на вбивство. Що зробиш: діти - несвідомі!
    Саме тому, що діти це не бурян при дорозі, не можна дозволяти лікарям з брудними рученятами виривати їх із життя. І мене також дратує намагання жінок розпоряджатися чужими життями, як своїм власним, тільки на тій підставі, що це життя тимчасово залежне від жінки.
    Жінки, як і чоловіки, звичайно мають право вирішувати за себе (але тільки за себе й для себе), тому своє життя вони можуть закінчити коли їм заманеться, але це не повинне стосуватися життя дитини.

А взагалі ми, через милість Mafija пережовуємо старі дописи. Все це вже обговорювалося. Ви стоїте на праві жінки на аборт/вбивство, я це право заперечую, оскільки вважаю, що життя людини - понад усе!

Слава богу - ми ж не япенці! Хоча, машини у них хороші.:)

То може і злодіїв не звинувачувати за крадіжки? Нехай кожен камінь свого гріха несе сам, а засуджувати не треба. Ну це ж популізм в чистому вигляді!!! рафінований популізм!!!
    Може нам і вбивць треба підтримати, не дати впасти, не дати оступитися ще раз:confused:
    Хто без гріха, нехай кине у мене камінь! - я думаю, це ідеальний лозунг кримінального світу.
    За умови його дотримання, кримінал почувався б абсолютно вільно.

19. zet

zet Дуже важлива персона

Так, можуть.
    Для жінки це віддати свою дитину на виховання держави.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

?????:confused: ??????

а де твій аватар? :)