Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт

Вбивство є вбивство. Яке значення: зробив це профі, чи делетант?

2. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Одна з наших викладачів з валеології сказала: після злиття сперматозоїда з яйцеклітиною утворюється зигота - жива істота із 46 хромосомами. Такого хромосомного набору більше немає жодна жива істота, тому зигота - це вже людина.

• Подобається Подобається x 2
  3. Mafija

Mafija Well-Known Member

А яйце це вже курка?

• Подобається Подобається x 1
  4. Mafija

Mafija Well-Known Member

Дуже дякую за лінку! Прочитав все буквально за ніч, дуже цікаво і повчально.

Маю два висновки:

1 Жінки, мабуть, здатні на багато більше, ніж чоловіки, скільки мужності, безстрашності. Ви почитайте що вони з собою робили! Я ніколи б не зважився на таке, хоч і вважаю себе людиною сильною.

2 Аборти у підпіллі річ набагато страшніша. Заборонити аборти значить загнати їх у підпілля. Це те саме, що заборонити горілку. Просто люди гнатимуть самогонку вдома. Якщо ви прочитаєте, то зрозумієте яка це страшна річ - аборт у неклінічних умовах. Навіть спеціалісти не можуть на 100% безпечно провести цю операцію.

Чекаю на коментарі.

5. ihorweb

дивлячись який хромосомний набір в яйця і в курки ;) Якщо одинакові, тозвичайно ж курка :)

А коли абортів буде менше? Коли повісити оголошення: робимо аборти, приходьте, не бійтесь, все конфіденційно... Чи коли одні розмови про аборт будуть викликати в людей огиду? Забороняти зараз не можна, але проводити відкриту агітацію типу: аборти - це нічого страшного, бо то ше не люди там в утробі, їм ше далеко до людей, - це теж не дуже нормально.

6. zet

zet Дуже важлива персона

Згідна з цим, але почитайте гілку спочатку. Саме на цьому й наполягають супротивники заборони абортів. Забороняти не можна, але вести роз'яснювальну роботу, виховну роботу - просто необхідно.
    Заборона збільшість кількість смертей дорослих жінок здатних, нехай пізніше, народити здорову дитину. Тільки пояснення про те, які можливі ускладнення після аборту, виховання дівчаток й хлопчиків (підвищення відповідальності за свої вчинки) - дасть результат.
    Але тільки не заборона. Заборона - це феодалізм.

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А де і від кого Ви чули таку агітацію?:eek:

8. ihorweb

От на цьому форумі і чув:
    Це прихована агітація. шо аборти - це не дуже погано, бо може бути гірше...

9. ihorweb

Зло - воно зло, чи більше, чи менше...

10. zet

zet Дуже важлива персона

Ну вы даете... Как раз Нирваны были против аборта вообще...
    Запрет аборта это гораздо большее зло, как показала практика времен запрета.

11. ihorweb

Ну, може, я не читав все спочатку - там дуже багато сторінок, а нет сьогодні шось не дуже, але з того, що я відкрив, то таке в мене склалося враження... Вибачайте, кого образив.

12. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Ні, яйце це яйцеклітина (статева клітина) птахів.

13. Mafija

Mafija Well-Known Member

Я ніколи не казав і не казатиму, що аборти - нічого страшного!
    Це хірургічне втручання, а це - ЗАВЖДИ ризик. Більше того, жінка може назавжди втратити дітородну функцію. Підкреслюю, що операція ця непроста особливо при великих строках. Тут крок праворуч/ліворуч і великі ускладнення. Тому я в жодному разі не закликаю нікого робити аборт. Це аварійний вихід, але він має бути, на мою думку.

Морального боку я не торкаюсь. Мене цікавить медичний, соціальний, правовий. Бо мораль у кожного своя.

14. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

А на мою думку, це не аварійний вихід. А аварія, якщо вже дивитися з медичного боку. З точки зору соціального - це вбивство. А з правового - це залежить якраз від моралі: чим суворіша мораль, тим більше це кваліфікується як кримінальний злочин.

Аварійним виходом є: народити і відмовитися від дитини.

15. zet

zet Дуже важлива персона

Я ще один аварійний вихід знаю. Перев'язати чоловікам, противникам аборту, сімені канальці. Таке у Японії роблять, ду-у-уже допомагає...
    (Причому, у жінок повернути назад перев'язані труби неможливо, а у чоловіків ця операція має зворотну дію, тобто можна й "розв'язати" назад.)

• Подобається Подобається x 3
  16. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

На мою думку це бiльший злочин.

17. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я б особисто аборт не робила, але я знаю що є ситуацiї коли просто змушена жiнка. I тут мабуть здебiльшого iде мова про молодих сцикух якi по необережностi нагуляли а вiн скотина не жениться правда ж? Хоча я впевнена (ну не на 100% а може на 80:wacko: що бiльшiсть жiнок якi роблять аборти вже мають дiтей i бiльше не хочуть мати. Або не можуть фiнансово дозволити собi. Ситуацiї є рiзнi.

18. Arsen

Arsen Well-Known Member

Не варто так зарікатись, кізонько...

Отож бо і воно, що ЗДЕБІЛЬШОГО, але не завжди. І що молода сц... потім не жалкуватиме усе своє довге життя, а старе ст... і на раз плюнути, і далі тупотітиме протореною стежкою...

То може, треба починати саме з виховання у молоді думки, що одруження у таких випадках необов'язкове?

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Нірвани пропагували:"Чий би бичок не скакав - а телятко наше!" ;) Недарма ж Валентинин чоловік стояв на фото разом голим з голою 13-річною донькою.Хто би з форумлян-мужчин таке міг дозволити собі?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Більший, ніж вбивство?

а де твій аватар? :)