Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Nirvana

Nirvana миється в бані

Відповідь: Аборт

Все это гораздо меньшее зло, чем убийство себе подобного.

2. zet

zet Дуже важлива персона

До себе подобного еще дорасти нужно:
    1) во-первых, можно из-за известных инфекций и вовсе не забеременеть, при большом разгуле
    2) во-вторых, если забеременела от насильника, то избавиться нужно и поскорее, т.к. нечего таким придуркам давать возможность размножаться (тем более, что придурь может быть и наследсвенной)
    3) в-третьих, это дело только женщины. Ей ответ держать, значит - ей и одной решать.

3. mavka

mavka Well-Known Member

Привіт!
    Одна цікава річ, Зет, є в Коментарях до Біблії, її перших п"яти книг.
    Відповідальність за аборт несе чоловік. (це щодо пункту третього вашого допису)
    Навіть якщо він спричинив його несвідомо, бо не знав (а мусив знати ! значить погано вивчав Біблію) так от, не знав, що на дев"яностий день після зачаття з жінкою не можна кохатися. (очевидно, це один з критичних періодів розвитку ембріона, ми знаємо, їх є кілька)

30. 3) One who slays his children, meaning the embryo that his wife conceived, BY HAVING INTERCOURSE WITH HER ON THE NINETIETH DAY OF CONCEPTION, WHICH HE SLAYS THE EMBRYO and causes it to be killed in her belly, OR HE DOES SOME ACTION THAT CAUSES HER TO ABORT THE EMBRYO. He thus demolishes the building of the Holy One, blessed be He, and His craft. There are people who slay a person, and such a one slays his children.

The Zohar

4. zet

zet Дуже важлива персона

mavka, так то ж по Бібліїї, а я пишу вже по сучасному життю. Тоді чоловік ніс відповідальність за родину. Я ж навмисне приклад з мусульман навела, бо у їхньому розкладі й зараз відповідальність на чоловікові. А в нас чомусь вихолостили, з часом, роль чоловіка. Хіба стільки тоді полишало дітей у пошуках нової спокуси? Раз чоловік не тільки головував, а й ніс відповідальність за дружину й дітей, то й він мав право голосу. З часом він його просто втратив. Сталося це тоді, коли піклування за підростаюче покоління (це яскраво видно коли розходяться) переклали тільки на жіночі плечі. Ще й не автоматично щось нараховують на дітей, а жінка повинна бігати й шукати приховане спільне майно, щоб хоч щось дісталося її (тепер вже виходить, що тільки її) дітям.
    Тому сьогодні чоловік права вирішувать не має, він сам його позбувся.
    Може коли й поверне це право, якщо щось зміниться. А сьогодні - не має.

5. ТОМ

ТОМ Member

А народна мудрість каже: МУЖ І ЖОНА - ОДНА САТАНА! :confused:

6. Nirvana

Nirvana миється в бані

Оба слабоки и убийцы!

7. zet

zet Дуже важлива персона

Так то ж до развода "одна сатана", а после развода - получается сразу "две сатаны" мужского и женского пола. :p :D

8. zet

zet Дуже важлива персона

Весь мир не в ногу, одни вы в ногу...

9. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

1)Не думайте, що з часів написання Біблії щось сильно змінилося. Всі ті ж проблеми які були тоді є і зараз. Люди кращими не стали, та і гіршими також.
    2) Зараз чоловік також несе відповідальність за родину.
    3) Стосовно відповідальності чоловіка за дружину і дітей. Тепер ця відповідальність є спільною, оскільки жінки мають всі ті ж права, що й чоловіки. Жінки ж не хочуть сидіти вдома і тільки те й робити що дивитися за домом і виховувати дітей? Хочуть вчитися, працювати, заробляти гроші щоб бути "незалежними", хочуть робити карєру чи відкрити свою справу. Тому всі обовязки щодо утримання сімї стали спільними.
    4) Ну стосовно прав чоловіка - це ваша субєктивна думка. я от наприклад, вважаю, що паю право вирішувати чи може моя дружина робити аборт, чи ні.

У мене взагалі склалося враження, що у вас був неприємний досвід з чоловіком і тому у вас склалися стійкі стереотипи, які ви не бажаєте міняти, і якими ви керуєтеся в житті. Ну, це не накращі порадники. А тим більше це не може бути аргументом у питаннях які стосуються не тільки вас, але і всього суспільства.

10. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Мені здається, не в сімейних парах основні проблеми. Якщо є чоловік і дружина - то проблеми не може бути взагалі. А от коли немає чоловіка, тоді що?
    Скажімо, в новинах час від часу з'являються репортажі: молода жінка (дівчина) народила дитину і втекла з пологового будинку , лишила малятко.. в словах дикторів - осуд, у співробітниць пологового будинку - стриманий осуд.. і ніхто ж не зробить компліменту, що вона молодець і не зробила аборту. Всі кажуть про себе: покинула маленьке на муку в житті - сирітство безрідне..
    Це у Вашій теорії держава опікується дітьми і все гаразд.. а як їм не вистачає психологічно мами, тим діткам, як вони з надією дивляться на кожного, хто приходить - чи це не мама за ними прийшла..
    Сирітство завжди страшне, але найстрашніше - при живій матері. Хіба це не зло - отак лишити дитинку без маминого молока, обіймів, любові?
    То, може, краще б перервати ту вагітність у зародку аніж отак лишати напризволяще дитину у світі...
    Хоча ніхто не може знати майбутнього, і обставини можуть змінитися - наприклад, батьки тієї дівчини змогли б взяти її і її дитину на утримання, якщо вони живі і взмозі.. Я не знаю як правильно, напевне, правильно не мати інтимних стосунків з чоловіками до весілля - тоді не буде і такої проблеми. Але лишати народжених дітей напризволяще, втішаючи себе думкою що аборт - це ще гірше - не вихід теж.

11. KabMiner

Я тут підкреслив дуже мудрі слова, сказані вами. Багато чого залежить від пропаганди. Чомусь ніхто не показує по телевізору жінок які йдуть на аборт, і не осуджує. А треба було б. А от коли народила і лишила державі - то вже чуть не злочинець. Мораль у нашої держави людиноненависницька - звідси і така пропаганда.
    Держава піклується сиротами не тільки в моїй теорії, але і в практиці державного управління переважної більшості країн - така у неї функція.
    Перервати вагітність не краще. Я багато писав чому, але якщо коротко то це так: аборт це шкода для здоровя жінки і вбивство дитини. Що у цьому кращого?
    Сирітство дійсно страшне, особливо в наш час і в нашій країні, але ви проведіть експеримент: розкажіть сироті яка виросла в дитячому будинку, що її життя погане і запропонуйте покінчити життя самогубством. Як думаєте, послухає? Звичайно, що ні. І це правильно. В дитбудинках діти обмежені в багато чому, але кожна здорова істота тримається за життя. У мене немає статистики самогубств, але знаю, що багато самогубств в благополучних країнах і сімях, а не серед вихованців дитбудинків.

12. zet

zet Дуже важлива персона

KabMiner, від нормального чоловіка аборти не роблять, тому тільки жінці й вирішувати що його робити далі.. Може якраз ваша дружина вже також давно для себе вирішила, що ви надійне плече, тому й не збирається відмовлятися від народження діточок від вас. А якби не виправдали ви її довір'я, то все одно б тільки вона й вирішувала б... :)

13. KabMiner

нормальними/ненормальними можуть бути не тільки чоловіки, але і жінки, чи не так?

14. zet

zet Дуже важлива персона

Звичайно що так, але ті зозулі не відкажуться народжувати заради, наприклад, одержання державних грошей, бо все одно вони й не збираються піклуватися за своїх дітей й думати про їхнє майбутнє...

15. Thror

Thror Well-Known Member

До речі окремою сторінкою в темі стоять аборти які здійснюються не за методикою і часто-густо не лікарем. Методика в дусі - щось-десь чули або поради знайомих. Наслідки безпліддя або дуже часто смерть. Пригадався один текст авторства судмедексперта власне про такі кримінальні аборти. Написано сильно та жорстко.
    Застерігаю, людей з слабкими нервами читати не варто - паталогоанатоми люди з специфічним світоглядом.
    http://lib.aldebaran.ru/author/lomachinskii_andrei/lomachinskii_andrei_kriminalnye_aborty/

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, зрозумів! Не вбивайте самі, дайте можливість зробити це професіоналам!

17. Thror

Thror Well-Known Member

Звичайно. Інакше наслідки можуть бути набагато гіршими. Якщо рішення про аборт прийнято, то нехай воно робиться так, щоб більше ніхто не постраждав. Тільки не треба знову - "вже живе, думає, відчуває" - з того приводу вже достатньо висловились. По суті є заперечення?

18. Mafija

Mafija Well-Known Member

А якщо дитина буде розумово неповноцінною?

19. Mafija

Mafija Well-Known Member

А у Португалії до цього поставилися серйозно.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не має значення. А якщо вивиться, що ні?:confused:

а де твій аватар? :)