Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. vov66

vov66 Well-Known Member

Отже, сутність (душа) входить у запліднену яйцеклітину у мить зачаття і впродовж усього періоду внутрішньоутробного розвитку вона прикріплена до зародка. Викидень позбавляє сутність можливості створити собі нове фізичне тіло. Під час викидня не виникає енергетичного каналу, як у мить смерті людини. Тому сутність не може повернутися на той рівень, з якого вона прийшла на сплеск під час зачаття.

Сутність високого рівня духовного розвитку може, витративши свій потенціал (тоді вона опускається еволюційно нижче), створити собі енергетичний канал і врятуватися з пастки. А сутність, що не має ментальних тіл, є здобиччю для істот ефірного і нижньоастрального рівнів. Такий закон життя...

Тварини астрального рівня поїдають тіла сутності (див. Мал.64). Як наслідок — сутність гине. Загибель сутності означає, що весь еволюційний досвід і напрацювання всіх утілень, які були в цієї сутності, зникають назавжди... це — ЕВОЛЮЦІЙНА ЗАГИБЕЛЬ.

Коли людина вмирає, її сутність енергетичним каналом іде на один із рівнів Землі і через якийсь час вона може знову втілитися — створити собі нове фізичне тіло.

У новому тілі сутність може далі еволюціонувати. У цьому — кардинальна відмінність смерті фізичного тіла від смерті сутності. Не випадково християнська церква вважає аборт найважчим гріхом. Убивство — значно менший гріх, ніж аборт. Під час аборту виникає реальна загроза загибелі сутності.

З матки жінки видаляють не просто безформний шматочок, який навіть віддалено не нагадує людину. Сутність позбавляють тієї біомаси, з якої вона мала створити собі нове фізичне тіло. Під час аборту і жінка, і лікар, який його робить, напрацьовують собі важку карму. У жінки руйнується захист її організму, порушується гормональний баланс. Дуже часто аборт є причиною майбутніх онкологічних захворювань.
    Джерело

• Подобається Подобається x 1
  2. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

У дитинстві я любив читати грецьку міфологію.Зараз мені подобається фантастика і фентезі. Можна придумати щось ще більш вражаюче, ніж Ваше... навіть не знаю, як це назвати.

3. vov66

vov66 Well-Known Member

Ви вважаєте, що душі нема?

4. І.Павлович

Я в цьому впевнений, але це моя особиста думка і я її не використовую в обговоренні. Я поважаю Вашу віру у наявність дущі, та прошу теж цю теорію не використовувати.

5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Тримайте:
    http://vk.com/club39251433
    http://life.orthomed.ru/zhizn/abortion/00076.htm

• Подобається Подобається x 2
  6. І.Павлович

"Соціологи з США та інших країн констатують, що більшість жінок не звертають ніякої уваги на зроблений аборт."Це фраза з Вашого посилання.
    У статті забагато посилань на християнство, чого я просив не робити. Рольова гра у школі не може слугувати прикладом, бо після 2000 років того самого християнства навіть зараз, у посотрадянській країні, аборт вважається чимось таким, про що треба мовчати. Як секс. Жодна дівчинка на публіку (у класі) не скаже, наприклад) що їй було б цікаво спробувати різні види сексу з різними партнерами.
    Більша частина інформації після наведеної мною фрази знову пов"язана з християнством, або белетристика.А наведена фраза, по суті, є головною, бо опитування соціологічні проводяться анонімно і є реальним відображенням дійсності.
    Обговорення аборту в родині є доказам довіри між супругами. Аборт потайки замужньої жінки є наслідком вікових ПАТРІАРХАЛЬНИХ відносин, бо жінка зазделегіть знає, що вирішувати буде чоловік (не прислухаючись до їїпогляду), саме за ним буде вирішальне слово.

Останнє редагування: 5 гру 2013
  7. І.Павлович

А у більшій частині статті іде пропаганда неробити аборт, а не обговорення "забороняти - не забороняти". Вибір лишається за жінкою...
    Нехай у жіночій консультації лежить безліч яскравої літератури проти аборту, хай там чергує..Ну, не священник, бо з незнайомим мужчиною цю тему жінка взагалі не обговорюватиме, а приємного виду монахиня. Нехай. Але вибір повинен лишатися за жінкою!

8. Зануда

Зануда така зануда

Соціологи, то не психологи. То раз. Психологів би спитали - мали б краще уявлення про постабортивний синдром. Відкинемо релігію, якщо вам так зручно, відкинемо душу, якщо вам заважає, але біологію не вдасться так легко списати з рахунків. На 18 день після зачаття вже б"ється серце. Жінка ще не знає, що вона вагітна, а серце її дитини вже б"ється.
    Я думаю, що у вас серце не раз йокнуло, коли ви дивились на кадри з Майдану, як беркутівці били студентів - фактично дітей. Дівчатам і хлопцям ламали кості і пробивали черепи. То жорстоко. Я плакала. Ми всі плакали. Але ті діти могли втікати, могли хоч якось себе захистити, хоч трошки, а діти, яких вбивають власні матері не мають куди втікати, їх немає кому захистити, бо на них підняла руку власна мама - жінка, яка повинна до свого останнього подиху думати про свою дитину, оберігати її від негараздів, дмухати на розбиті колінка, витирати сльози і возити торби з домашненьким в армію, зронити сльозу на весіллі...
    Найчастіше, статистично, аборт роблять жінки, які не мають матеріальних проблем, мають чоловіка і дітей. Голод і тіснота, як виявилось не основна причина. Найчастіше їх хвилює, що про них люди скажуть і я вже маю дітей, навіщо мені ще.

Аборт це не вибір, це - вирок. Ніхто не має повноважень його видавати. Бо кожний, навіть злочинець, перед оголошенням вироку має право на захист, а дитині у цьому відмовлено. Вибір жінки це правильні цінності, надійний патнер. А не аборт, як засіб контрацепції.

• Подобається Подобається x 8
  9. Forpost

Forpost Стоїк

тому що злидні клепають злиднів,аті ім потім,коли віростуть вдячні туть на ЛФ є пару таких злиденних

10. І.Павлович

Отже, і до психологів вони не звертаються.

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

Перше виключає друге.

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ----------

Чому б не заборонити статевий акт, що здійсьнюється не для подовження роду, а для задоволення? Це повністю виключить необхідність аборту і відповідатиме догмам церкви?...

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------

Неможливо взяти на облік всіх жінок, що завагітніли і зробили аборти у сусідніх країнах. Лише тих, що звернулися до консультацій і не мали грошей на потрібну довідку.

11. Зануда

Зануда така зануда

Зовсім ні. В нас як - одна дитина замало, три забагато. А якщо вже є дві, то куда ж третю? Або жінці 40 з копійками і живе в маленькій місцевості. Я не висмоктую з пальця, я пишу про те, що знаю від самих жінок, які так вчинили.

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

Це речення свідчить про те, наскільки мало ви розбираєтесь у вченні Церкви з того приводу.

12. І.Павлович

То просвітіть мене, що церква каже про статеві акти.Просто дайте посилання, якщо соромитесь.

• Подобається Подобається x 2
  13. yasam

yasam Well-Known Member

,,І будуть вони обоє як одне тіло" (ап. Павло)

14. iso

iso Well-Known Member

А це до чого?

15. І.Павлович

Якщо можна, у контексті. Це лише окрема фраза, яку можна зрозуміти по-різному:як людей у шлюбі або як опис дуже хорошого сексу.
    (Я серйозно, без намагань образити почуття віруючого).

16. yasam

yasam Well-Known Member

візьми сам знайди, ато розлінишся

---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

" А це до чого?"
    Це відповідь на питання.

17. І.Павлович

По-перше: давайте всеж- таки на Ви, а по-друге - мені не подобається ця міфологія як і будь-яка інша, що принижує людину. Але це вже інша розмова.

18. yasam

yasam Well-Known Member

це ваш атеїзм принизив і знищив мільйони

19. І.Павлович

І як ця відповідь регулює статеві відносини?

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

Знаєте, так само можна сказати про християнство.За ці 2000 років під його прапором стільки бруду нароблено...Винна не сама віра(християнство, мусульманство, атеїзм) а її носії. Та, як я вже писав, то зовсім інша тема.

20. yasam

yasam Well-Known Member

читати вмієш? Буду мати час, кину відео де це розжовано для таких як ви, таких які в церкві ніколи не були, але знають про неї "все"

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

ви про охоту на відьом і хрестові походи? Бачу ви сільнєйший історик )))

а де твій аватар? :)