Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Oxid

Oxid Well-Known Member

Умисне заподіяння смерті іншій людині - прояв насилля, а не сили, і абортмахерам місце в тюрмі (в країнах, де існує заборона абортів, судять не жінок, а лікарів-вбивць)..
    Ви виклали догму фемінізму, який є однією з різновидностей фашизму, ну і що?
    http://blog.fontanka.ru/posts/104108/

• Подобається Подобається x 4
  2. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Я не рився в гуглі, то підкажіть: коли в Америці жінкам надали право голосувати? Наведена Вами стаття лише є ілюстрацією теорії маятника. Його довго тримали з однієї сторони. Потім відпустили і він хитнувся у зворотньому напрямку. Але тепер його ніхто не тримає і з часом (я думаю, досить швидко, десь років за 70) він "устаканиться".

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ----------

А чи є десь означення, коли вважати людиною запліднену яйцеклітину? Чи, може, ще до запліднення? Адже вона є частиною (як і сперматозоїд) живого організму. Незапліднення теж можна вважати вбивством, бо ж вона і з"являється саме для продовження роду. Кожна незапліднена яйцеклітина є ненародженою людиною!...

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А сперматозоїд вважаєцця людиною?:russian_ru:

• Подобається Подобається x 2
  4. І.Павлович

І кожна полюція, а тим більше мастурбація є актом масового вбивства.(вони ж такі живенькі, і хвостиками працюють,і пересуваються лише у необхідному напрямку!)
    Будь-який лікар скаже: Для запліднення потрібна ЖИВА сперма.

5. yasam

yasam Well-Known Member

То ви у вбивствах сталіна з гітлєром переплюнули ?

• Подобається Подобається x 3
  6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Маячня.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

і то мяко сказано.

8. І.Павлович

Знову, як завжди, коли нема чого сказати. ОБГРУНТУЙТЕ!
    А Ви ці підліткові періоди не проходили?! То, пробачте, Вам дійсно до лікаря...

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:43 ----------

9. І.Павлович

То може хтось таки дасть розгорнуту відповідь на пряме запитання? Єдине прохання до опонентів: лише наука, без теософії.

---------- Додано в 10:24 ---------- Попередній допис був написаний в 10:23 ----------

..........

10. yasam

yasam Well-Known Member

11. vov66

vov66 Well-Known Member

У момент запліднення виникає енергетичний канал, яким у запліднену яйцеклітину входить сутність (душа) (див. Мал.61). Детальніше

Наука душі не признає...

12. Oxid

Oxid Well-Known Member

То у вас одні бездоказові догми феміністок:haha:
    http://www.noabort.net/materialism1

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Та будь ласка :)
    Як тільки у дівчини розпочнуться перші місячні, то їй, вочевидь, одразу ж необхідно починати статеве життя, аби не стати вбивцею через незапліднення? :)

14. І.Павлович

15. І.Павлович

Ні-і-і-і! Я переслідуватиму Ва-а-асс!

16. yasam

yasam Well-Known Member

хворий на голову?

17. Oxid

Oxid Well-Known Member

І.Павлович, знову догми феміністок...нема у вас ніяких аргументів... дебільне посилання...:haha:
    А тепер що каже наука
    http://meduniver.com/Medical/Akusherstvo/65.html
    Наведені мною статистичні дослідження, які ви, звичайно, не потрудилися почитати, заперечують це - на прикладі країни, де повністю заборонили аборти...
    :mocking:

18. І.Павлович

"Манічка" не в мене.Це Вам здається, що я раздвоївся.

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

Ви не потрудилися прочитати мій допис у відповідь на Ваш приклад Чілі.

19. yasam

yasam Well-Known Member

У наведеній вами статті жодного послання на наукові видання. Стаття сама по собі лайно, ще й без наукового підґрунтя.

20. І.Павлович

Ви пропонуєте розмову з використанням образ? Або вибачтесь, або я ігноруватиму Вас.
    Знайдіть мені, будласка, хочаб 2-3 статті за повну заборону абортів, написані ЖІНКАМИ. Я не знайшов. Вся "шумиха" піттримується лише чоловіками, які, реально, до цього питання не мають а-ніякого відношення. Крім ерекції.

а де твій аватар? :)