Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Іменно шо поважного. Тому я добре знаю, бо батько росказував, як його тато, тобто мій дід, його туди вів. Жінки могли бути чи берегінями, чи повіями, третього не дано :) Берегіні, між іншим, мали би бридитися сексу, ця гидота існувала для них тільки для того, щоб діти могли народитися. Молода жінка мала пропонувати чоловіку зав"язувати з тим ділом, і потихеньку звести на ніц цю справу після того, як народится послідня бажана дитина. То в 20ст. А в кінці 19 ще, для тих жінок, що получали ще з того і задоволення, існувала клініка в Англії, де виповняли кліторектомію. Католики жили практично так само. Тобто на нашіх землях існувала та ж мораль. Моя баба, яку вчитель хотів зробити вчителькою, бо була дуже розумна дитина, получила такі ж документи про то, як має себе поводити вчителька (все життя :)), які феміністки тут в Іспанії розкопали. То вже 20ст. Початок.

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ----------

Тоже мені біном Ньютона :) Дівчат ніхто не вчить, як себе правильно поводитись, і якось навчаются. Психологічна фригідність в жінок - читай вище.

А yasam.... мені так здаєтся, він в мене аж закоханий :) Он і в Сучасних дівчатах поставив свій мінус, а за що - не скаже :)

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якби я знав,що мою дитину чекають роки ТАКОГО болю,я б не задумався ні на секунду.
    Мало того,не намагався б вижити тоді...в 95-му,коли помер.

• Подобається Подобається x 1
  3. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ех, Ромко, завжди думаю, за що тим дітям таке....

4. yasam

yasam Well-Known Member

Дуже не подобається стиль письма схожий на стиль Otsoa

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

Я колись такий фільм бачив. Ви теж його дивилися?

Вас забули спитати.

Я не можу памятати за кожен мінус. Вкажіть пост і я скажу за що. А бздури типу

залишіть для кабака.

5. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Який фільм? Так виховували хлопців, нічого дивного тоді в тому не було.

Мене і не питали :) Мене теж так виховували. І пані мойого віку були пристойними і в сім"ї :)

Та мені все рівно, ті плюси чи мінуси, не переймайтеся :)

6. yasam

yasam Well-Known Member

Ну тоді в чому проблема?

7. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А хто казав, що то для мене проблема? :) :) :)

8. Зануда

Зануда така зануда

Люди отримали шанс. Рік життя маленької дитини. Нехай Бог, який дав то життя, сам прийме її назад до себе. Але ж ні - люди хочуть самі то вирішувати. Навіщо проблеми? Навіщо недоспані ночі, лікарні? Вбили і забули.
    Люди перестали думати про вічність...

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

Уміляюсь тим басням до сліз.

• Подобається Подобається x 3
  9. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Які басні? :-D Гугль вам допоможе, знайдіть самі

10. Зануда

Зануда така зануда

Гугль в кожне ліжко заглядав? Чи може феміністкі свічку тримали всім?

11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Що, не знайшли? Все я маю робити?:-D правила для вчительок також мені шукати?

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ви оці маєте на увазі?

Щось там ніц про сексуальні стосунки нема:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  13. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Не в кожне, звісно. Але було певне виховання. І певні правила поведінки. То, що був випадок, коли чоловік мав хм... певні стосунки з дружиною, а вона вже була того... не дуже жива, то є історичний факт. Як і то, що після того жінкам порадили не дуже рухатись, але все ж таки де-не-коли подавати голос, а то розбирайся потім, некрофіл чоловік чи направду не здогадався :-D

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

Бо їх взагалі не могло бути, ніколи! Читай вище:-D

14. yasam

yasam Well-Known Member

блєщєте знанням історії?

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

Завжди дивували як деякі люди бачать життя інших людей в контексті свого. Здається це якийсь психічний розлад.

15. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Хто ту історию не знає?

А я тут при чім?

16. yasam

yasam Well-Known Member

"ту" історію я не знаю

17. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Я розумію. Разом з історією КПРС її не читали....:-D

18. yasam

yasam Well-Known Member

і окремо теж не читав

19. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

То почитайте. То є історія Європи. Про яку стидливо не принято говорити, але в неї корни того, що відбувається тепер

20. yasam

yasam Well-Known Member

Автора дайте

а де твій аватар? :)