Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А коли дитині в десять і більше років кажуть, що треба було ії ногами давити, коли вона лізла - то теж післяродова психіка? І так до клімакса післяродова? :)

2. yasam

yasam Well-Known Member

во брєдятіна

• Подобається Подобається x 1
  3. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

То не "брєдятіна", а то, що чують багато діточок. Яких мами не хотіли мати. Чи які народились на своє нещастя дівчатками.

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Знову ж таки - ви проводили соціологічне опитування, дослідження? Багато діточок опитали?

• Подобається Подобається x 2
  5. yasam

yasam Well-Known Member

які діточки, ляпапати хочеться і все

6. morze

morze Well-Known Member

Жінці не варто було-б таке запитання ставити! Життя коштує більше ніж дискусія!

7. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Соціологічне ні, але знаю дуже багато людей, кому таке говорили в дитинстві. І били, тому що. Які маму дратували своїм існуванням. То добре, як ви - бажана і любима дитина, але не всім так пощастило.

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

Я сама таке пережила, як і побажання захлинутись своєю кровою.

8. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

У моєму дописі йшлося - нагадую - про те, що після зробленого аборту, бува, не допомагає жодне лікування для відновлення плідності :cry:
    Якщо Ви так пишете до цього, то виходить: люди, що наважуються на аборт, за Вашою думкою, є неякісними особами о_О Щось "Майн кампфом" тхне о_О

---------- Додано в 09:55 ---------- Попередній допис був написаний в 09:52 ----------

Мorze писав про мудру маму, а мудра мама так ніколи не скаже.

• Подобається Подобається x 3
  9. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Тхне, ще і як :) В мене пси, і я ніколи не буду розводити неякісних особин. А тут люди самі себе загоняють. Була б моя воля, відмінила більшість лікувань відновлення плідності. Ліпше допомогти дівчаткам, які завагітніли і хочуть мати дитинку, але не мають коштів.

А я лише відмітила, що далеко не всі мами мудрі і люблять свою дитину. І як ви пошукаєте біографіі серійних вбивць, частіше за все в них жорстка мама, яка їх не любила.

10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Тобто забезпечити працевлаштування? Не знаю, з нашою владою, то навряд. Проте в деяких країнах, зокрема при монастирях, є анонімні "поштові скриньки", куди можна покласти "зайву" дитину, так більш реально.
    А краще всього було би виховувати в молоді християнську чесноту - дошлюбну чистоту.

• Подобається Подобається x 2
  11. Locke

Locke невиправний реаліст

:good: Ото мабуть найправильніший шлях.

12. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Це гарний шлях в нікуди. Культура і обізнаність, ось єдиний шлях. І давайте не плутати обговорення соціально-медичної проблеми з релігійно-соціальними.

13. Oxid

Oxid Well-Known Member

Виходить так, якщо європейці не захистять людське життя, така їхня доля, і така наша доля - якщо у нас не приймуть закон про повну заборону абортів...

Цікава доповідь про вплив абортів на материнську смертність

http://www.scribd.com/doc/150015427...тов-на-материнскую-смертность-на-примере-Чили

Ще про Чілі - дуже вже мучить біснуватих заборона абортів...о_О

http://www.gazeta.ru/social/news/2013/07/26/n_3069629.shtml

Останнє редагування: 20 лис 2013
  14. І.Павлович

Повна заборона чогось ще ні до чого хорошого не приводила. Все завжди поверталося на своє місце.
    Днями дивився сюжет: Молоде подружжя подало позов на лікаря, який декілька разів робив вагітній жінці УЗІ і прогледів патології,з якими новонароджена дівчинка зможе прожити не більше року.

15. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Я реаліст :) потребувати в дівчини, щоб вона так років до 25 мінімум ні-ні....

---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

Араби аборти не роблять? :-D:-D:-D

А що, ліпше так, як в
    Латинські Америці буває - дівчинку згвалтують і вона вимушена народити, часто загубивши своє життя?

16. І.Павлович

І майбутній чоловік теж...

17. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А то ніколи не потребували. Так тільки, формально. А на самої справі тато рочків в 15 вів до повій

18. yasam

yasam Well-Known Member

Ну не може жінка поважного віку писати такі брєдні. Це пост якогось сопляка.

19. І.Павлович

То ще добре, бо повія навчить дитину, як себе правильно поводитись.А у більшості народонаселення - сам ішов до найближчої давалки. І в нього закладалася думка, що достатньо у жінку увійти, і ВСЕ! Такий хлопчик-горобчик після одруження у першу ж ніч калічив свою дружину, бо ввона вважала, що саме так і повинно бути. Психологічна фригідність, чоловік не хоче і іде "у гречку". І всі дивуються: така порядна сімя! Як же так?! Мабуть із нею щось негаразд...

---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

І на чому базується Ваше твердження?

20. І.Павлович

Пане yasam! Вам щось дуже неподобається у моїх дописах. То,може, поясните - що саме? Єдине прохання - обгрунтування своїх тез.

а де твій аватар? :)