Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Зануда

Зануда така зануда

Залізна логіка.

• Подобається Подобається x 2
  2. Zeze

Zeze Well-Known Member

На західній переважно всі знають що в таких людей проблема з грошима, але замість того щоб допомогти матеріально, ідуть і свічку в церкву ставлять і пишуть коментарі що помоляться і бог допоможе. Так християни показують свою мерзотну душу напоказ.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

В атеїстичних виродків і душі нема.
    Смердячі савєцькі перди там,замість душі.
    Тьфу.

• Подобається Подобається x 3
  4. avatarwin

------нічого не думай ,а вагітній, і я тебе Вітаю з майбутнєю вагітністю

5. yasam

yasam Well-Known Member

Otsoa,отакі любітєлі совка як ви і несете під маскою гуманності любов до абортів, які, як і більшість мерзоти бере свій початок з совка:
    "Из медицинской карты жены Сталина Надежды Аллилуевой известно, что она прошла через 10(!) абортов. Есть предположение, что непосредственной причиной, приведшей эту молодую, обеспеченную всеми материальными благами женщину к самоубийству, послужил пост-абортный синдром (ПАС).

Правивший нашей страной кавказский бандит принес собственных детей в жертву своей половой похоти; подобно тому, как принес в жертву своей похоти к власти десятки миллионов русских людей. А также, в конечном итоге, он довел до позорного конца и любимую жену. И в этом вполне уподобился прОклятому царю Ироду, который с безумной радостью проливал и чужую, и родственную кровь (о чем повествует древний историк Иосиф Флавий).
    "

6. Oxid

Oxid Well-Known Member

На мій погляд, аборти - це дикунство, в певному сенсі жертвоприношення ідолам...
    :ireful1:

7. yasam

yasam Well-Known Member

думаю в прямому сенсі: сексу, кар'єрі і т.д.

• Подобається Подобається x 1
  8. Zeze

Zeze Well-Known Member

Поголовна більшість найбільших доброчинних пожертвувань зроблена атеїстами. Релігійні клоуни лише гавкати можуть "бог вам в поміч".

9. Romko

От ж бреше і не скривиться.:)))
    Але хто б смердячому атеїсту вірив.
    Воно ж нічого святого не має крім задниці свого лєніна.
    Тьфу,бридота.

10. Zeze

Zeze Well-Known Member

Контраргументи або ідіот.

11. Romko

Добре,що признався.:)))
    Але не бреши більше.

12. Oxid

Oxid Well-Known Member

На жаль, ми всі живемо в культурі масових абортів, і більшістю це вважається нормальним, доречним і належним... недарма наша верховна рада ніяк не може прийняти закон про заборону абортів...
    індіанці Америки, до прибуття туди іспанців, практикували масові людські жертвоприношення, і вважали це абсолютно нормальним, це було частиною їхньої культури...бачу аналогію з нашим суспільством...
    так само Ханаан, в який прийшли ізраїльтяни, ханаанці теж в жертву приносили дітей...
    Так що сучасні прихильники абортів нічим не відрізняються від стародавніх дикунів...:mocking: просто тоді було легше дитну народити, а потім вбити, тепер можна завдяки медицині вбити ненароджену дитину.

13. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

То Я - "любітєль совка"?! :haha::haha::haha::haha: Ой, дядьку, дякую, давно так не сміялася.

" Ви за кого, за білих чи червоних? В якому разі було б добре, як би з"явилась купа маленьких сталінів?

Я не вірю, що людина, яку не хотіли батьки, буде дуже щасливою....Добре, як вона не буде соціопатом.....

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------

Було вже. Між іншим, і в СРСР, при Сталіні як раз і було. Поцікавтеся, чому відмінили заборону..... Допоможе тут тільки виховання дітей. Просто статистика - в країнах, де до того поставилися прагматично, абортів значно менше, ніж в тих, де в школах взагалі про секс не говорять.

14. redfox

redfox Well-Known Member

господа, не надо лезть в чужую душу и пытыться разделить чужие грехи. наверняка у каждого своих достаточно.
    тут или помощь конкретная нужна каждой в каждой отдельлной ситуации, или уж извините, принимайте то что сделано как есть.
    говорить "ой, это фу фу фу" и при этом ровным счетом ничего не делать - это верх цинизма.

все, кидайтесь тапками

15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

І я знаю не один випадок - свідчу. Спочатку платять за аборт, а згодом (набагато більше, і бува даремно!) за відновлення плідності.

---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

(Навело на думку отаку.) І Бог віддав їхню землю, Ханаан, що текла молоком і медом, іншому народу. Чи не через те саме сьогодні Європа переходить іншому народу?

• Подобається Подобається x 3
  16. yasam

yasam Well-Known Member

звісно, народу який любить дітей

17. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ну, а що ви хотіли? Дарвін правду сказав :)

18. yasam

yasam Well-Known Member

яку, ви хоч його читали?

19. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Читала :) І не тільки його. Ту, що неякісні особини не мають давати потомства.

20. morze

morze Well-Known Member

Ніколи мудра мама не прийме думки про аборт! Тільки друга особа впливає на інше рішення! А післяродова психіка незавжди врівноважена! Тому і кидають дітей!

а де твій аватар? :)