Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А при чім тут "паркуюся, де хочу"? Я б от хотіла припаркувати аби де, але штраф :) Хабар - в"язниця. Виховання тут ні при чім взагалі. Я надіюся, що мої діти будуть дбати про себе і в 50 років не будут думати, що через пять-десять років жити їм під парканом. То є "зламати життя"? А що не зламати? Зіставити без нічого?

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

То не розум. То просто досвід.

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я декілька разів починала писати відповідь на цей допис, переходила на мат, згадувала левандівку і кидала.

Люди занадто часто переконані, що вони здатні вершити долі і взагалі щось вирішувати у своєму житті. Та чи не занадто важкий тягар беруть на свої плечі?

Пафосно? Може й пафосно. Але я собі не уявляю, що я б скаржилась на найбільший дар, котрий я в житті маю - моє життя.
    Всі Ваші нещастя - з відсутності покори і відсутності подяки. Ми наповнюємо наші життя самі.
    Тобто, штрафу Ви боїтеся? Якби за аборти штрафи давали, то Ви б не радили робити?

• Подобається Подобається x 6
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

От в мене теж є бажання перейти на мат, але стримуюся. Якщо ви не знали - штраф це своєрідний засіб виховання громадян державою. Якщо сім"я не навчила простих речей, то держава каральним апаратом через "нехочу" навчить.

• Подобається Подобається x 5
  4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А я тут при чім? :) Не збиралася робити аборти. От в випадку згвалтування чи в випадку, як дитина була б хворою - не знаю. Але моє життя для мене не дар. Подяки кому і за що? Ціле життя була вдячна. Аж доки не зрозуміла, що я нікому не протрібна. І мені стало все рівно.

Хоч штраф, хоч ні. Носити дитину і ненавидіти ії, а ще і народити і ненавидіти - ліпше вбити раз.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу і піду в садочок....

6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Пані, спробуйте не ображатись, я Вам правду скажу. Аналіз Ваших дописів показує, що Вам подобається бути жертвою, але - повірте - це далеко не кращий спосіб життя. Теба виходити з цього, такі люди довго не живуть. Я вже давав пораду піти до церкви, пошукати собі священика-духовника. Якщо ні, можете звернутися до платного психолога.

• Подобається Подобається x 1
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

А я частково розумію Otsoa. :sad: Якщо вона колись народилася небажаною дитиною і батьки в тому ніколи не покаялися, то живеться їй, ой! як не солодко! :sad:
    Одне Вам, пані Otsoa, тільки можу сказати. Ви писали, що старалися догодити родичам навіть ущемляючи себе і свою родину, а у відповідь отримали тільки невдячніть. А знаєте, у чому Ваша помилка? У благочинності повинна бути розсудливість. Так написано у Біблії. Ви не відривали від своєї родини, щоби спасти їм життя, а попросту нерозсудливо спонсорували їхнє навчання, їхні забаганки, яким немає меж, якщо тільки зрозуміють, що є кого доїти. :sad: І за це отримали лише невдячність. Вони думали, що раз Ви за кордоном, то там гроші ростуть на деревах і тільки струсни - і назбираєш купу. А треба було їм говорити правду, що Ви тяжко працюєте на ті гроші, і що Ви у чужій країні, то мусите подбати про своє і своїх дітей майбутнє на випадок кризи. Але що тепер? Позно піть Баржомі... :sad: Хоча в депресію нема чого впадати. В нас теж от була криза на протязі кількох років. А тепер вже з роботами досить добре. І у вас таке буде. :) Ніколи не втрачайте надії. А поки що хапайте все, де можна заробити копійку. Це перевірений спосіб. А як трохи розвидниться Вам, то тоді вже і будете перебирати харчами. :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Mariwelka

Mariwelka Member

Ой......це дуже страшне рішення, я сподіваюсь, що ніколи не стану перед таким вибором. Намагаюсь не допустити цього, заразіснує дуже багато методів контрацепції.....Але якщо все ж завагітнію третім.....буду народжувати.

• Подобається Подобається x 2
  9. аксакал

Безумовно! Бог завжди допоможе, якщо ПОВНІСТЮ Йому довіритись і навіть не думати про нехорошу альтернативу.

10. аксакал

Виявляється, що Європа прокидається від толерастії та демокрастії: кілька місяців тому (а наші ЗМІ про це мовчали) пересічні люди Європи розпочали акцію підписів проти ворогів людства "Один з нас", що засіли у ВООЗ тощо! "Крига скресла, панове присяжні!"
    http://www.credo-ua.org/2013/10/104677

11. Olenall

Olenall миється в бані

знаю одне, що дитина повинна з'явитися бажаною

12. Macjopka

Macjopka Member

А в ідеалі і без жодної думки з боку батьків про можливий аборт.

13. Macjopka

Macjopka Member

Наслідком і буде дуже низька самооцінка.
    Та це тт лікується.

14. Mariwelka

Mariwelka Member

так, але не хотілось би таких сюрпризів. Обох дітей ми планували і хотіли...

15. Olenall

Olenall миється в бані

так, але це вирішувати батькам, заборона не допоможе

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я підтримую аборт лише в тому випадку, якщо існує пряма незаперечна загроза життю вагітної жінки - бо тоді інакший варіант буде самогубством і також вбивством.
    Але тих, хто зробив аборт, я намагаюсь не засуджувати.

17. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А тоді, коли дитина не буде здорова? Причім тут є варіанти - від простого даунізму до відсутності мозку. А після згвалтування?

18. Zeze

Zeze Well-Known Member

А яке ви маєте законне і моральне право когось засуджувати?:)

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

Особисто повнітю підтримую аборти. Це право кожного.

19. аксакал

-1. А Ви?

20. а я можу завагітніти вп'яте от сиджу і думаю купити постинор чи надіяти що пронесе?

а де твій аватар? :)