Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

потренуйсі. з Любов... :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кажу ж...

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

угу, з твого року вже жодного пса нема.... :)

4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ага, щоб дати шість щасливих років життя у Львові і потім показати хвігу :)

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Тобто до 6-ти років ваше життя було щасливим? Ну то треба щось міняти, якщо зараз почуваєтеся нещасливою
    Для себе зрозуміла нещодавно, що щастя само на голову не впаде, щасливими ми робимо себе самі, якщо отримуємо задоволення від кожного моменту свого життя, від людей, які нас оточують, просто від того, зо живеш. І світ заграє іншими, новими барвами:yes:

• Подобається Подобається x 4
  6. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Я вже ніколи не зможу своє життя зробити щасливим :)

7. Romko

Ви приречені?
    У Вас невиліковна дитина,кожен приступ якої може стати останнім?

• Подобається Подобається x 8
  8. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ні. Але відсутність власного даха над головою і страх, що завтра - вулиця, тоже не радість....

9. Romko

Поки є здоров"я...то все дурниці.
    Буде і дах і робота...
    Моя Вам порада - живіть до вечера.
    Навіть мені то допомагає.

• Подобається Подобається x 7
  10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Мила пані, пригадайте притчу Л.Толстого про двох жабок. Сувайте лапками у тому молоці, куди потрапили, і зіб'єте масло. Підіть до настоятеля церкви (католицької або православної) у Вашому місті, все-таки значна більшість з них є розважливими і доброзичливими.

• Подобається Подобається x 2
  11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Прошу пана, я тими лапками вже так довбаю, і стільки, що там не масло, там камінь вже має бути :) А до церкви..... Я агностік. Не атеїст, бо мені не доказали, що "бога нема" :) Але що знаю чітко: не роби людям добра, не получиш зла. Але ж дурний характер :)

12. Іспанка

:nea: Дозволю собі не погодитися. Хоч не так багато я прожила на світі, але й погано мені теж робили. Тим не менше, стараюся робити добро і, о диво, воно до мене повертається в набагато більшому розмірі. Просто треба щиро вірити і хотіти. Різні люди є, ніхто від підлості й зради не застрахований. Тим не менше, це не означає, що треба на всіх озлобитися:)

• Подобається Подобається x 3
  13. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Не озлобитися, а..... є на іспанської файне слово: amargada :) Більше не вірю ні в яку сімь"ю, ні в людей. І так, думаю, що як жінка не хоче мати дитину, то чесно піти і зробити аборт, а не кидати потім тої дитині, яка вона була добра, що не зробила. А тим більше покидати дитину взагалі (хоча, може, то як раз ліпшій варіант :)).

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Як не хочете мати дитину, то перед тим як зайнятись любощами, поясніть долбочосу для чого в жінки призначений пупець і не тре буде робити аборт, тобто не станете вбивцею.

15. Зануда

Зануда така зануда

Якщо жінка не хоче мати дитину, то нехай не вагітніє. Аборт це не метод контрацепції, пора би вже знати. Завагітніла - народжуй. Не хочеш виховувати - віддай тим, що хочуть. Навіщо брати на себе тягар вбивства?
    Я так думаю, що у вас проблеми набагато більші ніж ви собі уявляєте і це зовсім не пов"язано ані з житлом, ані із ще чимось. І проблема ваша у заниженій самооцінці, то з очевидного, а певно є і ще інші. Може вам краще знайти собі психолога, який допоміг би вам перестати так про себе думати? Якщо бракує фінансів, можна знайти соціальних, які допоможуть вам безоплатно. Коротше, перестаньте себе жаліти, перестаньте нити і вважати себе самою нещасною людиною на світі, бо це не так. Бути нитіком і вічною жертвою, то теж спосіб на життя, але переважно дуже кепський.
    Розумієте, жодна людина, яка себе знайшла в цьому житті, навіть, якщо має труднощі і проблеми, не скаже, ліпше б мої батьки мене вбили, бо я зараз не маю роботи чи хати, бо то все тимчасове і завтра все може змінитись. От тільки не само, а з вашою участю, активною.

• Подобається Подобається x 6
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кинути дитину - віддати комусь - це значно краще, ніж зробити аборт.

Повірте, ви абортом не вирішите жодних питань. Аборт(вбивство) буде вас переслідувати все життя. Вас буде мучити совість все життя. Прийде час і ви з думкою, що перервали життя дитині лягатимете ввечері і ставатимете зранку. Ви не зможете дивитися на чужих дітей і не згадувати свою дитину. Ви підсвідомо рахуватимете скільки б сьогодні їй було років, ви згадаєте про дитину, коли воно мало б піти в школу і коли б воно закінчило школу. У вас все життя в голові бути гнітити від цього поступку.

Ви готові до цього? Ви готові відмовитися від радості мати дитину заради чого?

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ----------

Якщо зробите аборт - 100% !!!

17. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Його треба поризати, розирвати, забити туди кіл... що?

18. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ну, от мене народили. Тому що. На якого біса? Віддати тим, що хочуть? Ліпше вбити. А, між іншим, треба погуглити. Там, де заборонени аборти, і тоді, коли в СРСР аборти були заборонени, відсоток вбивць дуже виріс :)

Проблема моя в тому, що я з дитинсьтва знала, що я непотрібна. І непотрібна, і, сволоцюга, дівчинкою народилася, і ще негарною, та подібною на маму мойого батька, яку батько ненавидив. Ну, і на батька, а не на "правільну" родину. Я перепрошую, але беру участь, щоб чогось добитись, і досіть, гм, немалу. Але розумію в мої 50 з гаком, що треба було починати в 18, і розуміти, що людина народжуєтся одна і вмирає одна, і ніхто ії не допоможе. Треба було вухами слухати, що я немаю родини, і працювати на себе, а не дбати, щоб всім було добре. Так, я не сама нещасна людина. Але всі мої нещастя - з того незробленого аборта :) І дітей вчу - нікому не допомогати, як що бачиш, що погано брату - плюнь! Не твоя справа. Іди далі і дбай лише про себе.

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

Гм... Мені вже 50 з копійками, якось пізнувато робити аборти, ви не вважаєте? :) Але я не вірю, що дитина, яку девять місяців носили і ненавиділи, не буде мати наслідків. Як і не бачу - яку радість мали мої батьки від мене? :)

Аборт в мойому випадку називаєтся самогубство :)

19. Іспанка

Ви мене звичайно вибачте, але то не виховання. От саме з таких дітей виростають байдужі рагулі, яким абсолютно накласти на оточуючих (паркуюся, де хочу, смічу де, хочу, беру хабарі й обкрадаю державу - лиш би мені було добре). Та схаменіться- то людиноненависницька стратегія. Чи ви настільки своїх дітей не любите, що готові і їм життя зламати?:sad:
    Сумно і гірко, насправді.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

видать роки на розум не впливають....

а де твій аватар? :)