Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. birdie

birdie New Member

"В моєї знайомої, яка хотіла дитину, плід завмер на другому місяці вагітності, він просто не розвивався, і якби не було боляче, але це був єдиний вихід."
    В такому випадку абортом це не назвеш. В плода нема серцебиття, він не розвивається і якщо виношувати цю вагітність, то для мами це передбачає сепсис і навіть смерть.

2. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

3. "Рожать детей - не панацея..." Гм. Оно конечно. Просто связь тут не прямая. В обществе, которое использует интеллект для оправдания своих слабостей, аборты обоснованы, а потенциальные мудрецы "хабарниками, пристосувавшись до існуючої системи виживання" становятся.

4. Кохана

Кохана LuBimaya

чому ж ні. Це також аборт, але з медичних показань. Якби термін вагітності був більший, то вже були б штучні пологи.

5. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

"Притягування" теми абортів до політики чи геополітики, репродуктивного здоров'я жінок, успішності економіки (тих найбільш процвітаючих держав, де аборти заборонені, порівняно з тими економічно слабкими, де аборти дозволені?.. -якщо є саме такі закономірності), порядності чиновників і т.і. - у великій мірі стереотипні - це все, зрештою, пошуки якихось додаткових доказів.

Мабуть, люди не до кінця впевнені що їх шукають ще десь окрім духовно-моральної площини. Невже її самої по собі недостатньо.. мені, наприклад, цілком достатньо.

Але Ви праві. Від внутрішнього благополуччя великою мірою залежить зовнішня порядність, порядок і інші гарні речі у суспільстві.
    ..Хоча теоретично мабуть можлива держава де народжують і є порядними "низи", а аборти роблять і беруть хабарі - "верхи". Але то вже з розряду фантазій.

6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

7. merryland

merryland New Member

"Рух за життя" допомагає жінкам прийняти вірне рішення, а також роз"яснює жінці, що з нею відбуватиметься і як вона себе почуватиме, коли зробить аборт... надають психологічну допомогу безкоштовно.
    велика увага приділена постабортивному синдрому. Дядько Гугл знає як знайти.. )

8. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

не путайте грішне з праведним

скажіть жінці, яка переживає втрату дитини, що та зробила аборт - і ви глибоко її образите. Аборт то є аборт, штучне переривання вагітності що прогресує (за бажанням жінки чи за мед. показами- не будемо вишукувати нюанси, але це вбивство живого плоду ).

А завмерла вагітність, викидень, позаматкова вагітність - то є зовсім інше, і нема чого навіть писати таку втрату в один рядок з абортом!

• Подобається Подобається x 5
  9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Досі під враженням
    http://youtu.be/kC3LFEAr92A

• Подобається Подобається x 3
  10. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А я, народжена непотрібною батькам, буду боротись за. Тому що мати непотрібних дітей не слід.

• Подобається Подобається x 1
  11. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

-1. НЕМА непотрібних дітей. Є безвідповідальні батьки (м'яко кажучи).
    П.С. Вашому нещастю співчуваю.

12. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Є. Я. Народилася, не дивлячися на то, що батько намагався вбити мене ще в утробі мами. Тай ще я, сволоцюго така, народилася дівчинкою, а не хлопцем. Так що в мойому випадку - ліпше б вони вже зробили той аборт.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

аборт то вбивство, крім медичних проти, коли можуть загинути або плід, або жінка, а то й обоє...
    а ті хлопи, які не знають де в кобіти пупець, най на солом'їнім бичку тренуютсі... :ireful1::diablo:

14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Отсоа, а ви за що себе не любите? Чого караєтеся? Якщо, незважаючи на все, Господь вам залишив життя - значить така воля Його і треба дякувати Йому за життя. Значить не просто так живете на цьому світі:)

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

• Подобається Подобається x 7
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я,во теж себе не люблю.
    Але,жию,кулєра....:ireful1:
    Така Божа воля...

• Подобається Подобається x 2
  16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Молодая ішшо (с) :)))

• Подобається Подобається x 3
  17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

18. Romko

Ну,не буде ж Карабін привселюдно казати,жи він про то,що під пупцьом знаходицця.:blush:
    В кубіт,о...:sorry:

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

О.... і нетренована...:)

---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

Н.Ю. візьміт горнє води і влийте си в пупець
    скілько влізло?
    о.... :)
    не так багато...зато не тре робити аборт

20. Romko

Ого...ніц не пойняв.
    Застарий,видко...:russian_ru:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)