Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт

Це тільки продовження думки Кабмінера Марією і мною. Треба розглядати ТІЛЬКИ все разом, як єдине ціле... :)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага-а-а! Поняв.:)

3. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Ні. Далеко не кожна ідея потребує розвитку. В переважній більшості випадків дуже важливо вчасно зупинитись.
    Я писав про це у відповідь на закиди опонентів про те, що аборти потрібно робити у випадку коли є ймовірність народження дитини-інваліда, прошу враховувати контекст. На мою ж думку визнати дитину інвалідом можна тільки після народження, а не вбивати її через аборт не переконавшись в тому, що народиться дійсно інвалід. І тільки тоді коли дійсно народилася дитина-інвалід можна розглядати питання про те щоб її умертвити (бажано в судовому порядку) - почитайте уважно те, що я писав.
    Прохання уважно читати мої дописи і не видумувати того чого я не писав, а то виходить, що ви самі придумуєте якісь страхи, після чого їх же і критикуєте.
    И тут Остапа понесло...

4. zet

zet Дуже важлива персона

Що ви, це була спроба вам пояснити наскільки вас, як Остапа, понесло.
    Причому це не стосується більше нікого з тих, хто проти абортів.. :) :)

5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ну чого ж КабМінере, деякі патології розвитку плода (відсутність ніжок-ручок, якісь пукхлини, навіть деякі генетичні патології) можна діагнозувати. Звичайно, діагноз може не підтвердитись, тому, в таких випадках процедуру треба повторити і бажано в іншій установі, але у випадку якоїсь серйозної патології батьки можуть подумати добре і вирішити, що їм робити. Тобто деколи ще до народження дитини відомо, що вона інвалід. З іншого боку, багато дітей стають інвалідами після або під час народження. То, кажете, вбивати???? За чужу помилку????

6. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Мене "понесло" не більше аніж уряди низки країн в яких аборти заборонені.
    Для контрасту порівняйте змістовну частину своїх дописів.

Я взагалі не є прихильником того щоб когось вбивати, але мені тут довго доказували, що аборти необхідні саме тому, що не можна допускати народження інвалідів. Я сумніваюся, що на ранніх термінах вагітності (коли саме і робиться аборт) можна впевнено визначити яка людина народиться, тому я прихильник того щоб право народитися мали всі, а далі, якщо вже комусь дуже хочеться недопустити інвалідів в подальше життя (і цьому є раціональні пояснення, я це визнаю) можна умертвляти народжених, переконавшись в тому, що вони дійсно є інвалідами і дали розвиватися нормально не зможуть. При цьому, я зауважив, що було б дуже добре якби таке решення виносив фаховий суд (у нас зараз цьго немає і лікарі на власний розсуд визначають в багатьох випадках кому жити а кому ні).

7. Ума

Ума Well-Known Member

Ніяк не доходили руки до цієї теми :)

У Львові є відомий випадок. У жінки була багатоплідна вагітність (двійнята). Дата народження припадала на березень місяць. Але у грудні, на терміні 6-ти місяців у жінки відбуваються передчасні пологи (я не знаю причин). Першим народжується мертвий хлопчик, а потім народжується дівчинка. Жива! Вага її була трохи менше 600 гр. і поміщалася вона на долоню мами. Лікарі рекомендували не зберігати життя дитині, бо вона не виживе. Натомість мама настояла підтримувати життя своїй доньці. На сьогодні цій донечці 5 років. Вона цілком нормальна дитина, ходить до садочку. Поспілкувавшись з нею, ніколи не скажеш, що вона якась неповноцінна і тп.

Те, що вона народилася на ТРИ місяці раніше терміну говорить, що вона не людина? Чи може навпаки вказує саме на те, що в утробі - це вже люди?

8. zet

zet Дуже важлива персона

Так ніхто ж аборти й не робить на 6-му місяці....

9. Ума

Ума Well-Known Member

роблять, але назвали їх інакше - штучні пологи

10. zet

zet Дуже важлива персона

А як же строк аборту тільки до 12 тижнів?

11. Ума

Ума Well-Known Member

Зето, офіційно аборт можна робити до 12 тижнів. А що робити пізніше, якщо лікарі "виявили" брак в утробної дитини? Тоді роблять штучні пологи - спочатку дитину вбивають, а тоді стимулюють скорочення м"язів матки і емуляція пологів. Думаю, що це те саме що й аборт, просто назва інша.

але я цей приклад навела для тих скептиків хто вважає, що в утробі це не дитина.

12. zet

zet Дуже важлива персона

Умочко, воно то так. Тільки ж страшно, а якщо лікарі не помилилися? Хотіла приклад один навести, але передумала. Нехай у вас усе буде добре .. :) Не хочу псувати настрій. Дитинка повина бути жаданою, це головне й для дитини, й для батьків, й для суспільства теж. :)

13. Mariya

Mariya Well-Known Member

Була в моєї знайомої товаришка вагітна, пішла на УЗД, їй сказали, що в дитини пухлина головного мозку, потрібно негайно позбавлятись дитини, бо буде каліка, ідіот і тп ("райдужна" перспектива), і це не була якась занюхана лікарка в занюханій поліклініці. Жінка повстала перед дилемою "що робити", перечитала гору медичної літератури і вирішила почекати, так от, пухлина на наступному УЗД була меншою за розмірами, а потім взагалі зникла. І народився здоровий хлопчик. Лікарка "забула" сказати, що деякі пухлини зникають.

14. Ума

Ума Well-Known Member

Зеточко, дякую за турботу :) Але я абсолютно не переймаюся жахіттями. Нещодавно переглядала знову акушерську книжку 60-х років... от я краще не буду розповідати, які інструменти там придумані для того, щоб дитинку умертвляти і потім витягати її частинами...

15. Nirvana

Nirvana миється в бані

Аборт это убийство и пора на Украине вводить уголовную ответственность за это!

16. zet

zet Дуже важлива персона

Я против запрета категорически. (Больше на эту тему писать не стану, не потому что не уважаю ваше мнение, а потому что уже все говорено-переговорено. Не охота идти по кругу. Все равно каждый остался при своем первоначальном мнении...)

17. Nirvana

Nirvana миється в бані

Сторонники аборта это люди слабые и нежелающие нести ответственность за поступок
    Проще убить человека, чем его вырастить!

18. Nirvana

Nirvana миється в бані

Відповідь: Аборт для zet (приват не работает)

Женщина должна контролировать мужчину, а мужчина женщину.
    Если вышло,что зародился ребенок, то у нас нет права его убить!
    Умри но роди и вырости!
    Если женщина гибнет от нелегального аборта, то туда ей и дорога - В АД!
    Мы много лет были свингерами ( секрет для Вас , не более )
    Но мне ни разу не пришлось абортироватся, не смотря на то, что у меня было более 200 разных мужчин и женщин.
    Ну это в прошлом.
    3 года как мы ушли от этого по обоюдному согласию.

19. zet

zet Дуже важлива персона

KabMiner, поздравляю вас с новыми единомышленниками. :)

20. Nirvana

Nirvana миється в бані

Аборт это уход от ответственности и трудностей!
    Проще убить чем воспитать
    Аборт это убийство

а де твій аватар? :)