Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? А от це погано. Але більшість все ж не економлять. Велика кількість абортів, їх співвідношення з пологами, - один із критеріїв якісної роботи лікаря. Що неправильно. Тому що є законодавство. Наведу приклад. У минулому році втопилося у ванній дитинча, не доживши до року тиждень. Бабуся захопилася серіалом, відволіклася, знайшла у ванночці трупик. І мама, і бабуся освічені, розумні жінки, сім"я з досить пристойними статками. Дитина бажана, чекали на неї. І така трагедія. Знаєте, за що ДУЖЕ лаяли лікарів на розбірках в облздраві? За НЕЯКІСНЕ ПРОВЕДЕННЯ САНІТАРНО-ОСВІТНЬОЇ РОБОТИ З ЦІЄЮ МАМОЮ.
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? А хіба описане Вами не впливає на "світогляд"? Чи не від лікарів ТАКе чули? Додано через 2 хвилини Даруйте! Я не сперечаюся, а навпаки стверджую маразматичність "порядків" МОЗ. Оцією бутафорщиною замінили реальне піклування про пацієнта.
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? А может проще поступить, запретить мужчинам вступать во внебрачные связи, а за нарушение ввести ампутацию некоего органа. А что? Запрещать, так запрещать, зачем мелочиться?
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? Ггг... Надовго? Я ж нічого нового не написав..? Та й про що завтра сперечатися будемо? Додано через 1 хвилину Зето! Це Ви?
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? Принципово нове! Раніше Ви практикуючих лікарів звинувачували, а зараз конкретно і зрозуміло: не стільки лікарі винні, скільки "порядки". "Даст Бог день, даст Бог пищу!"
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? аякже питання від лікарки я мало не стрибала від радості, а вона питає чи аборт робити буду ну але то ЇЇ проблема і її ставлення на мій світогляд ніяк не вплинуло неприємно, що вона сама жінка і робить аборти і ставиться до них як до як виривання зуба абощо думаю до лікарів вже "готовими" приходять хоча може на когось і впливає таке легке ставлення лікаря і рішення про аборт прийняти легше
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? Здра-а-астє!.. А чиїми руками ці "порядки" провадяться? Чиїми устами ці "порядки" замовчуються? Я завжди говорю про СИСТЕМУ, гвинтиками якої лікарі стають. Добровільно стають... Додано через 58 секунд +1. Я саме про це. Додано через 8 хвилин Доречі, Степаничу! Ви казали, що більшість не економить. Ви - "крупний спеціаліст". Підкажіть, на якому етапі абортного ковеєру (прости мене, Господи) ця Ваша "більшість" пояснює наслідки? До того, як жінка зареєструвалася і "здалася" на милість лікаря (коли вона легко розвертається й іде додому), чи коли вона вже в халатіку..? Тільки, будьте ласкаві, не з інструкції, а з "реальної процедури".
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? levandivka, так приватні гінекологи на абортах в основному заробляють, тому від них іншого не дочекаєшся яка їм радість від того що жінка хоче дитину? а в держзакладах певно вигідніше облік і пологи, ніж аборт коротше, яка там мораль, більшістю керує користь, імхо
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? Не сперечаюся. Просто звичайна логіка до "порядків" МОЗ застосовується помилково. В "прийомної" сестри - своя вигода\логіка, в акушера - своя, в санітарки -своя. Скільки разів приїжджали до Львова "вчити" західні акушери? Але їх система логіки і пріорітетів не приживається... чомусь...
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? Вони(і не тільки акушери) приїжджають сюди вчитися,як не треба робити.
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? Депутати проголосували... розписалися за чуже життя. Заборона питання не вирішить - згоден. Але чому держава мусить ставати вбивцею - також не зрозуміло. Скинули гріхи на державу... депутати взяли гріх на свої душі, а питання як було невирішене, так і зосталося - нічого не змінилося. Висновок: роблячи гріховні справи - питання не вирішити... скільки можна плодити абортні рішення?
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? я особисто проти абортів, це для мене звичайнісіньке вбивство хіба є що є дуже серйозні медичні показання, то більший гріх, імхо, народити завідомо хвору дитину, щоб не жила, а мучилася але то не дай Боже нікому але забороняти аборти не можна ні в якому випадку, кожна жінка повинна мати таке право - право на свою думку, на свій вибір ніхто не повинен вирішувати за когось, дозвіл абортів дає право вирішувати самому, а заборона якраз забирає це право
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? російською. а взагалі мене вже навчили, прочитав щось, розгнівався, порахував до 10 (до 100) та пишеш. п. Зет, а якщо такий варіант - жінка яка робить аборт сплачує податок державі (за ліквідацію майбутнього платника податків)?
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? Полностью согласен. Только мать может решать, хочет ли она этого ребёнка и способна ли она его вырастить достойно, или она готова убрать плод, чтобы не рожать человека, которого ни она, ни государство не сможет обеспечить, нелюбимого, нищего, больного и несчастного.
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? по-моєму ви деколи забуваєте рахувати, судячи з нищенаписаного
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? я не войовничий, але з паном Стівом в нас невеличкий збройний конфлікт он знову пробує мене підколоти. "врагу нє здайоотса наш (хтось, забув )" щоб не офтопити. я категорично проти аборту у випадках здійснення його неповнолітніми (здоровими) мамочками. п. Гелено зайдіть на гілочку про аборти (іншу). тут я сама лояльність
Відповідь: Аборт: дозволити чи заборонити? По абортам? Та шо Ви, шо Ви... Я б неофіційно розділив на 3 випадки: 1. (найприйнятніший) жінка звертається "просто так", тобто без блата приходить на прийом до лікаря і просить зробити аборт. Лікар відразу пояснює, які можуть бути ускладнення і наслідки. 2. жінка звертається офіційно, але по-блату. Тобто, або лікаря хтось попросив, або сама жінка з лікарем "вась-вась". Як правило, дуже рідко лікарі у таких випадках щось пояснюють. Бувають винятки. 3. кримінальний аборт. Ну хто і що і кому тут буде пояснювати? Є РЕАЛЬНІ пропозиції? Питання звучить цинічно. Тому задам зустрічне: а якщо народиться інвалід, який не тільки податки не платитиме, а ще й від держави буде отримувати?