Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького на "черный человек" спрацювала якась кніпка в пам'яті і виринуло таке: "черный человек в костюме сером, Он был....(?).. офицером. Как злобный признак он менял личины И бил под дых внезапно, без причины" І ще десь звІдти, мабуь "И улыбаясь, мне ломали крылья, .... И я стонал от боли и безсилья И лишь хрипел, "спасибо, что живой". Але я навіть не впевнена, чи то Висоцький, хоча асоціація стійка є...
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Мой черный человек в костюме сером!.. Он был министром, домуправом, офицером, Как злобный клоун он менял личины И бил под дых, внезапно, без причины. И, улыбаясь, мне ломали крылья, Мой хрип порой похожим был на вой, И я немел от боли и бессилья И лишь шептал: "Спасибо, что живой". Я суеверен был, искал приметы, Что мол, пройдет, терпи, все ерунда... Я даже прорывался в кабинеты И зарекался: "Больше - никогда!" Вокруг меня кликуши голосили: "В Париж мотает, словно мы в Тюмень,- Пора такого выгнать из России! Давно пора,- видать, начальству лень". Судачили про дачу и зарплату: Мол, денег прорва, по ночам кую. Я все отдам - берите без доплаты Трехкомнатную камеру мою. И мне давали добрые советы, Чуть свысока похлопав по плечу, Мои друзья - известные поэты: Не стоит рифмовать "кричу - торчу". И лопнула во мне терпенья жила - И я со смертью перешел на ты, Она давно возле меня кружила, Побаивалась только хрипоты. Я от суда скрываться не намерен: Коль призовут - отвечу на вопрос. Я до секунд всю жизнь свою измерил И худо-бедно, но тащил свой воз. Но знаю я, что лживо, а что свято,- Я это понял все-таки давно. Мой путь один, всего один, ребята,- Мне выбора, по счастью, не дано. 1979
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького дякую, воно. А чула, здається, як читав Окуджава. Якась аудіокасета була...
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького я трохи пам’ятаю з дитинства, бо вдома слухали а чому б то любителям Висоцького не зайти на сайт і не глянути всі тексти? http://www.kulichki.com/vv/
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького а чому б то любителям Висоцького не зайти на сайт і не глянути всі тексти? Питання не у всіх текстах, а тільки в тих які найбільше запам'яталися, справили враження, з якими пов'язані певні переживання ...тощо. (На мою думку).
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Не в текстах справа. Я не знаю. Для мене Висоцький це ціла епоха. А питання:"А хто ще памятає пісні В.Висоцького" для мене не стоїть. Я їх і не забував. І те що його пам"ятають через 27 років після смерті це найкращий пам"ятник йому. В січні 2008 року В.Висоцькому виповнилося б 70 років. Слітла пам"ять йому: барду, актору, поету, ГРОМАДЯНИНУ! Додано через 32 хвилини Для пана VASILI! Кепсько що в нас на Україні нема своїх Висоцьких, Талькових, Звездинських. У нас дуже велика Проблема з патріотичною піснею. Це одна з складових національної ідеї! За останні 17 років, як про мене, є тільки дві пісні "До Тараса" та "Українці мої..". Гей!!! ПОЕТИ! КОМПОЗИТОРИ! Напишіть пісню, щоб серце тріпотіло...
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Даремно Ви так.Є у нас прекрасні виконавці,прекрасні пісні.А яка величезна спадщина стрілецьких пісень,пісень УПА(в сучасній обробці). Просто у нас засилля російської попси на естраді.Але,хто хочи знати українське,той знає,а,хто не хоче... Спробуйте пошукайте тут,може щось українське і знайдете...
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Чому не зайти на сайт? Бо справа не в втекстах, а ось у такому от спонтанному "згадуванні". Форум - це спілкування, а не база даних. Щодо українських бардів - подивіться пісні Ігора Жука. Їх значно менше, але, наприклад, я їх дуже люблю. Є й інші. Але справа в тому, що бардівське мистецтво - не комерційне. Воно не масового споживання, а для любителів. Воно не кричить на всіх ФМ, його шукати треба. Ну, а хто шукає - той знайде.
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького []А ще роки два назад я качнув всі пісні Висоцького, що були в неті,але слухаю ті що памятаю з дитинства.Дивна Ви людина .
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького а ви не дивна? на сайті є дуже багато різної інформації, там і тексти і пісні можна скачати. що в тому поганого? страшне діло - всі образилися на ображених воду возять :p Додано через 2 хвилини можна подумати тут тексти пісень до мене були всі вручну писані, а не готові звідкись скачані
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Ні, Гелено, ніхто не образився, просто зітнули плечима скачані, але не всі скопом, а саме ті, котрі в той момент на душу лягли.
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького А Едуард Драч,Олександр Смик,Олесь Дяк?Як пошукати,то можна знайти багато чудової бардівської музики.
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького цих двох не знаю. мож якісь посилання, щоб кавальчики послухати? А Драча є троха, слухаю під настрій. Про Жука написала, бо то найбільш улюблений. Вже два роки під вражіннями.
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Віктор Баранов До українців Я запитую в себе, питаю у вас, у людей, Я питаю в книжок, роззираюсь на кожній сторінці: Де той рік, де той місяць, той проклятий тиждень і день, Коли ми, українці, забули, що ми — українці? І що в нас є душа, повна власних чеснот і щедрот, І що є у нас дума, яка ще од Байди нам в’ється, І що ми на Вкраїні — таки український народ, А не просто юрба, що у звітах населенням зветься. І що хміль наш — у пісні, а не у барилах вина, І що щедрість — в серцях, а не в магазинних вітринах. І що є у нас мова, і що українська вона, Без якої наш край — територія, а не Вкраїна. Я до себе кажу і до кожного з вас: — Говори! Говорімо усі, хоч ми й добре навчились мовчати! Запитаймо у себе: відколи, з якої пори Почали українці себе у собі забувати? Запитаймо й про те, як ми дружно дійшли до буття, У якому свідомості нашій збагнути незмога, Чом солодшим од меду нам видався чад забуття Рідних слів, і пісень, і джерел, і стежок від порога? Українці мої! То вкраїнці ми з вами — чи як? Чи в "моголах" і вмерти судила нам доля пихата? Чи в могили й забрати судилось нам наш переляк, Що розцвів нам у душах смиренністю "меншого брата"? Українці мої! Як гірчать мені власні слова... Знаю добре, що й вам вони теж — не солодкі гостинці. Але мушу казати, бо серце, мов свічка, сплива, Коли бачу, як люто себе зневажають вкраїнці. Українці мої! Дай вам Боже і щастя, і сил. Можна жити й хохлом, і не згіркне від того хлібина. Тільки хто ж колись небо нахилить до ваших могил, Як не зраджена вами, зневажена вами Вкраїна?.. Додано через 4 хвилини Ось це і є крик душі...
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького А чого би не відкрити свою тему окрему,нашо туть засмічувати
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького І я думав, що ця гілка про творчість В.Висоцького. Втянули в полеміку!
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Я сам захоплююся Висоцьким,вважаю його видатною людиною,але називати українських бардів сміттям - то занадто.
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Всі хочуть за другого додумати ,приписати то що і на язиці не було. Флудити(засмічувати тему постороніми дописами)