Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Это потому, что они в этом жили, а вам (да и мне) по-настоящему не понять о чем речь...
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Да напрасно вы так о прошлом, там нет ничего сложного, там при "тех" о всем Партия решала и собственно и за всех...за сем прошу эту диалектику завершить позитивным итогом, в связи с ненавистью моей, к русскому языку, оккупационному режиму 1940-1991.
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Ай-я-яй-я-яй-я-яй! Какое неправильное представление! так в школе счас учат?
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Угу-угу! Всмислі? Точно я не розумію, чи Володя Висоцький не асимільований (читай русифікований) поляк?
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького ВОЛОДИМИР СЕМЕНОВИЧ ВИСОЦЬКИЙ - геніальна людина. Ніколи не цікавився його національністю. Але ні Ви, ні я близько не валялися. До речі... Були і є люди, які його називали ВОЛОДЕЮ. І мали на це право. Впевнений, що Вас серед цих людей не було. Так що помовчте краще... Є ж якісь рамки...
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Владимир Высоцкий - Городской романс Я однажды гулял по столице - и Двух прохожих случайно зашиб,- И, попавши за это в милицию, Я увидел ее - и погиб. Я не знаю, что там она делала,- Видно, паспорт пришла получать - Молодая, красивая, белая... И решил я ее разыскать. Шел за ней - и запомнил парадное. Что сказать ей? - ведь я ж - хулиган... Выпил я - и позвал ненаглядную В привокзальный один ресторан. Ну а ей улыбались прохожие - Мне хоть просто кричи "Караул!" - Одному человеку по роже я Дал за то, что он ей подморгнул. Я икрою ей булки намазывал, Деньги прямо рекою текли,- Я ж такие ей песни заказывал! А в конце заказал - "Журавли". Обещанья я ей до утра давал, Повторял что-то вновь ей и вновь: "Я ж пять дней никого не обкрадывал, Моя с первого взгляда любовь!" Говорил я, что жизнь потеряна, Я сморкался и плакал в кашне,- А она мне сказала: "Я верю вам - И отдамся по сходной цене". Я ударил ее, птицу белую,- Закипела горячая кровь: Понял я, что в милиции делала Моя с первого взгляда любовь...
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Не пойняв ви вже почали оприділяти, шо краще чи гірше, це є хамство.
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Василю - особисте прохання. На цій гілці - не виясняйте зносин, не займайтеся тими огидними совдепівськими пересмикуваннями слів з метою отримати потаємний зміст, і про тему гілки - відкликайтеся з повагою. Якщо ви чогось не знаєте чи не розумієте - це не привід для того, щоб це паплюжити. -- Це як прийти на цвинтар і хрести "з ноги" збивати - ви розумієте, чим ви зараз зайнялися?
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Але по ТБ бачив програму де розкривали справжню причину смерті В.В. він не зовсім ідеал, тому молитисяйому не тре, а краще критикувати, бо я не про матерію а про спадщину говорю...кажу шо ті хто слухають В.В. "склонні" к вину.
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Дурню ти пореш, чоловіче... Таку ж, як ті, кого читав. Це був актор. Великий. Геній. Не Фреді Меркурі - хоч того ти і поважаєш. Ці пісні були - гра. Це було перевтілення щоразу. Ці типажі - хто знав - той пізнавав відразу. Його боялися. І брудом обливали. І в "тапки гадили", - ошийник начепили - і не відпускали. -- А ти з своїм кравецьким метром - узявся міряти до сонця віддаль... --
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Добре... зустрічаються дві акули одна іншій ти шо сьогодні їла, я такий мозок смачний, друга : та ну тебе я от двох акторів сьогодні спіймала така печінка.........
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького я не знайшов відповідних висловів... тобто якщо я поясню цю -1 в тих висловах, як я зараз думаю (нічого нецензурного, та все ж) - модератори змушені будуть мене забанити. В той же час - просив би модераторів оголосити вам за блюзнірство (свідоме, з рецидивом) - попередження...
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Поперше Ви п. відрізніть адекватно логіці тверезій, шо то є блюзнірство... А молоді рекомендую краще замість В.В. послухати Юру Шатунова якось здоровіше буде...
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького PS: vasili, не поважаючи чужих почуттів - ти хочеш поваги до себе?
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Я поважаю почуття інших, але переконаний познайомившись з В.В. одночасно познайомишся з такими проблемами... стакан
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Василю, не перекидайте з хорої голови на здорову. Трагедія Висоцького - то була його трагедія. А захоплюватися його творчістю зовсім не означає повторювати його шлях. Я вже Вам казала, у нас вдома Висоцький був завжди. Але мій батько ніколи не зловживав спиртним. А я навіть пива на дух не переношу. Доречі, а слухаючи Вертинського, Ви на кокаїн не підсіли, бува? Великий П'єро не гребував понюхати, як і вся тогочасна богема, з якою він "тусувався"...
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Приємно, власне на кокаїн я ше не підсів...внас в Черновіцах цього духу немає з 1940р. 29 березня ... Думаю не будете сперичатись, в тому, шо для певного покоління В.В. був прикладом у "всьому" як і в пиятстві та морфії...З спогадів Любімого як В.В. між антрактам прибігав у гримерку за дозою муштру.
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Для певних людей. І не переносьте це на все покоління. Мої батьки належать до цього покоління - можу й образитися. А дурнІ і фанати - де ж їх бракує? Так що, викреслити з мистецтва творчість усіх митців, у яких були погані звички. А мистецтво тоді залишиться? До речі, прізвище режисера Таганки не Любімий, а Любімов. В родовому відмінку - Любімова
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького самого Любімова - ніхто не згадає.... Василю - ти всі написи на парканах цитуєш?