Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького У кіно була одна пісня полублатна. Место встречі ізменіть нєльзя. Пысня не його але спывав на фортеп"яно вын ось текст: Где Вы теперь? Кто Вам целует пальцы? Куда ушел Ваш китайченок Ли? Вы кажется потом любили португальца? А может быть с малайцем Вы ушли... В последний раз я видел Вас так близко, В пролете улицы умчало Вас авто... Мне снилось, что теперь в притонах Сан-Франциско Лиловый негр вам подает манто... А на рахунок блатняка авторства В.В. зарез у гуглі пориюсь....перекуріт
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького http://www.kulichki.com/vv/cgi/my/sc_play.cgi?scid=32&random=&type=ram Ось тут весь блатний Володя Висоцький власною персоною, слухайте як вас таке пре....а я краще Галіча та Вертинського
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького сподіваюся, то не мене стосується. А хлопці просто не розуміють, що то не блатняк - вони його сприймають саме як блатняк.
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького А що визвало будь ласка такай неадекватний постріл у бік шанувальника генія В.Висоцького,тобіш мій бік, га? Поясните чи продовжите стрільбу...
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Висоцький - геніальний актор і "бард" - в його творчості не було "блатняка". То був совдепівський штамп, щоб просто файно навішаним ярликом спаплюжити добре ім'я чоловіка...
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Фокус в тому, що наведена Вами "полублатна" якраз і належить Олександру Вертинському. І останній куплет трохи інакше:
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Перечитай пост№81 до кінця...Послушай друже... як Ви четаєте усі теми я вже три роки день вдень Сашу Ветринського слухаю, а все почалось, з того шо я дізнався шо він у сусідській квартрі жив два місяці, як був тут з консертами і пісню "Косерт Серасате " написав у мому будинку і співав тут же...ось так і не треба Ля-ля...
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького А що Ви цим хотіли сказати? Подумаєш, три роки... В нас вдома Вертинський, як і Висоцький з Окуджавою звучав усе моє дитинство. І що з того?
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Ще раз...Думаю з творчістю великого та геніального П"єро знайомий на стіке...що не потребую у фокусах та тому подібних вар"яціх! Славо Господу шо маєте виховання та витремку належну мабуть щасливо живете?
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Не жаліюся. А в майбутньому, як цитуєте, то потрудіться знайти оригінал, як на власну пам'ять не покладаєтеся. А то негарно так - перекручувати тексти. Тим більше, улюблених авторів. Чи бодай ремарку додавайте "записано з пам'яті", бо хтось із незнання може і за оригінал сприйняти.
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Обгрунтуйте пане будьте так ласкаві бо шось не вяжеться як винен то вибачусь ні то ви, домовились...знайомий почерк.
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Хто з ким про що домовився? Ви що? :shutup: А що обгрунтовувати? Я ж навела другий стовпчик цитованого Вами тексту в правильній редакції. Порівняйте зі своїм. А взагалі то ми в офтоп вийшли. Вертинський таки не Висоцький, правда ж?
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Ука я перепрошую ви пані, а я думав шо блатного В.В. тіке дядьки слухають...моя мамка теж В.В. слухала. А текст Сашки ось він копіюю з того шо я писав порівняйте зі своїм, вельмишановна пані. ПОст №81 Где Вы теперь? Кто Вам целует пальцы? Куда ушел Ваш китайченок Ли? Вы кажется потом любили португальца? А может быть с малайцем Вы ушли... В последний раз я видел Вас так близко, В пролете улицы умчало Вас авто... Мне снилось, что теперь в притонах Сан-Франциско Лиловый негр вам подает манто... і на фінал цілую ваші пальуі 100 разів!
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Не ругайтесь, есть у Высоцкого цикл песен окололагерной тематики, просто не нужно сравнивать Мадонну и "Руки вверх", только потому, что стиль один. И потом в стране такое творилось... "Мой друг уехал в Магадан..." - горькая ирония, которая, почему-то, многим была понятна. (Для незнающих, уехал друг "не по этапу ... а просто так.")
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького ... И вовеки веков, и во все времена Трус, предатель - всегда презираем, Враг есть враг, и война все равно есть война, И темница тесна, и свобода одна - И всегда на нее уповаем. Время эти понятья не стерло, Нужно только поднять верхний пласт - И дымящейся кровью из горла Чувства вечные хлынут на нас. Ныне, присно, во веки веков, старина, - И цена есть цена, и вина есть вина, И всегда хорошо, если честь спасена, Если другом надежно прикрыта спина. Чистоту, простоту мы у древних берем, Саги, сказки - из прошлого тащим, - Потому, что добро остается добром - В прошлом, будущем и настоящем! 1975
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького " Знать бы все - до конца бы и сразу б Про измену, тюрьму и рочок, Но... друзей моих пробуют на зуб, Но... цепляют меня на крючок. 1975 x x x Ублажаю ли душу романсом Или грустно пою про тюрьму, - Кто-то рядом звучит диссонансом, Только кто - не пойму. 1975 x x x ...Узнаю и в пальто, и в плаще их, Различаю у них голоса, - Ведь направлены ноздри ищеек На забытые мной адреса. 1975 "
Відповідь: А хто ще памятає пісні В.Висоцького Да знаем мы его все песни...Поем иногда... для старшего поколения он больше значимее нежели для нашего...вот просто старикам контрданс устроили...малехо, ну и ...баньку по-белому и черному!