ЙойТа львівяни тоже такі нічо А з квітами вічно щось напутаютьто не ті що люблю,то ще там щось..ех,таке життя ---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ---------- Ну що ж бажаємо успіхів!!!А ну ж ми вас по телевізору побачимо
То ніц страшного, все за законами Андре Моруа. То пізніше впевненість приходить і хлопці ніжно питають, яка Вам квітка до вподоби. Але вже як взнають, то хоч з під землі її дістануть. Лиш би файні траплялися...
ну буває розшифровую Жаба - це Хвиля, або офіційно пам'ятник Шевченку(тому, що зелений) Попрошайка - Іван Федоров (тому, що з витянутою рукою) тепер ось знаєте))) ---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ---------- ой... дістануь орхідеї волошкові або у горшечку виростять)))
Это точно. Знавал и знаю несколько Львовяночек! Это ЧТО-ТО!!!!! ---------- Додано в 10:18 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ---------- Лично мне очень приятно, что Вы читали его письма. Уважуха и респект!
Не хочу нікого образити, але на мою думку не москалі псують місто,а провінціали,приїжджі з сіл. Звичайно,я не рівняю всіх під одну лінійку, є дуже виховані і приємні люди, але ж це менша половина.Я живу біля Польського консульства, Ви б бачили, що там робиться з 6 ранку і до обіду - "джунглі". А всі під"їзди навколо перетворились в громадський туалет. Інколи по роботі стикаєшся з такими людьми, то він думає що якщо у нього тугий кошельок, то він господар ситуації.Ані добрий день,ані дякую,ані допобачення. А працювала з туристами росіянами, то масса приємних вражень і досі з ними переписуюсь.
Ну, буває бикота. Але причина певно не в приїжджості чи провінції. Може причина у відсутності туалета? А що там львів"ян нема в черзі біля посольства? В селах наоборот люди щиріші та привітніші
Навколо купа кафешок, через 100 метрів громадський туалет,але навіщо платити, якщо можна на халяву. Львів"яни є в черзі, але коли до посольства біжить юрба людей від трамваю, що курсує з вокзалу... ---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ---------- Вибачте,але бачити щодня одну і ту саму картину не дуже приємно.Просто накипіло
Вони ще львів'янами не стали, тому по кафешках не ходять. Культура виховується, якщо її немає в генах, або псується, якщо є вседозволеність. Тому: - їх згідно закону 15 діб, 15 діб, 15 діб... Не допоможе - депортувати...
На вибір. В Росію - їм потрібно підносити провінції В Сомалі, воно нам оголосило війну. Завоювати їх і туди відправляти. В Антарктиду - дуже далеко і холодно як в Сибіру. Є інші варіанти, але це вже для таких як: "то він думає що якщо у нього тугий кошельок, то він господар ситуації"
я наприклад був у Відні, Римі, Неаполі.... Так вот! Зажди мав бажання чим поскоріше вернутись до рідного Львова...Так як тут люди хороші, ввічливі... І такими народжуються, стати львівянином можливо тільки в тому випадку, якщо ти ним народишся =) НУ, це чисто моя думка
Ой,ну це ще як сказати!!!!Особисто я ,нажаль,знаю таких людей що народились у Львові,живуть тут......але епітети хороші, ввічливі до них аж ніяк не застосуєш
Бажаю, щоб наше місто відвідувало якнайбільше "москалів", поляків, німців, американців, буркінафасофців і т д! Щоб ми не варилися у своєму соку, щоб відкривали для себе інші культури, знайомилися з цікавими людьми, а ті, хто приїжджають у Львів, щоб любили це місто і приїжджали сюди з задоволенням. Ми тільки багатшими станемо - як матеріально, так і духовно.