А взагалі львів"янином народжуються чи стають???

Тема у розділі 'Видатні львів'яни', створена користувачем XrustunkA, 1 січ 2010.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Вы ЧИСТАЯ Львовянка!
    ПОДТВЕРЖДАЮ!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я львівянка..і цим дуже тішуся та пишаюся...і не лише через те, що я народилася у Львові (це ще нічого не означає), а через те -що Львів то моя душа....
    Я була у багатьох країнах та містах (навіть жила певний час не в Україні), але мене завжди тягнуло до рідного міста...люблю Львів у всіх його проявах - ранньою весною, коли місто прокидається після зими, літом - яке задоволення посидіти біля фонтану та почитати улюблену книжку і посмакувати львівським пивом, чи прогулятися Високим замком, осінню - з рясними дощами, які надають Львову певної печалі, та взимку, коли смакуєш глінтвейн, слухаєш стару львівську чи австрійську музику і попиваєш запашну львівську кавусю...:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 9
  3. Полковник

Полковник миється в бані

О!
    Я так и знал , что кто-то об ЭТОМ скажет.
    Спасибо.
    Нет, нет, успокойтесь.
    Я и не претендую для Вас на звание Львовянина.

4. А можна докладніше?

• Подобається Подобається x 1
  5. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Щиро вдячна!Ви мене заспокоїли!;);););););)

6. Полковник

Полковник миється в бані

Что конкретно Вас интересует?

7. Що наробив Богун?

8. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Я родився у Львові, жив 2 роки, потім сім"я виїхала в іншу область. Пішов вчитися назад до Львова і залишився. Стаж тут 12 років, почуваю себе львівянином. А що таке зустрітися біля "жаби" і "попрошайки" не знаю.

9. XrustunkA

ОЦЕ,а особливо люблю:girl_smile::girl_in_dreams::girl_claping::girl_wink:
    Ну,хіба,крім кави....я її дуже рідко п"ю:dntknw:

10. Полковник

Полковник миється в бані

Стал авторитетом на ЛФ!!!

11. Patrick

Patrick Well-Known Member

Тоді всюди - в дворах, попід парканами і огорожами, на пустирях - вилізає на світ величезна кількість сміття.
    До Великодніх свят це сміття більш-менш прибирають, за винятком пустирів. Перед Великодніми святами мешканці (переважно нових районів ,Сихова наприклад ) міста білять вапном не тільки дерева, а й всі бордюри, що виглядає, як на мене, досить-таки не привабливо разом з розбитими дорогами і тратуарами.

А от я львівянин?....(реторичне питання) В мене мама народилася в Львові , я народився теж тут....моя бабця з раннього дитинства жила в цьому місті...
    і коли я приїзжаю в гості в мене є двояке відчуття (як в шизофреніка) ніби я вдома , а ніби в гостях....

• Подобається Подобається x 3
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Не волнуйтесь.
    Вы дома.
    Т.К приехали из Канады.
    А вот я в гостях, т.к. приехал из России.

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не завжди. Знаю таких людей, які тепер мені заздрять, що я живу в Польщі і мріять поїхати кудись подалі від "болота". Такі люди постійно нарікають на інших жителів міста, на саме місто і на все довкола. То ж чи можна їх назвати львів'янами?

А я себе вважаю корінною львів'янкою, бо навіть за майже 500 км п'ю львівську каву з львівського горнятка слухаючи львівське радіо і читаючи львівський форум :tongue:
    Згадався фотомонтаж, який робила для Лілі Романової. Хоч там і про Україну написала, але про Львів так теж можна сказати ;)

• Подобається Подобається x 11
  14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ми бачимо з Вами Львів різними очима...

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Того відео не дивився (приблизно здогадуюсь що там), але погані люди є всюди. Перейменуємо на москаля і депортуємо...

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

Значить ваше тіло десь там, а душа з думками все ще в рідному Львові...
    Значить Ви будете львівянкою, поки не почнете забувати львівські звички.

16. XrustunkA

Шановний Svjato я так бачу,що ви би всіх тільки переіменовували,і депортували;);););););)

• Подобається Подобається x 3
  17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тільки не таких щасливих львів'янок як Ви :give_rose:

18. XrustunkA

По перше,дякую за трояндочку:blush::blush::blush::blush::blush:
    А чому ЩАСЛИВИХ?Що мається на увазі?

19. Patrick

Patrick Well-Known Member

А хіба я не правий????...

=======
    А взагалі то , не ображайтеся.
    Я саркастична особа і люблю гострі жарти. Більше того (розкрию всім секрет) маю мрію попасти в наш комеді клаб.
    Правда для цього мені над собою треба пахати і пахати....і то хто знає чи попаду...але пробувати треба.
    На Різдвяній вечірці яка в нас була цього року з роботи я розказував жарти про співробітників і про боса.
    Люди сміялися .....я ніби не переступив за умовну лінію дозволеного...
    ...потім себе бачив на відео...на сцені з мікрофоном я себе почуваю вільно...розмову з залом теж можу вести....легкий акцент в англійській мові додає мені шарму ( хвали мене моя губа) ....
    Вислав копію цього DVD в Вінніпег ( де є "столиця" комеді клаб) , як запросять ХОЧА БИ на прослуховування то я буду на "сьомому небі".....

• Подобається Подобається x 4
  20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Львів'янки найкращі в світі! Чому б Вам не бути щасливими? Лиш би фацети не забували Вам дарувати квіти :)

а де твій аватар? :)