А всетаки вона була права...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Koza-Dereza, 21 тра 2008.

1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: А всетаки вона була права...

Добре, давайте забудемо про "вiдпускали, не вiдпускали" чи є iншi приклади де батькiвськi настанови або ставали зрозумiлими, або навпаки з роками. От наприклад я до сих пiр не розумiю нащо мене було, ой треба ж вибрати щось таке покультурнiше, ну наприклад заставляти перемивати пiдлоги 100 разiв, i в результатi не пускати з подружкою гуляти? Кому тi пiдлоги потрiбнi? Я це вважала дурiстю тодi i зараз.

• Подобається Подобається x 3
  2. Уляна

Уляна Well-Known Member

Моя мама мене пускала, куди я хотіла. Звичайно були настанови і всяке таке. Але коли бачила що я прийшла і непомила взуття(навіть якщо прийшла дуже пізно) піднімала і заставляла мити(були випадки що серед ночі це приходилось робити). Я досі цього не можу зрозуміти.

• Подобається Подобається x 1
  3. Зануда

Зануда така зануда

Деспотизм.

• Подобається Подобається x 1
  4. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Нагадало мені анекдот:
    5 років - мама знає все
    13 років - а мама ще не все знає
    19 років - та мама нічого не знає!
    30 років - а мама була права!!!!!!!

Зараз собі прокручую деякі ситуації і розумію, що мама-таки була права. Тому зараз намагаюсь дослухатися до деяких порад.
    Однак я завжди мамі твердила, що я МАЮ зробити свої помилки, інакше нічому не навчусь!

• Подобається Подобається x 10
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мене бісить занадто багато опіки з боку мами.Вона про все повинна знати, все їй цікаво..і з ким говорю по тлф, що сказав, коли прийшла і куди йду, що їла і чи помила голову...просто страх якийсь!
    Через надмірну опіку у мене виробився комплекс невпевненності в собі.

• Подобається Подобається x 5
  6. zirka

zirka Well-Known Member

А хіба народження дитини це не егоїзм. Можливо зараз скажуть, що не ми приймаємо рішення про народження, а Бог дає. Так, але ж дитину ми народили свідомо, хіба вона нас про це просила, чи хотіла цього. Це ми собі захотіли дитину - хіба це не егоїзм

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)