А вас дражнили?:)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Alias, 14 лис 2008.

1. Школа - то час випробувань для дітей. Тепер ви видаєтеся такою, що огорнена теплом і любов'ю :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

мене в дитинстві дражнили Зорькою, більше нічого з іменем нафантазувати не могли, але того було більш, ніж досить, злилася я страшно
    але найсмішніше те, що бабину корову дійсно так звали ... ну і всіх сусідських теж )))
    а в Політесі потім до мене прилипло - Рижа, хоч я тільки з натяком на рудість
    одного разу я пофарбувалася, то сміялися, що Рижа - рижа
    і деякі друзі до сих пір кличуть Руденька

• Подобається Подобається x 8
  3. Если бы...

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Здається мені, що справжняОля тут, на ЛФ , а не вдома.де вона біла і пухнаста.

5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Каюсь, я дражнилась у школi.
    Але раз однокласник хотiв мене образити i придумав варiацiю на моє прiзвище, я не розгубилась i придумала два на його... на тому прiзвиська в мою сторону закiнчились.

Менi зараз соромно дещо за те що я дражнила деяких людей, правда не всiх. В нас така була вiдмiнниця, ми її дражнили дай Боже. Не давала списати, була улюблениця вчителiв, ми її дражнили як має бути. Вона пiшла вiд нас з 9 класу, пiшла в коледж медичний, потiм десь познайомилась з якимось лєвим козлом якому було 27 на той час ( а їй 15) вiн їй зробив дитину i загримiв за грати... Я часом думаю що якби ми її не дражнили, може б вона i залишилась з нами, i не пiшла нiкуда, не зустрiла того Едiка- пє...ка i була б якимось професором. А так ... каюсь. :sad:

Останнє редагування: 19 лис 2008
    • Подобається Подобається x 9
  6. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

ов, як тільки мене в школі не дразнили за надмірну вагу -хо-хо - але скажу по секрету дражнили не довго-мама мене навчила куда бить хлопців коліном шоб замовкли і си не вибаранчєли))

• Подобається Подобається x 7
  7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

В кадик?!
    Боляче...

• Подобається Подобається x 3
  8. Lady_Opium

Ах, які цікаві дівчатка вчилися у вашій школі, з самого малолєтства не боялись ноги так високо задирати))

• Подобається Подобається x 5
  9. Alias

тю, я й не знала, що те місце кадиком називається:haha:

10. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

У мене спадкова дражнилка-Шпак-батька в школі так називали, а потім побачили ,що в нього і доня є:dntknw:
    Страшенно нервувала. Бачте , прийшли якісь незнайомі пацани і ну виводити з себе:ireful1: Спершу кричала, обзивалася, а потім.. Забулося якось. Можна від "знайомих лиць" почути задорне слівце, в душі скверно робиться, бо спершу дуже плакала:cry: , а потім..ну їх всіх.Тільки хай збігають до неба за зірочкою:mocking:
    А у школі не дражнили обзиванням, а просто давили чисто психологічно.Згадаю ті часи, смішно стає.Так тільки нерви вельми тратила на те ,щоб не відповісти чогось такого, за що батькам неприємно буде. Тепер вирішила у будь-яких ситуаціях не стримуватися.Хочеш кричати-кричи, клади на лопатки (словесно), адже легше стане і буде.

• Подобається Подобається x 6
  11. Samojlovu4

Те місце, як попадеш моцно, називається "кирдик".
    А кадик то те місце, якого в дівчаток нема і куда багато жінок люблять хлопів цьомати.
    Во.

• Подобається Подобається x 4
  12. Lady_Opium

але ж ви й мічтатєль:tongue:

• Подобається Подобається x 5
  13. Э не! Есть у нас кадык, только маленький.

14. Samojlovu4

Ну здрастє!
    Ви шо, ніколи хлопцика в кадик не цьомали і засоси не ставили?!

• Подобається Подобається x 2
  15. Alias

:mocking::)):)):))
    Слухайте, я вже геть заплуталась, що таке кирдик, а що кадик:haha:

16. Lady_Opium

ні, канєшна
    а шо-тре??

17. Samojlovu4

Леді з Аліас, кадик - бугорок такий типово чоловічий, на шиї. Деякі жінки його дуже люблять, вважають сексуальним і пестять чоловікові не менше ніж... той, як його?!... крижі.
    А ви про шо подумали, противні?! ;)

• Подобається Подобається x 7
  18. Alias

про те , що й Ви, тільки не на шиї:)))
    Все, мовчу, бо зараз дотриндюся:shutup:

19. Позор! Не знают, что такое кадык!

20. А откуда вы знаете, о чём Самойлович подумал? ;)

а де твій аватар? :)