мене в дитинстві дражнили Зорькою, більше нічого з іменем нафантазувати не могли, але того було більш, ніж досить, злилася я страшно але найсмішніше те, що бабину корову дійсно так звали ... ну і всіх сусідських теж ))) а в Політесі потім до мене прилипло - Рижа, хоч я тільки з натяком на рудість одного разу я пофарбувалася, то сміялися, що Рижа - рижа і деякі друзі до сих пір кличуть Руденька
Каюсь, я дражнилась у школi. Але раз однокласник хотiв мене образити i придумав варiацiю на моє прiзвище, я не розгубилась i придумала два на його... на тому прiзвиська в мою сторону закiнчились. Менi зараз соромно дещо за те що я дражнила деяких людей, правда не всiх. В нас така була вiдмiнниця, ми її дражнили дай Боже. Не давала списати, була улюблениця вчителiв, ми її дражнили як має бути. Вона пiшла вiд нас з 9 класу, пiшла в коледж медичний, потiм десь познайомилась з якимось лєвим козлом якому було 27 на той час ( а їй 15) вiн їй зробив дитину i загримiв за грати... Я часом думаю що якби ми її не дражнили, може б вона i залишилась з нами, i не пiшла нiкуда, не зустрiла того Едiка- пє...ка i була б якимось професором. А так ... каюсь.
ов, як тільки мене в школі не дразнили за надмірну вагу -хо-хо - але скажу по секрету дражнили не довго-мама мене навчила куда бить хлопців коліном шоб замовкли і си не вибаранчєли))
Ах, які цікаві дівчатка вчилися у вашій школі, з самого малолєтства не боялись ноги так високо задирати))
У мене спадкова дражнилка-Шпак-батька в школі так називали, а потім побачили ,що в нього і доня є Страшенно нервувала. Бачте , прийшли якісь незнайомі пацани і ну виводити з себе Спершу кричала, обзивалася, а потім.. Забулося якось. Можна від "знайомих лиць" почути задорне слівце, в душі скверно робиться, бо спершу дуже плакала , а потім..ну їх всіх.Тільки хай збігають до неба за зірочкою А у школі не дражнили обзиванням, а просто давили чисто психологічно.Згадаю ті часи, смішно стає.Так тільки нерви вельми тратила на те ,щоб не відповісти чогось такого, за що батькам неприємно буде. Тепер вирішила у будь-яких ситуаціях не стримуватися.Хочеш кричати-кричи, клади на лопатки (словесно), адже легше стане і буде.
Те місце, як попадеш моцно, називається "кирдик". А кадик то те місце, якого в дівчаток нема і куда багато жінок люблять хлопів цьомати. Во.
Леді з Аліас, кадик - бугорок такий типово чоловічий, на шиї. Деякі жінки його дуже люблять, вважають сексуальним і пестять чоловікові не менше ніж... той, як його?!... крижі. А ви про шо подумали, противні?!