Это тоже неправда. Правда в том, что еще с Кучмы (не знаю о Кравчуке) это был бизнесс 2-х президентов. Естественно, российскому львиная доля, но и нашему перепадало. Украине заведомо ставили завышенную цену, а затем организовывали откаты. Были 2 попытки (это 3-я) поломать эту практику и перевести все на рельсы экономические, но каждый раз заканчивалось скандалом, ибо на "святое" (личное) для П*утина замахивались.
Люди платять за газ, що добувають в Україні. Мабуть трішки доміксовують російського. А все інше - це підриємства, в яких співласниками - росіяни. Й купують російський газ вони не напряму, а через посередників. В яких теж співласниками (причому, тут вже - прямі креатури Пyтіна) росіяни. От вони й не платять. ---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ---------- Звертайтесь до бандитів, зрадників та інтервентів, а краще - до Пyтіна напряму! До патриотів, що захищають Батьківщину, звертатись не треба!
Пyтин сам собі робив "відкати"? ---------- Додано в 07:31 ---------- Попередній допис був написаний в 07:27 ---------- Назвіть будь ласка хоч одне приватне підприємство в Україні, яка не робить передоплату за газ і електроенергію за місяць в перед?
Ну...по конституции РФ, все недра и природные богатства принадлежат народу, как-то "неудобно" напрямую газовые деньги себе на счёт перечислять, видимо.
Так і за Конституцією України, надра теж належать народу.Однако за газ платимо дорожче собівартості. П.С.А Пyтин питав народ, скільки грошей витратити на Сочі 2014?
Великі підприємства, що керуються від СКМ (що під ДТЕК, наприклад, шахти та т.п.), підприємства нафтохімії ("Стирол", наприклад), - не мають такої жосткої попередньої оплати.
Д - Донецька Відомостей про те, скільки кому належить, в мене не має (в Вас, певен, теж), а найголовніше, справа тут не в акціях, а в бенефіціарах. Все, в цьому напрямку (акції - власность - т.п. юридичні тонкощі в неправовій та непрозорій ситуації) розмовляти не хочу, бо з Вашого боку почалися спекуляції. Не маю сумніву, що й в Вас немає доказових контраргументів. Вже вибачайте.
Донбаська По Краматорську: Перший блок-пост терористів в районі "кондера" якогось, я так розумію, там є район, який місцеві називають "кондиціонер". Наші стоять біля Добропілля.