А у нас поки є газ, а у вас?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 11 лют 2008.

1. Rosto

Rosto Well-Known Member

Мне каг бЭ вообще по барабану(завтра на работу,и опять всё по новой,и так последние 10 лет,скучно)

2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Твои проблемы.

• Подобається Подобається x 4
  3. zet

zet Дуже важлива персона

Это тоже неправда. Правда в том, что еще с Кучмы (не знаю о Кравчуке) это был бизнесс 2-х президентов. Естественно, российскому львиная доля, но и нашему перепадало. Украине заведомо ставили завышенную цену, а затем организовывали откаты. Были 2 попытки (это 3-я) поломать эту практику и перевести все на рельсы экономические, но каждый раз заканчивалось скандалом, ибо на "святое" (личное) для П*утина замахивались.

• Подобається Подобається x 8
  4. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Люди платять за газ, що добувають в Україні. Мабуть трішки доміксовують російського. А все інше - це підриємства, в яких співласниками - росіяни. Й купують російський газ вони не напряму, а через посередників. В яких теж співласниками (причому, тут вже - прямі креатури Пyтіна) росіяни. От вони й не платять.

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

Звертайтесь до бандитів, зрадників та інтервентів, а краще - до Пyтіна напряму! До патриотів, що захищають Батьківщину, звертатись не треба!

• Подобається Подобається x 6
  5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Харакири-лучшее средство от скуки! Нет ничего веселее хорошего харакири!

• Подобається Подобається x 6
  6. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Я ще свої 460грн боргу маю. Вже можна і не платити?

Таки прийдеться)))

• Подобається Подобається x 2
  7. Rosto

Rosto Well-Known Member

Вашему примеру,глупо следовать.
    Дураки учатся на своих ошибках,умные на чужих ;)

8. pipie

pipie Well-Known Member

---------- Додано в 07:31 ---------- Попередній допис був написаний в 07:27 ----------

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ну так скучайте дальше. Мое дело предложить. Бесплатно, заметьте.:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  10. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ну...по конституции РФ, все недра и природные богатства принадлежат народу, как-то "неудобно" напрямую газовые деньги себе на счёт перечислять, видимо. :)

• Подобається Подобається x 2
  11. pipie

pipie Well-Known Member

12. Kovalenko

Якщо назову, Ви зможете довести протилежне? Чи ще й від мене вимагатимете доказів? :)

13. pipie

pipie Well-Known Member

Назвіть, а там подивимося!

14. Kovalenko

Великі підприємства, що керуються від СКМ (що під ДТЕК, наприклад, шахти та т.п.), підприємства нафтохімії ("Стирол", наприклад), - не мають такої жосткої попередньої оплати.

15. pipie

pipie Well-Known Member

[OFFДТЕК.....Ддержавне?
    Скільки акцій належить держава, а скільки росіянам?[/OFF]

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ні, ця абревіатура розшифровується як "Донбаська паливно-енергетична компанія" :)

17. Kovalenko

Д - Донецька

Відомостей про те, скільки кому належить, в мене не має (в Вас, певен, теж), а найголовніше, справа тут не в акціях, а в бенефіціарах.

Все, в цьому напрямку (акції - власность - т.п. юридичні тонкощі в неправовій та непрозорій ситуації) розмовляти не хочу, бо з Вашого боку почалися спекуляції. Не маю сумніву, що й в Вас немає доказових контраргументів. Вже вибачайте.

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Донбаська ;)

По Краматорську:
    Перший блок-пост терористів в районі "кондера" якогось, я так розумію, там є район, який місцеві називають "кондиціонер". Наші стоять біля Добропілля.

19. Kovalenko

Дякую! :)

20. pipie

pipie Well-Known Member

а де твій аватар? :)