А у нас поки є газ, а у вас?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 11 лют 2008.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

А нащо в нього входити?Ви так кіби не зрозуміли,ош тото всьо є приклад.Ви як завжди рішили поприкалуватись.;)

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

От, доречі, біном Ньютона. Було в нашому місті АТП (автотранспортне підприємство). У водіїв, кондукторів і т.д. заборгованість була у кого 5, у кого навіть 7 років. І працювали! А от коли виходили на пенсію - зразу заяву в суд, щоб їм борги по з/пл виплатили. Чудо, нє?
    Якщо коротко, то по чисто технічним причинам це не завжди можливо.
    Доля правди є. Але не вся.

• Подобається Подобається x 3
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Степанич,чуда ніякого немає.Робота в АТП є роботою де кожного дня є "калим"тобто лівий заробіток.Вони мали кожного дня по три такі зарплати.Тому і мовчали.А вийшли на пенсію -грошей нема-а до заробітків привикли добрих.От і подавали в суд.Є багато таких спеціальностей,що якби їх поставили перед вибором,то вони б згідні працювати і без зарплати,лише б кожного дня виходити на роботу.

Степанич повірте,коли-коли а тепер неможливого нема нічого.Навіть диплом лікаря без навчання і це можливо.Є в нас в місті і п"ятиповерхівки, є і двоповерхівки але повірте нема ні однієї квартири без автономного опалення.Якщо Вас зацікавить я Вам в ПП напишу,як дешево обігріватися без великих проблем.Треба трохи походити і пооббивати пороги,але ця гра варта свічок.;)

Тільки що мало не впав зі стільця.На інтері в новинах ведучий сказав таку собі фразу.Через погану роботу уряду в Україні самі низькі ціни на газ для побутових споживачів.Тому що(ви не упадіть) за допомогою цін дехто хоче впливати на голоси виборців.
    .....................................

Останнє редагування модератором: 8 бер 2009
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ваших Б'ЮТ? ;)
    ТАК, напевно і є...
    Давно пора переходити на реальні ціни. Бакс, оно, 10 років "тримали"...
    Чи тільки киян гречкою ніззя купувати?

• Подобається Подобається x 1
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та вони такі мої як і Ваші.;)Мої двоє дітей і дружина.
    Діло не в тому,хотіли покритикувати за високі ціни, а тепер критикують за низькі.:haha:
    А вони ні одні ні другі ні з Вами ні з мною баблом не діляться.Гребуть тільки у свій карман.А наше з Вами те що ми собі замозолимо.
    Нам добрий той день який пішов,і чим менше у нас з карманів поцупили.Я не правий?;)

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Зі штабу поперли? о_О
    Співчуваю....

Не зовсім правий!
    Менше - не буде. Просто (як і з баксом) витягнуть з кишені пізніше, сторицею.

7. Agaton

Agaton Well-Known Member

А нині...

як пише Коммерсант
    "Газпром" потерял кресло премьера"

У відставку йде прем`єр-міністр Угорщини Дюрчань - найбільший пріхильник Южного Потока у ЄС... :pardon:

У Польщі майже свято... :)))

• Подобається Подобається x 2
  8. Если европейцы вложились в украинскую ГТС, то какой смысл им лоббировать Южный поток??? Думаю, русские уже начинают понимать призрачность своих планов.

9. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Обещать - не значит жениться. /пословица/

10. Мало того, что европейцы лоббируют УГТС, так они ещё и подписали соглашение по NABUCCO. Интереса же к росийским обходным путям что-то не замечено... ;)

11. Jazz Bass

Jazz Bass Well-Known Member

А це вже шось

12. borkhes

Я что-то пропустил? На кой чёрт им Набукко если они УГТС лоббируют?

13. консультант

консультант Дуже важлива персона

В зв"язку із активним впровадженням альтернативних джерел опалення та електроенергії в Європейських країнах та республіках СНД , Росія розробляє план виходу з економічної кризи, враховуючи спад споживчої потреби її енергоресурсів та енергоносіїв. Якщо альтернативні джерела енергоносіїв займуть приорітетне місце в країнах-споживачах, то Росії загрожує серйозна економічна криза з відповідними політичними наслідками на світовому рівні. Шкода мені наших сусідів...:cry:

14. Полковник

Полковник миється в бані

Спасибо.
    Одна надежда на БРАТИВ!
    Подкинут, небось, деньжат.
    Не?

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Чим зможем, тим поможем! Правда стосовно нафти й газу не можу гарантувати, поки що ми тільки починаємо розвідку родовищ. Казуть, що Росія в 70-их роках зробила потужну газову сверловину біля границі з Україною. ЇЇ особливістю є те, що проходячи навскоси під землею, вона черпає запаси газу з території України. Виходить ми платимо Росії за свій газ. Хто знає, чи не така сама ситуація на нафтовому ринку...? Якщо це дійсно правда, то це не солідно для Росії.

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Росія не пропаде.
    Балалайки та матрьошки досі користується шаленим попитом у світі!

17. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ага...ага... :good: читал я об этом.... у Герберта Уэлса... по моему "В глуб земли называется"...:haha::haha::haha:
    Борисе?;) А Борисе?;)
    А международные телефонные переговоры на Украину,через чьи спутники проходят?:mocking:

18. Полковник

Полковник миється в бані

Кто Гостайну продал?
    Иуду на палю!!!!

Гы, гы, гы......

Останнє редагування модератором: 1 чер 2009
  19. borkhes

Мені теж. ;)
    Ха-ха-ха, шельфовая добыча газа из под Украины. В 70х годах. Гы-гы-гы. Улыбнуло. Ознакомились бы сначала с матчастью что-ли: http://mirnefti.ru/index.php?id=9

20. Полковник

Полковник миється в бані

На улице июнь, жара. А в отношениях России с Украиной снова повеяло декабрьской стужей. Многомесячные переговоры Украины с Россией о выделении кредита зашли в тупик. Что это: очередное обострение «газовой войны»? Если всмотреться в разворачивающееся на наших глазах действо попристальнее, то на поверку окажется, что заявление Путина - это скорее попытка избежать «войны».
    Путина, судя по всему, допекли. Вот ведь как странно складываются отношения наших государств - как у плохой родни. Вроде Украина давно отделилась от России, а менталитет остался, как у обиженной сестры, которой все должны. Видимо, за красоту. Случилась неприятность - Украина бьет на жалость, а стоит русскому брату зазеваться, как взбалмошная сестрица его подставляет под скандал.
    Украина просит денег на покупку нашего же газа. Причем просит так, что понятно: этих денег она России никогда не вернет. Так у родственников чаще всего и случается. Но вообще-то за окном кризис. И Россия тоже считает каждый рубль. Ну хорошо, мы даже в кризис готовы помочь сестрице. Но хотим гарантий, что деньги вернут. А гарантии нам может дать лишь посредник, которого Украина посовестится обманывать. Тот же Евросоюз.
    Однако политики ЕС не торопятся с помощью. С одной стороны, Европа сама едва справляется с кризисом. С другой - ей выгоднее возложить всю ответственность за газовые поставки на Россию. В этом случае любой топливный скандал будет Европе на руку. Рассорятся Украина с Россией? Россию снова обольют грязью в мировой прессе, а Украину как пострадавшую Евросоюз приблизит к себе. К тому же, совершенно бесплатно - вот в чем фокус.

а де твій аватар? :)