А у нас поки є газ, а у вас?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 11 лют 2008.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

За Дубину не знаю.:) А от що металурги, хіміки, інші промислові підприємства використовують газу до гибелі, то це ж очевидно.
    Реальна ситуація. Нещодавно у нас на під"їзді вивісили списки боржників. За опалення борги у декого до 4-х з лишком тисяч грн, за воду - до 3-х. Відключити погрожують ВСІХ. Який сенс мені платити??? І винна в цьому влада. Уся: законодавча, виконавча, судова, місцева.

• Подобається Подобається x 4
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

у вас влада - монголо-татарське іго, що визискує з населення?
    чи та влада - ваші ж сусіди? але вони говорять такою покрученою іноземною мовою, що й годі спілкуватися?
    ==
    вас, до речі, "вздрючують" за типовим совковим принципом "колективна відповідальність". Кажуть, за дідуся Сталіна дуже непогані результати такий підхід давав.
    ==
    Тому - перед тим як ностальгувати за совковою справедливістю - уважно читайте оголошення на дверях - при совку просто були інші підписи і жорсткіші методи покарання :)

3. Степаныч

Обов"язок заставити сусідів платити лежить не на мені, а на владі. Інакше навіщо вона взагалі потрібна?
    Щось не пам"ятаю я ТАКОГО принципу. Де про нього взнати можна?
    При "совку" компослуги коштували копійки і проблеми несплати взагалі не було.

4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

о_О
    Не можливо, якщо так, то особисто вам треба буде звертатися до суду...

• Подобається Подобається x 1
  5. afterstep

"навіщо у шухляд є столи?" - давайте говорити інакше - "проблеми несплати не було" не через вартість послуг :)

зустрічне запитання - ви від армії "відкосили" - чи тоді була "бронь" на медінститути?
    Там цікаві політзаняття (в армії) були, і "практичні заняття" по темі - також :)
    ну, і заодно - невже ви не читали книжок того ж солженіцина?
    ==
    просто не маю бажання в тому багні колупатися - але принцип "колективної відповідальності" червоною ниткою проходить в організації монголо-татарської армії (дезертирство одного каралося стратою кожного десятого в підрозділі) - і червоним канатом через "негласну" історію СРСР. В офіційній історії КПРС - то було оформлено як "боротьба з опортуністами, буржуазними націоналістами та асоціальними елементами"
    ==
    перелистайте конспекти

6. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Степановичу! А Ви не винні? Ця влада з неба впала? Я, наприклад, картаю себе. Дурень! Вуші як лопухи розвісив. Так хотілось в нормальній державі пожити. Я, як напевне і більшість. голосували не за Ющенка, а за мрію, яку так гарно розчавили, спаплюжили. І саме головне вбили у людей віру. А без віри людей у державу нічого не зробиш. І щоб цю віру хоча б трохи повернути владі потрібно бути камікадзе. Потрібно прийняти рішення, ой які болючі...і піти. Але духу у влади нема для такого кроку... Як я сумую за Вячеславом Чорноволом...

• Подобається Подобається x 3
  7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

С населением надо работать... На слуху у всех - коллекторы. Не платят - за 20% долга они выбьют деньги из кого хочешь...Банки за гораздо меньшие суммы их науськивают. Значит - не хотят выбивать долги - а то ведь ясно станет, что главные должники - не население. А так - чудная "отмазка" - люди не платят....У нас - в Луганске - воду отключили (вернее - за долги отключили Луганскводу от электричества)... Я не слышал - и не читал, чтобы хоть к кому-то предъявили иск за неуплату за воду....
    Одно радует - снегу хоть много... ;)

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Чтобы пожить в нормальной державе, надо было Кучму оставить на третий срок.
    А насчет Чорновила, я сам за нього сумую. Как он был прав насчет федерализма. А вот я помню, что когда он возглавлял Львовский облсовет, многие были им недоволен.
    Вообще то в 91-м году,для меня лучший президент был Чорновол. Я думал, что это будет второй Гавел

9. Степаныч

Я Вас умоляю! Може, чули про Алчевськ, а в цьому році Дніпропетровськ навіть відключили. Відключають цілком міста. На кого в суд?
    Я служив до інституту. Політзаняття були. Але ж хто нормальний те слухав? Не кажучи вже про те, щоб запам"ятовувати.
    Хороша порада. Одна проблема - конспектів немає.
    Особисто я не вважаю себе винним. У той час на тому місці я зробив все від мене залежне, щоб Ющенко не виграв. Нажаль таких як я була меншість. Невелика, але меншість.
    Я тоже так думаю.

• Подобається Подобається x 2
  10. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ну був би Яник. Той же Ющенко тільки в профіль. Вони обоє "птєнци гнєзда кучмового". І обіцяють однаково. Різниця тільки в відношенні до мови і до Росії. але прийшовши до влади миттєво починають хворіти амнезією...частковою. Виконують те, що обіцяли своїм спонсорам а про обіцянки народу забувають до наступних виборів. На нові вибори дістають з шафи пропахші нафталіном обіцянки і понеслось поїхало...

11. borkhes

На того, кому деньги платите.

12. Веда

Веда Well-Known Member

Сражались за Януковича?

13. afterstep

у вас пиво в Лисичанську хороше... мрію про Лисичанськ
    ви напевно не прочитали про "практичні заняття".
    Це все впирається у "строкова служба" - "пінджакіскарманамі" = чи
    кого пресували - а кому й попускали... Питання принципу? - чи - як кому не повезло?

14. Степаныч

Бесполезное дело. Плачу деньги теплокоммунэнерго. Но оно без газа топить не может, а газ ему не дают из-за долгов. Т.е. оно не виновато. Но договор у меня с ним, а не с Нефтегазом. Следовательно, с Нефтегазом я судиться не могу, поскольку с ним у меня нет договорных отношений. Тупик.
    Аки лев!:) Кстати, в нашем городе Янукович убедительно выиграл все три раза.
    Що за "практичні заняття" по політиці? З приводу "питання принципу", то мабуть виходить як кому повезло.

15. borkhes

Степаныч вы не поверите, но это не ваша проблема, что ему "газ не дают". Договор с ними? Деньги им? К ним и претензии. На российских форумах посвящённых правам потребителей и ЖКХ лежат гигабайты обсуждения различных ситуаций и путей решения и я не думаю, что они сильно отличаются от украинских.

16. Степаныч

Даст Бог не отключат. А отключат - может и попробую. Хотя вряд ли. Вон Днепропетровск не так давно отключали. Более 1 млн жителей. Не слышно, чтобы кто-то подавал.

17. borkhes

Так подача в суд не означает какие-то сверхестественные действия со стороны ответчика. Просто могут присудить не платить за ЖКХ до полного выполнения условий договора. В РФ существуют правила оказания коммунальных услуг, данный документ позволяет внести ясность в то, что и кому должен. Во всяком случае в Москве и МО ссылки на него и грамотное оформление всех заявлений позволяют простимулировать коммунальщиков очень хорошо. Платите деньги - услуга должна быть.
    Хотя надо признать, люди за 40 ещё не привыкли к мысли, что законы обязательны для исполнения всем, в т.ч. продавцам и ЖЭКу.

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ага а ті що не платять невинні? Степанич, що б Ви робили якби Вам не дали зарплату за 2-3 роки підряд?
    Багато? Можливо.Тоді відключайтесь.У нас місто повністю відключилось від ЦО.Тепер кожен свої проблеми вирішує сам.Хто поставив автономну газову систему,хто електричну.Вигідніше в обох випадках-платити по -любому менше ніж ТКО десь в три рази.В мене виходить в середньому 45 грн за місяць за 2 кімнатну квартиру.І нівчому перед мною влада не винна.Винен я якщо невчасно розрахуюсь за газ або електрику.
    Степанич.уявітьсобі,що Ви вирощуєте картоплю,і продаєте її по 1,5 грн.за кг.Ваш сусід не вносив добрива,не купляв нову техніку і виростив картоплю по собівартості 2.5грн.Але він починає кричати і звинувачувати державу,щоб давала йому дотацію,бо він свою дорогу картоплю не може продати.
    Ось так тепер у нас з нашими промисловими гігантами.Їх за безцінь вкрали наші доморощені олігархи,10 -12 років нещадно експлуатували не вклавши в відновлення виробництва ні копійки і тепер не готові до ринкових цін на енергоносії.Тепер волають і клянуть владу ,що та зробила дорогий газ.Але не кажуть яке бабло в офшорних зонах заховали.Хай тянуть тепер гроші назад,купують нові технології і впроваджують неенергозатратне виробництво.Але вони цього ніколи не зроблять.Бо будуть думати,що тепер так скоро гроші не зароблять.

Останнє редагування: 7 бер 2009
  19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А кокі саме добрива? А бульба синьоочка? А трактОри кокі (треба уявити, що "не купляв")?
    Питаю, бо інакше не увійдеш в стан повного глюку, жеби то всьо уявити. :)))

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Інтересно чи є якась законодавча база регулююча роботу тих колекторів?Чи мають вони право входити в мій дім щось з нього забирати і чи маю я право розрядити в них свій магнум 45 калібру?:):):)

а де твій аватар? :)