А у нас поки є газ, а у вас?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 11 лют 2008.

1. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

То так, в цьому є головна проблема! ((( Колись під час минулого газового конфлікту з Росією спробував для себе розібратися з ціноутворенням - нічого не вийшло. Самі угоди в електроних базах законодавства є, а от додатків до них, в яких саме і прописують зазвичай особливості розрахунків не має. (((((( До цієї області гласність не дійшла, та й хто зна коли дійде, величезні ж гроші там обертаються, а "рибу ловити легше у мутній воді"! (((((

• Подобається Подобається x 2
  2. zet

zet Дуже важлива персона

В этой части как раз ничего удивительного. Первая цена - за 1-й квартал, а вторая - средняя за 9 месяцев. А каждый озвучил ту цифру, которая для собственного народа красивше звучала, но они абсолютно не противоречат друг другу...
    Муть там есть, но касается больше вопроса транзита...

• Подобається Подобається x 1
  3. Фесько

Фесько Well-Known Member

Хфіть!

далі тут

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Що значить ГРАМОТНО поставлене запитання...:)))
    Могли ж запитати "хто більш зацікавлений у володінні"..?

• Подобається Подобається x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от тепер все ясно.

У нас газ по 360 баксів + коефіцієнт поправки, який залежить від ціни нафти.
    Зараз нафта 30 баксів - значить отака ціна, а якщо нафта повернеться до 100... 150, у нас буде 450..500 баксів.
    Це найвища ціна на газ у Європі.
    Ще найцікавіші моменти угоди:

1.Україна повинна щороку вибрати весь газ згідно контракту за рік, якщо весь не вибере, то все одно платить за ніби весь газ.
    2.ціна за транспорт 1.7 бакса - найнижча у всій Європі і підписано на 10 років.
    3. В Угоді немає пунктів про можливе розірвання угоди взагалі.
    4. якщо Україна платить за газ незалежно від того, чи вибере його, чи ні, то Росія платить тільки за фактичну перекачку через нашу ГТС.
    5. Все це підписано до 2019 року, тобто на 10 років п. Ю. Тимошенко.

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Та не переживайте!
    Юля з Путіним щось придумають!
    Перший раз, чи що?

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Курчат рахують восени.
    Мені багато доводів не треба.Треба включити канал Інтер і подивитись,що робить АП. Якщо критикують Юлю значить договір гарний,якщо хвалять значить поганий.Я чомусь більше довіряю Порошенку,якщо він каже що добрий,то я йому вірю.
    А взагалі я від газу ,як чорт від ладану хочу втекти.За цей рік я майже газом не топив.Але потихеньку назбиралося на кінець року 2650 куб.м.І от в січні приносять мені квитанцію на 570 грн.Кажуть Ви більше напалили як 2500куб.м.то газ цей буде зовсім по другій ціні.Так що доплачуйте.Наскільки я знаю,це мало б поміняти категорію оплати на наступний рік,а вони хочуть за минулий.

Останнє редагування: 24 січ 2009
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

я думаю, що це неправильно.
    має бути навпаки: чим більше береш газу - тим дешевше... то ж закон торгівлі.

• Подобається Подобається x 4
  9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що буде, якщо наприклад, в Україні відкриють велике родовище газу і їй закордонний газ не буде потрібний? Чи відкриють нове, більш ефективне джерело енергії?
    Що Україна буде зобовязана і далі імпортувати?

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так у нас не ринок,у нас совдепівський базар.
    Де Ви це знайшли?Дайте сайт.

• Подобається Подобається x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Україна може скоротити за рахунок нових технологій споживання газу, але брати мусить, згідно договору.

Вчора по інтеру був розбір по кісточках цей договір.

Останнє редагування модератором: 24 січ 2009
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Миху ,будьте добрі,тільки не згадуйте про той канал.Колись,ще при Союзі так в журналі Перець зображали так зарубіжних кореспондентів-в виді зграї гончих псів,які виривалися з рук і бризкали слиною.Такі в мене асоціації коли дивлюсь Інтер останні два-три місяці.Пан Фірташ,купуючи канал,зробив його воістину своїм.Між іншим на відміну від Ахметова.Я маю на увазі ТРК"Україну".Так що вчорашня передача,то була презентація нової партії Яценюка-Богословської-Фірташа.Там Яценюк навіть посварився з однопартійцями.А подавав такі надії.:dntknw:
    Між іншим тоді ж по ТРК"Україна йшла друга передача-Шустер лів.Там показали виступи по ТБ Януковича,Ющенка,Шлапака та інших до підписання договорів по газу.Одразу ж показали виступи тих же людей після підписання.Була м"яко кажучи хохма.Вони говорили зовсім різні речі.Це як в рубриці спеціально не придумаєш.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

нічого собі... лебідь рак і щука.... якщо чесно, думав про Яценюка краще... звязався з котом Базіліо та Алісою.
    Богословська для мене - то порожнє місце. Вона взагалі тупенька кобіта....

• Подобається Подобається x 6
  14. zet

zet Дуже важлива персона

А когда Богословская + Герман, то вообще тушите свет.. Такие две тупые бабы базарные, с абсолютно ложной самооценкой...

• Подобається Подобається x 11
  15. Полковник

Полковник миється в бані

Нет, конечно, не обязана будет.
    Но Вы ТАК не волнуйтесь.
    Вы сначало ОТКРОЙТЕ!

16. zet

zet Дуже важлива персона

Напугаться не успели толком...
    А так начиналось.. Эх.. И чугун выплавлять не с газом, а с порошковым углем начали. И дома сказали будут строить с электроотоплением и лучшей изоляцией...
    Хоть бы не забыли, а то опять затихнут все идеи до очередного отключения краника..

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Поржав!
    Взагалі Яценюк не бідний, але ж завше краще йти до влади, гадаю президентської за чужі кошти, най то буде Фірташ. Богословська ж одвічно приліпиться, як той банний лист. Так само й незабаром відскоче бідолашна...

--------------
    Заява прес-служби Кабінету Міністрів України щодо відмови керівництва Уряду брати участь у політичних програмах на телеканалі "Інтер"
    Управління у зв’язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів України уповноважене заявити про принципову відмову Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко брати участь у програмі «Свобода на Інтері» 23 січня 2009 р. разом із власником «РосУкрЕнерго» Дмитром Фірташем. Після всіх своїх дій Д.Фірташ мусить дискутувати не у прямому ефірі з Прем’єр-міністром, а зі слідчим у Генеральній прокуратурі.

Вже не є таємницею, що справжнім власником каналу «Інтер» є акціонер «РосУкрЕнерго» Дмитро Фірташ. Прем’єр-міністр України вважає для себе та для своїх прихильників неприпустимим брати участь у політичному фарсі під виглядом ток-шоу, яке виробляє канал, що існує на фактично вкрадені в держави гроші, отримані внаслідок корупційних оборудок із газом.

Остання «Свобода на Інтері» за участі Першого віце-прем’єр-міністра Олександра Турчинова довела, що завдання програми – не пошук і встановленні істини та об’єктивний аналіз складної ситуації, а справжнє цькування. І це завдання ретельно виконували не лише гості ефіру, що за дивним збігом обставин представляли здебільшого одну політичну силу, а і ведучі, які своєю лакейською поведінкою ніби «відробляли подачки» у присутності «хазяїна» – Д.Фірташа.

Тому Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко прийнято рішення ігнорувати політичні програми телеканалу «Інтер», доки журналісти, керівники і власники цього каналу не припинять нищити свободу слова і не згадають про суть своєї професії – чесність, об’єктивність, незаангажованість.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, готовий фільм "Тупа і ше тупіша".

просто Тимошенчиці нема шо сказати... нема чим крити. Яка різниця чий канал?

Останнє редагування модератором: 24 січ 2009
  19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Хто зна що буде з ним навіть завтра? Будемо оптимистами! А раптом Тимошенко знов об'їхала іншу сторону на кривій козі? Дехто пише (http://www.analysisclub.ru/index.php?page=putin1&art=2659), що газу в РФ меншає, тобто буде дефицит незалежно від ціни на нафту, а РФ теж зобов'язана експортувати. ;)

20. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

Сегодня, 24 января, МГО Львовский молодежный конгломерат провел во Львове акцию протеста против действий России в газовых отношениях с Украиной.
    Во Львове сожгли куклу ПутинаНесколько активистов организации ходили по центру Львова с соломенной куклой премьер-министра России Владимира Путина и с воздушным шариком с надписью "Газпром". Потом куклу Путина сожгли.
    По словам одного из членов МГО Львовский молодежный конгломерат Ивана Лендела, это ответ на действия российского Газпрома и политику Путина.

а де твій аватар? :)