Щось я не бачу нічого позитивного в тому, про що домовилася Юлька. Випитувала чоловіка, випитувала... сама читала... і не бачу позитиву. Як була розчарована в ній та шкодувала, що за неї голосувала, так і далі тримаюся тої самої позиції... Взагалі вважаю, що Ющенко недаремно їй пришив зв"язок із Москвою. Думаю, що саме на неї Москва й поставить наступного разу... Мені цікаво інше в даній ситуації: кому було вигідно влаштовувати цей газовий конфлікт і покоцати відносини з Європою?
Ну, згуртувалися вони зараз, припинили одне на одного бруд лити. І що з того? В Юльці одна мета, тому цей мир триватиме недовго... Вона хоче мати владу й державу. От яку саме державу вона отримає, їй, схоже, байдуже...
Мне они все надоели, но пока все-таки отдаю предпочтение Юльке (из тех, кто сегодня в наличии).. Больше всех надоел и разчаровал сам Ющенко. Ведет себя, как вредитель. За что не возьмется, любую идею умудряется испохабить и добиться результата обратного декларируемому.
Выступлю адвокатом и этого дьявола.... В отличие от балаболок - профФесора и президента - юля ДОЛЖНА что-то делать, а при нынешней ситуации с падением цен и падения поступлений в российский бюджет - и главное - в карманы путина со товарищи - надеяться на уступчивость и мягкость россиян не стоило. Идея "мы купим только за .... долларов" - мертворожденная в принципе - можно походить по базару, поторговаться....
Полковник. сейчас Левандовка нас обоих заткнет. Знает чем... (меня за провокацию, а вас за быстрое реагирование...)
Між голодом і голодомором?? :eek: Але є одне! Чомусь Юля не говорить всю правду народу, значить дійсно щось приховує. Тому й виникають думки для міркування
якщо говорити хто кращий: Ющенко, чи Тимошенко, я - за Ющенко.Чому? 1. У Юлі відсутня національна ідея. 2. Безграмотність в економіці (падіння гривні, ріст цін) 3. До лампочки народ: збільшення податкового тиску на підприємців, збільшення податків у час, коли всім важко. 1. Ющенко правильно веде зовнішню політику. 2. Збільшилась свобода слова 3 Реальні намагання потрапити в НАТО, ЄС.