А у нас поки є газ, а у вас?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 11 лют 2008.

1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Тут мається на увазі договір Івченка (при Єханурові)в 2006 про розділення ціни газу і ціни на транспортування і введення в постачання газу на Україну РУЕ. Тоді це рішення лобіював Ющенко. Чому? Не знаю. Хоч припущення є. Рішення було взагалі дебільне, але приносило комусь зиск. Якщо знайдемо кому, весь пасьянс з газовою війною складеться і буде все видно як на долоні.

• Подобається Подобається x 1
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Десь читав, що саме так вже й вирішили.

3. Веда

Веда Well-Known Member

А Україну вже звинуватили у цьому інциденті?
    А то я вчора новини пропустила...

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

карта - то як "стилізоване зображення контуру кобіти" - ніц немає спільного ні з анатомією, ні з мистецтвом.
    Є маса додаткових деталей - але навіть на карті видно, що то було щось виду "поїзд Львів-москва через Одесу"

5. Фесько

Фесько Well-Known Member

Но в будь-деякому разі постачання припинилося не через "крадіжку" газа.

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я зовсім не розумію, для чого Європа не купляє газу на україно-російському кордоні.
    Хай ще вони помастять собі голову як вести бізнес з кримінальними ліліпутами.

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Потому что Россия тогда автоматически превращается в Туркмению, например. А главным газовым трейдером становится Украина. Чувствуете разницу?

• Подобається Подобається x 8
  8. Степаныч

Незаконний відбір газу Україною без наявності контракту став офіційним приводом. А "чому", то може ніколи і не взнаємо.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

То є правда. Росія ніколи на це не піде.

• Подобається Подобається x 2
  10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

і без документальних доказів - голослівний....

• Подобається Подобається x 3
  11. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://korrespondent.net/business/709514

P.S.

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Из статьи начала 2007года о нехватке газа в России:
    Едва ли Владимир Владимирович позабыл содержание доклада, который российские правительственные аналитики подготовили для него в ноябре прошлого года. А между тем, по словам г-на Гончара, в нём был сделан прогноз о том, что, начиная с 2007 г., в России будет наблюдаться дефицит газа. И составит он 4,2 млрд. кубометров. Через год дефицит удвоится, к 2010 г. достигнет 27,7 млрд. кубометров, а к 2015 г. составит уже 46,6 млрд. 23 ноября 2006 г. на заседании правительства РФ премьер-министр Михаил Фрадков отметил, что проблема дефицита энергоресурсов имеет «комплексный характер на длительную перспективу».

13. рівнянин

Хі! І тоді Європі до дупи будь-які "потоки". Легше побудувати газопроводи по території України. В консорціумі з Україною.І труби виготовлені в Україні пригодяться. А до цього йде. Саме головне, щоб Росія раніше цього не зрозуміла.:)

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я думаю, они прекрасно это понимают, поэтому и отказываются от таких предложений.

15. Степаныч

А таки так!

16. рівнянин

Як би розуміли, то могли б прогнозувати наслідки. Почитайте мої дописи раніше. Я приблизно за добу а то й більше з гумором розповідав що буде...виявилось не гумор:)

17. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

1. Зараз у мене немає часу шукати в Інтернеті, але чомусь мені дуже цікаво про які станції говорили у минулих роках під час «серіалу», чомусь здається, що ніхто нічого не змінював. ;)
    2. ГОСТи? Ви про що? Мабуть ви мали на увазі СНіПи? Ви хочете сказати, що все стало зіпсуватися після початку газової кризи???
    ГТС – це складна інженерна споруда яка працює стосовно з законами газодинаміки. Потрібні деталі. Діаметри труб, технічні характеристики. У нас таких деталей немає, з цього можна зробити висновок, що дивитись на карту –це порожня втрата часу.
    На вашому місці я би не порівнював Ітеру та РУЕ. Ітера – це мабуть не дуже велика, але газова компанія зі своїми родовищами. Дивитись тут: itera.ru
    1. Так. Це ж труба.
    2. Цього вам ніхто не скаже.
    Не. Він мусив залишитись у ГТС, цей газ має назву (російською) «объём заполнения системы» і він там завжди є, коли труба працює. Україна ж тільки крани закрутила, так? Тобто газ, який був в системі мусив там залишитися. Якщо його там немає, то це визначає, що його вкрали.

Куди подівся газ, який мусив залишитись в трубах коли завернули крани?

Останнє редагування модератором: 14 січ 2009
    • Подобається Подобається x 2
  18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Отакої! Так що, увесь цей цирк через гордовиту позу банкрута?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не зовсім так. Росія закрутила кран не зразу, а поступово. Тиск зменшувався напротязі певного часу, поки труби не спорожніли, а кран на кордоні Європа-Україна ніхто нічого не скручував.

20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Але це не сильно змінює кількість газу якій мусить залишитися в ГТС... ;) Труба не може бути порожньою.:pardon:

а де твій аватар? :)