А у нас поки є газ, а у вас?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 11 лют 2008.

1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Со Святками, Полковник!
    А вентель перекрыт на газоперекачивающей станции возле знаменитой Диканьки.;)

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

я так думаю, що для того, щоб у Європі появився газ, потрібно, щоб він заповнив всю газотранспортну систему на Україні, нє?

• Подобається Подобається x 5
  3. Bogun

Bogun Well-Known Member

Мабуть росіяни забажали заїхати до Солохи....

Чесно поведінка Газпрома мені нагадує картину Марії Приймаченко:

Останнє редагування модератором: 14 січ 2009
    • Подобається Подобається x 7
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мабуть путін намагається "надутися" надлишками газу через ****.
    Як цигани надували коняку - таку собі передпродажну підготівку робили.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Угу!
    И все хранилища тоже.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

храніліща - це також наша система.:))):))):mocking:
    Полковнику, нема російського газу, нема!

То є газ бізнес групи Путіна, Абрамовіча.....і т.д.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Думаете, что я спорить начну?
    Раз нема - значит нема!

Газпром в жёстком клюве транзитного "партнёра".

Останнє редагування модератором: 14 січ 2009
    • Подобається Подобається x 1
  8. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Все Полковник! Путина на ночь больше не смотрите и не слушайте! Сильно влияет на ум и сообразительность.
    У нас полные хранилища! А если следовать дебильному графику транзита предложеного Москвой то можно заморозить 5 областей Украины!

• Подобається Подобається x 9
  9. Bogun

Bogun Well-Known Member

Ага, бідненький, маленький "Газпром", як він взагалі літає? Він не велика корпорація, а так.....

Останнє редагування: 13 січ 2009
    • Подобається Подобається x 6
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Так ВАША же картинка!!!!
    Непонятки.....

11. Bogun

Bogun Well-Known Member

Знаєте, я ЦЮ картинку не малював, а її малювала відома українська художниця Марія Приймаченко.

Знаєте, якщо Ви вважаєте "Газпром" - малою птахою, то добре....

• Подобається Подобається x 7
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Я не Газпром считаю малой птахой.
    Я считаю ТРАНЗИТЁРА большим.....

13. Bogun

Bogun Well-Known Member

Транзитера ВЕЛИКИМ, більшим ніж найбільша птаха? Це означає, що ми можемо з'їсти "Газпром" без проблем.... Гм, цікаво.

Чесно, я можу вважати Вас українським націоналістом або Ви просто патріот України?

Останнє редагування: 13 січ 2009
    • Подобається Подобається x 4
  14. Полковник

Полковник миється в бані

Можете - вважайте!

15. Bogun

Bogun Well-Known Member

Який у казки вірить!!!!!!:good:

• Подобається Подобається x 4
  16. Boris_Kiev

Газпром припинив подачу газу в Україні в 11 годині ранку.

Як ми вже повідомляли, Україна не змогла відразу запустити російський газ до своєї газотранспортної мережі, бо це могло загрожувати зникненням газу в містах-мільйонниках України.

Це сьогодні на брифінгу підтвердив голова НАК "Нафтогаз Україна" Олег Дубина.За його словами, це пов'язано з тим, що після перекриття транзиту газу до Європи вся ГТС України працює в єдиній системі.

"Пропозиція, яка надійшла від Росії, прокачати трубопроводом України газ зі входом в ГВС "Суджа 1200" до Молдови, Болгарії і Румунії, може загрожувати тому, що нам доведеться відключити від газу Одесу, Дніпропетровськ, Донецьк", - сказав Дубина.

Ця пропозиція містилася в ранковій телеграмі "Газпрому", і передбачала перекачування 76 млн. куб. м газу. 12 з них призначалось Молдові, решта - через Румунію на Балкани.

"Нашою пропозицією було закачати той самий газ через входи ГВС "Суджа 1200", ГВС "Валуйки" і ГВС "Писарівка". Росія цю пропозицію не підтримала", - сказав Дубина.

Чсастину газу в Україну все-таки було закачано. Він дійшов до середини Полтавської обл., приблизно до Диканьки, де українські газотранспортники почали подавати його через додатковий обхідний технічний газогін, наявність якого виявилася сюрпризом для росіян.

Після цього, переконавшись , що Україна знайшла можливість не розбивати свою газову систему на „північно-західну” і „південно-східну” частини, Росія о 11 ранку за київським часом вимкнула мотори для перекачування газу.

• Подобається Подобається x 8
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:

18. Russia

Russia Member

Наблюдатели международной комиссии по мониторингу в Киеве Юлиус Скач (SPP a.s.), Сергей Базалеев (Газпром экспорт), Петер Жахорски (Estrim), Алайн Россиньол (Gaz de France Suez), Роберто Мерло (ЕС), подписали Почасовой отчет по ГИС (форма №1), который свидетельствует об отсутствии прокачки российского газа по транзитным газопроводам Украины в направлении Европы, в то время как на газоизмерительной станции «Суджа» Курской области наблюдатели фиксируют давление на входе в ГТС Украины 70 атмосфер.
    Аналогичный Почасовой отчет (форма №1А), также подтверждающий отсутствие прокачки газа в западном направлении, был подписан наблюдателями международной комиссии по мониторингу Йоханом Хаумером (OMV) и Олегом Антоновым («Газпром экспорт») на ГИС«Ужгород».

19. zet

zet Дуже важлива персона

Так подавать надо было нормально, а не пытаться соригинальничать (штаны через голову одевать), что б лишить 5 украинских областей газа из газохранилищ при этом. Сами себя высекли. "Настоящие герои всегда идут в обход", так что ли?..

• Подобається Подобається x 6
  20. Boris_Kiev

В Росії вибухнув газопровід

13.01.2008 р. в 5:40 за московським часом в 25 кілометрах від міста Карпінска Свердловської області, в 3-5 км від селища Сосновка, стався вибух магістрального газопроводу Ямал - Елец. Полум'я піднялося на сотні метрів і було добре видно з міст Карпінськ та Краснотурїнск. Вибухом у місті Карпінськ, за словами деяких громадян, відкрило кватирки у вікнах помешканнь.

http://mreporter.ru/ReporterMessages!viewReport.do?reportid=18383
    Там же є відео.

А ось фотографії , які викладені на сайті телеканалу Вести" http://www.vesti.ru/doc.html?id=241495&photo_id=304019&p=1&fr=0

а де твій аватар? :)