А у нас поки є газ, а у вас?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 11 лют 2008.

1. Шурави

Шурави Well-Known Member

Ви про щоб не говорили, все до горілки зведете. Полюбляете? ::mocking:

• Подобається Подобається x 2
  2. Марусино

Марусино Well-Known Member

имиджевые потери самые явные и самые будут ощутимые. Так испоганить себе "репутацию", как это делала и делает наша страна, никто не спроможеться.

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

вичерпалися аргументи?
    чи по собі міряєте?
    от просто не зрозумів, звідки ви....
    спробую уточнити - ви про росію?

4. Шурави

Шурави Well-Known Member

Вам остається тільки пошукати мої дописи, де я про оковиту згадую. :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  5. Марусино

не придурюйтесь. Все ви зрозуміли, що і як. Я не можу казати брехню тільки тому, що це - моя країна. Я констатую факти.

6. afterstep

ой? може - своє бачення? телевізора? які канали дивитеся?
    ==
    як на мене - факти відомі лише обмеженому колу осіб - і ті будуть мовчати.
    А ви про які факти? про перекритий кран? Україна кран закрутила?
    чи про відмову пустити газ - і далі виясняти зносини - най Європа ще троха померзне - зговірливішою буде?
    ==
    чи ви про які факти? І що саме для вас факти?
    ==
    Ось є факт - закручено кран. Перед транзитною трубою на території Росії. Факт?
    Решта всі пояснення і коментарі - з великою ймовірністю брехня або "точка зору". Або "позиція", політичні чи шкурні інтереси і таке інше - але зовсім ніякий не факт.
    ==
    Так про який ви тоді факт говорите?

7. Bogun

Bogun Well-Known Member

Іміджеві втрати для України? :) Для Росії вони будуть занадто відчутні. А в Україні скоро вибори.... :))

Останнє редагування: 12 січ 2009
    • Подобається Подобається x 4
  8. Шурави

Шурави Well-Known Member

Про тот, что проблемы с поставками газа начались гораздо раньше, чем Россия прекратила подачу. :pardon:

9. Марусино

про які я факти? про ті, що казали в Брюссєлі німці, що казали французи, що вся Європа каже. Що страннувата Україна все псує та ні з ким не може домовитись.

• Подобається Подобається x 3
  10. afterstep

ага - знаця ви плітки/казання фактами вважаєте :)
    ага - тоді ой :) звиняйте - я в такі дискусії не встрягаю :)
    хоча якщо "німці казали" - то ви таки ото от "казали" - оновлюйте :) бо те, що німці казали 10 днів тому - то нині вони троха інше кажуть :) тобто ваші "факти" можуть станом на нині набути протилежного значення, і те, що ви озвучили як "брехня" - при таких розкладах - теж :)
    ==
    ага, там ще демонстрації були під українськими посольствами і таке інше - ви просто замало "фактів" витягнули :)
    ==
    до речі - вихід з ладу грузинського газопроводу - це теж наслідок цієї газової війни - як думаєте, теж би можна вважати, що Україна винна? :)

• Подобається Подобається x 6
  11. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ну как можно?!о_ОТож "клятi москалi зробили".Так?;)

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ну почему, Россия тоже постаралась.
    Это Радзиховский:
    "Причем репутации России и Украины связаны, УЛУЧШИТЬ одну за счет УХУДШЕНИЯ другой – не получается. Наша репутация ухудшилась на ту величину, на какую ухудшилась репутация Украины, и наоборот!"
    Очень странное совпадение во времени.

13. afterstep

почнемо з початку :) мені подобаються отакі-от "пилипи з конопель" :)
    давайте "маленькими кроками" - кран закрили в росії. Так? - тобто вигуки "їх спровокували!" та іншу балаканину - поки що не будемо ні оцінювати, ні враховувати - це все коливання повітря :)
    ==
    давайте спершу видимий факт - незрозуміла агресія як з боку росії стосовно України та Європи, так і з боку "вєрноподданних" на неросійських форумах :)
    ==
    це факт - чи підлі домисли ворогів рассєї?

14. Полковник

Полковник миється в бані

Подлые домыслы - однозначно!

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ентот факт некисло бы смотрелся с фактом - уплочено ....

16. zet

zet Дуже важлива персона

Если еще и соседи оригинальные попались. Так старательно дерьмом бросались в нашу сторону, что и сами изгадились по самое некуда... Сидим теперь рядышком и благоухаем вместе на всю Европу и оставшийся мир. Видно России "известность" нашего парламента покоя не давала, вот решили и сами малость пропиариться в мировых новостях...

• Подобається Подобається x 4
  17. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А мне позиция и логика Afftestepa даже понравилась. Четкая.
    1. Решта всі пояснення і коментарі - з великою ймовірністю брехня або "точка зору". Або "позиція", політичні чи шкурні інтереси і таке інше - але зовсім ніякий не факт.
    2. Но труба завернута на территоррии России - это один факт, признанный Afftestepом. Остальные им не признаются, как мнения и возможно ошибочные..
    3. Вопрос, как он определил, что трубу на территории России закрыли ? У него у соседей газ перекрыли ? Через новости или сам видел ? Так что з великою ймовірністю брехня або "точка зору". Або "позиція", політичні чи шкурні інтереси і таке інше - але зовсім ніякий не факт.

Это называется выборочное признание или отторжение фактов в зависимости от позиции. А какая позиция ? Вот это и есть основной вопрос применимости или неприменимости используемой аватором логики.

Хотя есть еще один вопрос. А про Грузию откуда ? Если из средств массовой информации, совсем не факт, а мнение и может быть опровергнуто. Сознайтесь Afftestep, это факт или з великою ймовірністю брехня або "точка зору". Або "позиція", політичні чи шкурні інтереси і таке інше - але зовсім ніякий не факт.

18. afterstep

ми ще поки що не дійшли до цього моменту :)
    тобто про "прінуждєніє к міру" в ситуації: коли мирна російська танкова армія у бойовій готовності при підтримці стратегічних бомбардувальників збирає гриби в осетії саме напередодні агресії войовничих грузинів на беззахисну республіку.... Подумаєш - та республіка пару феєрверків випустила в сторону Грузії - а ті грузини не зрозуміли, не зуміли артобстріл від "праздніка души" відрізнити....
    ==
    Про те, що один кричить "заплатили!" - а другий "Долг!" - але бумажки не показують, і в суд подає взагалі якийсь лєвий фірташ - про це розмова окрема :)
    ==
    я, звичайно, радий за путіна - всі як один в рассєї піклуються про статки путінської родини :) так би мовити - особиста образа кожного :)
    ==
    але таки давайте говорити про "факт" - а не про плітки :) бо на фоні цього конфлікту старе означення "Есть три вида лжи - ложь, наглая ложь и статистика" доповнилося додатковим пунктом - "и РИА Новости"

• Подобається Подобається x 3
  19. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Отримав ПП від товариша з Австрії:

20. afterstep

о - важка артилерія :)
    отут - зі слів офіційних осіб расєї :)
    ні - до вступу в бій "важкої артилерії" - тут були прості пліткарі - і пережовували "РИА Новості"
    тут - вас наслідую :) але таки хотілося до того, як почати пережовувати російську інформаційну лапшу - спершу вияснити.уточнити факти, що співпадають у всіх повідомленнях - тобто є фактами :) а не точками зору і позиціями :)

так само - повне співпадіння "факту" у всіх повідомленнях - чорт, приємно - я вже троха відвик від вашого словоблудства :)
    ==
    ну що - почнемо з фактів - і в хронології? вважаючи фактами ті події (саме події), що однаково названі і співпадають у всіх сторін: на обохї фронтах?
    ==
    Адже ж це почалася війна - чи ви не погоджуєтеся з таким тлумаченням подій?

а де твій аватар? :)