имиджевые потери самые явные и самые будут ощутимые. Так испоганить себе "репутацию", как это делала и делает наша страна, никто не спроможеться.
вичерпалися аргументи? чи по собі міряєте? от просто не зрозумів, звідки ви.... спробую уточнити - ви про росію?
не придурюйтесь. Все ви зрозуміли, що і як. Я не можу казати брехню тільки тому, що це - моя країна. Я констатую факти.
ой? може - своє бачення? телевізора? які канали дивитеся? == як на мене - факти відомі лише обмеженому колу осіб - і ті будуть мовчати. А ви про які факти? про перекритий кран? Україна кран закрутила? чи про відмову пустити газ - і далі виясняти зносини - най Європа ще троха померзне - зговірливішою буде? == чи ви про які факти? І що саме для вас факти? == Ось є факт - закручено кран. Перед транзитною трубою на території Росії. Факт? Решта всі пояснення і коментарі - з великою ймовірністю брехня або "точка зору". Або "позиція", політичні чи шкурні інтереси і таке інше - але зовсім ніякий не факт. == Так про який ви тоді факт говорите?
про які я факти? про ті, що казали в Брюссєлі німці, що казали французи, що вся Європа каже. Що страннувата Україна все псує та ні з ким не може домовитись.
ага - знаця ви плітки/казання фактами вважаєте ага - тоді ой звиняйте - я в такі дискусії не встрягаю хоча якщо "німці казали" - то ви таки ото от "казали" - оновлюйте бо те, що німці казали 10 днів тому - то нині вони троха інше кажуть тобто ваші "факти" можуть станом на нині набути протилежного значення, і те, що ви озвучили як "брехня" - при таких розкладах - теж == ага, там ще демонстрації були під українськими посольствами і таке інше - ви просто замало "фактів" витягнули == до речі - вихід з ладу грузинського газопроводу - це теж наслідок цієї газової війни - як думаєте, теж би можна вважати, що Україна винна?
Ну почему, Россия тоже постаралась. Это Радзиховский: "Причем репутации России и Украины связаны, УЛУЧШИТЬ одну за счет УХУДШЕНИЯ другой – не получается. Наша репутация ухудшилась на ту величину, на какую ухудшилась репутация Украины, и наоборот!" Очень странное совпадение во времени.
почнемо з початку мені подобаються отакі-от "пилипи з конопель" давайте "маленькими кроками" - кран закрили в росії. Так? - тобто вигуки "їх спровокували!" та іншу балаканину - поки що не будемо ні оцінювати, ні враховувати - це все коливання повітря == давайте спершу видимий факт - незрозуміла агресія як з боку росії стосовно України та Європи, так і з боку "вєрноподданних" на неросійських форумах == це факт - чи підлі домисли ворогів рассєї?
Если еще и соседи оригинальные попались. Так старательно дерьмом бросались в нашу сторону, что и сами изгадились по самое некуда... Сидим теперь рядышком и благоухаем вместе на всю Европу и оставшийся мир. Видно России "известность" нашего парламента покоя не давала, вот решили и сами малость пропиариться в мировых новостях...
А мне позиция и логика Afftestepa даже понравилась. Четкая. 1. Решта всі пояснення і коментарі - з великою ймовірністю брехня або "точка зору". Або "позиція", політичні чи шкурні інтереси і таке інше - але зовсім ніякий не факт. 2. Но труба завернута на территоррии России - это один факт, признанный Afftestepом. Остальные им не признаются, как мнения и возможно ошибочные.. 3. Вопрос, как он определил, что трубу на территории России закрыли ? У него у соседей газ перекрыли ? Через новости или сам видел ? Так что з великою ймовірністю брехня або "точка зору". Або "позиція", політичні чи шкурні інтереси і таке інше - але зовсім ніякий не факт. Это называется выборочное признание или отторжение фактов в зависимости от позиции. А какая позиция ? Вот это и есть основной вопрос применимости или неприменимости используемой аватором логики. Хотя есть еще один вопрос. А про Грузию откуда ? Если из средств массовой информации, совсем не факт, а мнение и может быть опровергнуто. Сознайтесь Afftestep, это факт или з великою ймовірністю брехня або "точка зору". Або "позиція", політичні чи шкурні інтереси і таке інше - але зовсім ніякий не факт.
ми ще поки що не дійшли до цього моменту тобто про "прінуждєніє к міру" в ситуації: коли мирна російська танкова армія у бойовій готовності при підтримці стратегічних бомбардувальників збирає гриби в осетії саме напередодні агресії войовничих грузинів на беззахисну республіку.... Подумаєш - та республіка пару феєрверків випустила в сторону Грузії - а ті грузини не зрозуміли, не зуміли артобстріл від "праздніка души" відрізнити.... == Про те, що один кричить "заплатили!" - а другий "Долг!" - але бумажки не показують, і в суд подає взагалі якийсь лєвий фірташ - про це розмова окрема == я, звичайно, радий за путіна - всі як один в рассєї піклуються про статки путінської родини так би мовити - особиста образа кожного == але таки давайте говорити про "факт" - а не про плітки бо на фоні цього конфлікту старе означення "Есть три вида лжи - ложь, наглая ложь и статистика" доповнилося додатковим пунктом - "и РИА Новости"
о - важка артилерія отут - зі слів офіційних осіб расєї ні - до вступу в бій "важкої артилерії" - тут були прості пліткарі - і пережовували "РИА Новості" тут - вас наслідую але таки хотілося до того, як почати пережовувати російську інформаційну лапшу - спершу вияснити.уточнити факти, що співпадають у всіх повідомленнях - тобто є фактами а не точками зору і позиціями так само - повне співпадіння "факту" у всіх повідомленнях - чорт, приємно - я вже троха відвик від вашого словоблудства == ну що - почнемо з фактів - і в хронології? вважаючи фактами ті події (саме події), що однаково названі і співпадають у всіх сторін: на обохї фронтах? == Адже ж це почалася війна - чи ви не погоджуєтеся з таким тлумаченням подій?