А у нас поки є газ, а у вас?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 11 лют 2008.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Афтар має диплом викладача української та російської мови і літератури.
    Так шо - "наса понімай васа" правільно.

Останнє редагування: 11 січ 2009
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Да.... тепер всі побачили, хто є Росія, крім Степанича, звісно.

• Подобається Подобається x 1
  3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Россия также предлагала совместную разработку месторождений в России года 4 назад. И нефтяных и газовых.
    Что касается контоля за трубой. Северный поток обещают пустить в 2011, хотя тем кто знает строительство означает скорее всего 2012, 2013.

Если Украина не решит, откуда еще взять газ, то труба будет убыточная.

Но я повторяюсь. Я это писал уже в 2006. Сценарий 2006 был опчти такой же.

Мы не должны
    Это долг не наш, это кто-то еще должен
    Потом должны но меньше,
    Потом мы уже оплатили
    Мы не воруем

А реально в апреле 2006 тихонько и без шума оплатили "неворованный" газ по цене 250. Тогда еще долги меньше были.

Если кто-то еще верит, что Тимошенко говорит правду, а Ющенко понимает о чем он говорит...... Вот уж воистину, простота хуже воровства.

4. Max_

Max_ кл. москаль

Да я не сомневаюсь, что афтар знает правописание, фонетику и еще массу полезных вещей в области языковедения. Но почему то знания никак не использует. )

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якесь роздвоєння особистості.... то Росія хоче нашу трубу.... то труба стане "убиточной".... мозахізьм якийсь.....

• Подобається Подобається x 2
  6. Чернобылец

Я чуть добавлю. Получила образование на кафедре украинского языка и литературы в Николаеве в ужасающий период " полного уничтожения украинского языка на Украине. :)

7. Чернобылец

Мих,

Вы чего прикидываетесь, что ли ? Если возьмет то и наполнит. Если Украина станет упираться, то она станет пустой. Это ж вопрос денег строительства. Что там несколько миллиардов. Тьфу, какие деньги. У Украины уже долга на 100 миллиардов. У РОссии резерва более 100 миллиардов, плюс золовалютные.где-то на 400 с лишним. Потратит пару, тройку процентов этих денег на Северный и Южный поток.

Вы чего считать не умеете ? Это ж копейки для РОссии. А для Украины рубль, ну т.е. хривня.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

То не має ніякого особливого значення. Потреба в газі для Європи задовільняється на 60% і з кожним роком зростає ця потреба в середньому на 15%. Якщо Росія і зробить ще один коридор, то українська труба не стане менш актуальною.

9. Boris_Kiev

Я теж не використовую "знання" МЛФ, політекономії соціалізЬму на науШного камунізЬму.
    Більш того, хранцузький інженер відкритим текстом сказав, що краще би ви (молоді фахівці) вчили 5 років вищу математику, а не те Merde (sheisse).

Останнє редагування: 12 січ 2009
  10. Boris_Kiev

Цікаво, а який університет чи педінститут отримав би "сертифікацію" без хоча би номінально існуючого відділення української філології ?
    І не слід забувати, що за 30 км від Миколаєва - україномовні населені пункти. Доводилося кілька років спілкуватися з черговим персоналом вузлів зв"язку.

• Подобається Подобається x 3
  11. Шурави

Шурави Well-Known Member

Может вы объясните, какое было дело Украине, до российского строительства в районе упомянутой косы, которое велось на российской территории?

Кстати, а как вы думаете: как восприняли граждане России, уничтожение украинским ПВО, российского гражданского самолёта?

12. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

13. mavka

mavka Well-Known Member

:good: :mocking: як Ви мене розвеселили було чути аж на вулиці

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Воно то так. Але ж треба починати! А для цього держава повинна створити умови. Перш за все надати преференції підприємствам, які модернізуються, через податкову систему; ввести пільгові довгі кредити на ці цілі і т.д. Але ж цього не було зроблено. З підприємств "викачують" що тільки можна, на повну катушку.

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну чому ж? Я давно бачу. Інша справа, як я ставлюся до цього. Але головне не те, "хто є Росія". Головне - чи продуктивно будує Україна свої відносини з Росією, "як та є". Що вигідніше Україні: розплюватися з Росією чи таки бути більш виваженою? Для мене це питання поки що відкрите. У тому числі щодо ситуації з газом. Для мене очевидно, що ця газова криза спровокована Україною. Раніше я вже про це писав. Питання в тому, ЧОМУ Україна пішла таким шляхом?

16. kertis

kertis миється в бані

• Подобається Подобається x 8
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

залежить, який зміст ви вкладаєте у ті слова. Виважена - то віддати трубу? чи як?

18. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Що знов приклонити коліна, схилити голову і повзти на пузі в хвості? Чи може раз і на завжди визнати Україну недругосортною державою, може досить їм вже крутити нею, як чорт батогом?

19. Boris_Kiev

Ну... це не оригінально.
    За кілька місяців до вторгнення до Фінляндії була не тільки написана, а й записана пісня "Принимай нас, Суоми-красавица".
    За кілька місяців до WW2 - "Священная война".

Тільки чомусь до палацу Аміна увірвалися без пісень.
    Мабуть тому, що батальйон був різнонаціональний - туркмени, узбеки, таджики. "Мусбат", як його називали.

Що там Краснознаменный ансамбль репетирує ?
    "А у нас в квартирах газ - а у вас ?"

20. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

"У Медведева спрашивают:
    - Чем вас не устраивает украинское приложение к протоколу, из-за которого Россия отказывается подавать газ в Европу?
    - Меня немного смутила последняя фраза - Путен выпей йаду медвед убей себя апстену ржунимагу пацтолом йуля."

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)