А у нас поки є газ, а у вас?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 11 лют 2008.

1. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Відповідь: А у нас поки є газ, а у вас?

Danilo, я честно говоря не знаю, как оно с критикой в Израиле, но я хорошо знаю, что израильская полиция свободно допрашивает премьер-министра (у них президент власти почти не имеет) по малейшему подозрению в коррупционности и может инициировать его отставку, как это уже и было с Нетаньяху, если Вы помните.. Нет человека в государстве, свободного от критики за дела его. Нет, и быть не может в демократическом государстве.

Додано через 11 хвилин
    Совершенно с Вашим ИМХО согласен..
    Естественно, если выяснится, что если президент, или премьер, или лидер оппозиции,или кто угодно другой виновен в отмывании денег и неуплате налогов- геть его. Уходи из политики и решай свои бизнес-дела. Но::

Имеем проблему - вся верхушка власти в Украине коррупционна. Да они и идут во власть, чтобы делишки свои коммерческие поправить.
    Задача - попытаться с этой коррупционностью начать справляться ещё при жизни этого поколения.. Иначе Украина вымрет, как она сейчас вымирает.

Трудность - кто это будет делать и с чего начинать?
    Пытаемся решить проблему, обговаривая хотя бы рамках этого форума.. И на других форумах обговариваем и, самое главное, не только на форумах. Что Вас смущает в таком подходе?

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я вже писав, що не з Президента треба "начінать",а з себе.
    А "мити чужі дупи" і не мати на то впливу - мені не подобається. Луччє тетріс.

Додано через 1 хвилину
    Не верхушка! А "верхушка від самої низушки". От цим варто зайнятися, замість гортання брудної преси, брудної білизни.

3. Alexey Titievsk

Супер! Этим и займёмся. Только три маленьких вопросика. На каком уровне заканчивается "верхушка от самой низушки" ? Начиная с какого уровня на неё можно найти управу? и В какой теме это всё обсуждать, чтобы не оффтопить в "газовой теме"? :)

4. levandivka

На районному, міському, обласному...
    Доречі, у під'їзді давно газом смердить. тре' буде завтра подзвонити, поки про вибух не забули.

5. Alexey Titievsk

А выше областного уровня у нас чего начинается - девственная белизна в помыслах и деяниях ? Не, рыбу надо с головы чистить.. В схеме газовой поставки на Украину назовите, пожалуйста, хотя бы одного чиновничка областного уровня. :)

6. levandivka

ТАК в тому і фішка, що обговорення газових поставок=обговоренню 256-ї серії Санта-Барбари. Ах, дон-Карлос згвалтував Пачіту, а вона забула, як її звати.
    Доки в нас під носом у ЛМР і ЛОДА розкрадають бюджет і вибухають квартири, кокого милого талапати про газові поставки в Україну. Починати треба з малого...

Я розумію, що багатьом дописувачам не стане про що потриндіти.
    Але це - Львівський Форум, не Майдан, і не 100-метровка.

Є, що сказати цікавого чи корисного, розповідайте. А для триндіння "абишо" є купа місць.
    Підозрюю, багатьом Форумлянам дошкуляє оця базарність, що захлеснула ЛФ.

Кінчаймо базар. Повертаймося до ЛФ...
    Нє?

• Подобається Подобається x 3
  7. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

Вітаю всіх форумчан.
    Сьогодні вранці один мій знайомий дуже радів з того, що Росія може перекрити нам газ. А прийшовши на роботу я застав холодні радиатори опалення - внаслідок низького тиску газу відмовлявся працювати котел. Співробітники скаржаться, що Юля така-розтака, і взагалі помаранчева влада мовляв докерувалася, що зіпсувала відношення з Росією...
    Мене дуже дивує і ображає така ситуація, сам підхід до проблеми. Чому в газових конфліктах між Україною і Росією шукають винних в уряді України? Чому ніхто не каже що Росія така-сяка і Путін падлюка?
    Я розумію що тут питання непросте. Що за всім стоять знову ж таки бізнес-інтереси окремих осіб. Але ж ми українці маємо захищати своє, завжди і за будь яких обставин. Росія не ідол і досить на неї молитися. Більш того, Росія завжди виступала і виступає як ворожа сторона по відношенню до України, то чому ми маємо підлабузничати і йти на якісь поступки всупереч інтересам держави і нації?
    Я вважаю цілком логічним питання вилучення з газового ринку України приватних підприємств-посередників. Тому, хто б що не казав на Тимошенко, а ідея позитивна і доречна. Адже присутність РосУкрЕнерго і УкрГазУнерго сприяє лише здійсненню тіньових схем і махінацій які вигідні певним представникам бізнес-елітиі. Україні від того користі нема ніякої, а шкода очевидна.
    Чим прозоріше будуть газові стосунки тим краще. Ідеальний варіант - Газпром -> НАК "Нафтогаз". Можлива участь одного посередника створеного тими ж таки Газпромом і Нафтогазом. І ніяких приватних структур.

• Подобається Подобається x 1
  8. levandivka

От і пропоную не мішати в один котел "БІЗНЕСІНТЕРЕСИ" і "УКРАЇНЦІ МАЄМО".
    Можна, звичайно, і погодні умови приторочити до "ми, українці, маємо..."
    Стане легше? :)

Дударику, вам кулемет не заважає? Я про Ваш підпис...

9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

а газ будут перекрывать в 18:00 по киевскому времени? А то боюсь жинка ужин не успеет приготовить:)

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не цей, часом?

11. Alexey Titievsk

Уже не будут отключать (как и не собирались). :) Ющенко с Путиным договорились о создании других компаний вместо RosUkrEnergo & UkrGasEnergo с участием Газпрома и НАК Нафтогаз Украины напрямую 50/50. Молодец, Юля.. всё таки своего добилась. Теперича надо смотреть, где эти новые компании будут регистрироваться и кто войдёт в руководство. :) Оплату по газу начнут в четверг по оговоренным ценам.

12. Полковник

Полковник миється в бані

:moskali:
    Странненько.
    Этому вопросу ТУТ несколько веток посвящено.

Хм, интересно, почему ЭТУ правду-матку Ющенко не сказал Путину сегодня прямо в глаза?

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Уже и пошутить нельзя. Напомню, что я тоже живу в Украине и так же пострадаю как и вы

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

тому що дипломатична розмова не буває такою прямолінійною, як команди в армії :)

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Дуд@риК-у,
    а Ви знаєте динаміку україно-російських газових стосунків починаючи з весни 2005 року? Ну, хто ініціював перегляд договорів і т.д.? Видно, не знаєте. Якби знали, не писали б такого.

16. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

Вітаю усіх.

Сталося як гадалося. Президенти домовилися, газ не перекриють, ціна не підвищиться, РосУкрУнерго виведуть з газових відносин. Все чудово.

А надалі, не треба боятися чіпати газові питання. Як є проблеми чи непорозуміння, то треба про них заявляти і вирішувати, ставлячи на перше місче національні інтереси. Росії боятися не слід. І навколішки впадати перед Путіним теж.
    І ще одне, поки питання з Російським газом владналося, треба приділити увагу питанням альтернативних джерел енергопостачання. Підійти до цього питання свідомо, спокійно і виважено. Щоб в майбутньому унеможливити газові шантажі з боку нашого східного сусіда.

Слава Україні!

17. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Интересная закономерность, однако.
    Как только юлька влезает в премьерское кресло, ТАК сразу - цена на газ увеличилась и проблемы с Россией начинаются.

Вот только сейчас пришлось целому президенту лететь в Москву, чтобы исправлять ейные ошибки.

Доколе?

18. zenyk

zenyk Well-Known Member

так вона шо: і минулого року прем'єром була?

19. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

"так вона шо: і минулого року прем'єром була?"

Нет, но резкие повышения цены - только её "достижения"/

20. zenyk

zenyk Well-Known Member

....дивно....чого це підвищення ціни при януковичі з 80 до 130 доларів - плавне підвищення, і підвищення ціни для населення з 19 копійок до мінімум 30, а в залежності від об'єму споживання і до 90 коп. за 1 куб.м. - це плавне підвищення, а підвищення ціни закупівлі з 130 до 180, без підвищення ціни газу для населення - це різке підвищення?

.....шось дуже заангажована у Вас математика.....

а де твій аватар? :)