А у нас поки є газ, а у вас?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 11 лют 2008.

1. Львiва

Львiва Well-Known Member

Ничего себе какие познания!!!:good:
    Я ведь действительно живу в бывшей деревни Крюково (точнее Зеленоград состоит из нескольких бывших деревень, самая большая из которых была Крюково, даже наша станция на железной дороге называется именно "Крюково", а не Зеленоград), и именно про нашу деревню поется в этой песне, потому что в 1941 году в районе деревни Крюково шли ожесточенные бои за Москву, закончившиеся 6 декабря 1941 года контрнаступлением советских войск.
    А...прах Неизвестного солдата, похороненный у Кремлевской стены в Москве, был взят с Зеленоградских штыков (памятник ВОВ)

• Подобається Подобається x 3
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А Ви сумнівалися..? [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://korrespondent.net/business/companies/700027

Хм, мабуть в того самого дилера , що і Черновецький, закуповується.

4. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Слушайте,а вы вообще поняли ,о чём я ?Или так , на эмоциях?

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Якщо те, що Ви пишете то прекрасно розумію. А якщо Ви про те, що Ви думаєте коли пишете...вибачте, я не телепат.

И вообще, будьте проще и к Вам люди потянутся.:) И поменьше "желчи".

• Подобається Подобається x 5
  6. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Учитывая,как вы оправдываете неплатежи Украины,то вы скорее придерживаетесь другого варианта:"Будь по-проще и люди сами потянутся к ...вашему карману"

7. Deus igrok

8. Шурави

Шурави Well-Known Member

9. Веда

Веда Well-Known Member

Причины всех этих торгов понять не трудно... Вот только я может что-то пропустила, но как Россия собирается распоряжаться излишками газа: нашла нового потребителя и сбрасывает ему, сжигать будет лишний газ, консервировать скважены или еще какой вариант?.. Вопрос в газовом бизнесе довольно серьезный и не очень легко решаемый...

• Подобається Подобається x 2
  10. Deus igrok

Тут є цікавий аспект.
    Саме голосування не захищене. Тобто, можна накручувати голоси.

Те що я привів, робилося у форматі - програма почалася , ведучий задав питання - і дав пару хвилин. (Саме в цей час слухав програму). Окрім того, Єхо весь час запрошує слухачів на їх інтернет сторінку.

Далі, програма велася ... у стилі Vox Populi - дзвонили громадяни і висловлювали свої думки , тільки один дзвінок був у підтримку ГазПрома.

11. Шурави

Шурави Well-Known Member

Это точно. В голосовании могут принять участие все, у кого есть доступ в Интернет, включая и граждан Украины. :mocking:
    Да, россиян трудно заподозрить в особой симпатии к властям и газпрому. Но не насколько, чтобы быть в восхищении от банального воровства.:pardon:

12. Deus igrok

http://korrespondent.net/business/economics/700238

Ну от, почався обмін думками ... одні в меншу сторону, інші в більшу. Цікаво, що завтра про це напишуть західні ЗМІ.

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви ТАК часто згадуєте про крадіжку.
    "Дєржи вора!"(с)? :)

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Форумляни,
    ну ви дорослі люди ?

Просто дивуюсь, як тут усі ведуться на провокацію !

Ну подумки замініть слово "Росія" на "Гондурас".
    Вам буде цікаво, що в Гондурасі думають та патякають про Україну ?
    В них проблеми, куди кизяк продати ? Так то ЇХНІ проблеми!

Самі же підживлюєте провокаторів. Поприколюйтеся краще на гілці "Гомосексуалізм" - мабуть веселіше буде.
    Припиніть дискусію (і на сусідніх гілках теж), поставте провокаторів в "ігнор" і вони затихнуть.
    Невже не ясні такі прості речі ?

• Подобається Подобається x 7
  15. Шурави

Шурави Well-Known Member

Что делать, тематика ветки такая. :pardon:

16. рівнянин

Вже "Гондурас":)заявив про ціну для України в 450$о_О

Останнє редагування модератором: 4 січ 2009
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

то вже хронізм... тут важко приходиться.

А тепер, на хвильку, уявіть собі, якби ми свою магістраль передали Росії, чого вона домагається. То взагалі б кінець всьому був.

18. рівнянин

Я ж кажу! В "Газпромі" корпоратив перед Новим Роком влаштовують і потім чудять. "Білочка" хапає і то борги чудяться, то крадіжки, то вороги кругом...Після св'ят тверезіють і швиденько договір підписують. Хай гуляють! Не перший же раз.:)

Мих! Ось побачите! Якщо не вдасться Газпрому взяти під контроль українську "трубу" він почне вимагати перегляд газових домовлень з ЄС з тим, щоб продавати газ Європі на кордоні з Україною, щоб звалити оплату транзиту газу на Європу.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б на місці України по-іншому зробив. Я б не продавав транзит газу через Україну. Я б просто купляв газ в Росії і продавав Європі по власній ціні. Відчуваєте різницю?

• Подобається Подобається x 4
  20. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну і чого Україна така дурна? Нехай Росія платить за транзит $4+, так, як вона платить Чехії. І всього б того балагану не було. Платили б їм по $450 і ще й би ой як багато собі лишилося!

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)