Не верьте, это очередной блеф "Газпрома"...Так же как и блеф Ющенко, что российский флот из Севастополя выведут... Короче, они два сапога пара...кто кого переблефует...
Глупо это всё...Одни с оплатой тянут целый год,другие как партизаны молчат про это до последнего.А потом обе стороны на Европу наезжают,мол вам хреново будет заступитесь.Дети,право слово...За простых людей никто не думает.Политика,блин
Я? В господарці завжди є борги. Але тільки Путіну в голову приходить влаштовувати з цього Новорічне Шоу.
Весь мир покупает этот запорожец, за 40 000 уйййееее, а я кричу что Вы сатрап, что Вы жить мне не даете, зову к себе на балкон Вашего зложелателя, чтоб ему удобнее было вам на подоконник гадить , и после этого искренне удивляюсь, и почему Вы мне не хотите отдать Ваш запорожец даром ????? ну а если серьезно, то с каких интересов Украина должна платить за газ меньше??? (ну кроме лично моих разумеется) все больше в этой ветке писать не буду про газ ... с уважением
шановні форумчани не спішить мінусувати і лаятись, зпочатку дізнайтесь про зміст листа дло газпрому від нафтогазу ... я почув і отримав двоякі почуття: перше - вони що там геть показилися, це про наших друге - оце ми можемо, усій спільноті фака показали - респект .... (це теж про наших) але друге здається це вже з області чорного гумору ....
я тікі ЗА це я співрозмовнику відповів його ж словами .... хто к нам з Єжопом прийде, той з ним і уйде а шо , брешуть?
Як діти малі... Політики брешуть завжди і усюди! Добродію! Це у Вас в Росії президенти власноруч трактори на посівну виводять.
і за ними теж, але взагалі завтра на чергування батьківщину захищати ... наспівуючи ...не печальтесь о сыыне, злую долю кляня, по бурлящей России он торопит коня .....