А скільки вам потрібно для щастя, Шура?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Hyligan, 30 гру 2015.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

А до чого тут дохід? Для того щоб вчити англійську, займатись спортом, чи вивчати все що завгодно грошей не потрібно, а 500 доларів то зараз 12 500 грн, досить нічогенька зарплата, егеж?

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я от не знаю, скільки я тих грошей маю (бо ще"м сьогодні не рахував), але я щасливий :)

Думаю, що нині мав їх навіть трошки більше, бо при нагоді положив копієчку в простягнуту долоню

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще й як потрібно. Поки ви будете всім цим займатися вас ніхто задурно годувати не буде, і тим більше якшо ще є роти.

Шо за них мож купити?

• Тупо Тупо x 1
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ой я вас прошу, середньостатестична людина 5-6 годин на день дивиться телевізор, купу часу проводить в дорозі (може слухати), фільозофствує на форумі цілими днями (як от ми з вами).

їжа, одяг, транспорт, розваги,зв'язок... на життя по самі вуха. Я зараз в місяць на побутові потреби трачу менше.

5. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

пссс... Класично ! пожрать вкусно и 40 девственниц ( читай гарем)

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Україна - найбідніша країна Європи, в якій нічого не розвивається, яка не генерує нічого нового. Тому що люди займаються дрібним копирсанням в побуті заробляючи копійки, і не розвивається жодна галузь. Це факт. А шо там між іншим, хто шо встигає чи ні - справа десята.

Це необхідне. Походить від "не можна обійтися". А буде грошей вдвічі менше - все-одно вистачатиме тільки на необхідне. Буде вдвічі більше - теж вистачатиме тільки на необхідне.
    Ви не платите за житло, з їжі купуєте тільки хліб - а все решту - бендзини купити до міста поїхати на базар будматеріалів набрати для чергового розширення фазенди, чи шо? Які розваги? В кіні попкорну погризти, пива вдути біля кіоску?

• Баян Баян x 1
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

на дівок теж грошей не треба, треба час і бажання, тим більше шо 40 ви точно не потягнете, дві вас так зачпокають фізично і морально шо ви вже навіть третьої не захочите :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Бля, як я "люблю" таке ниття.........то розвивайте, хто вам не дає, вальцман?

• Смішно Смішно x 1
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

От тут більше залежить від фантазії......питання відкрите для мене :dntknw:

10. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

"Если б я был СУЛТАН ". А так по одній в день ну через день :)

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

То треба вивчати пікап, це теж не грошей потребує а бажання ;)

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не пойму шо у нас тут емігрантів пів-форуму. Не розібралися шо в Україні мож займатися чим хочеш і грошей не треба.

• Тупо Тупо x 1
  13. Starkastar

Starkastar New Member

Мені здається, що досягнувши певного порогу заробітку завжди буде мало. Зявляться нові сфери витрат, про які при заробітку в 5000 тисяч ви і не думали, а потім знову і знову. Чим більше матимете, тим більше хотітиметься))) Для мене в нинішній ситуації важлива стабільність, тому просто хочеться роботу, де зп привязана до курсу)

14. npocmo

npocmo дачник

я не люблю іноземні валюти, і не люблю рахувати великі суми, тому нинішній орієнтир - 500 грн. на тиждень (40 годин) -за роботу, яка подобається

Останнє редагування: 16 лип 2016
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дванадцять п'ятдесят за годину о_О.

16. prius

prius Well-Known Member

Кожний заробляє стількі в скількі він свою роботу оцінює

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

@prius, ну не зовсім...ви собі можете роботу оцінити навіть в сто-пітсот міліонів, але чи хтось заплатить...

18. prius

prius Well-Known Member

Цінити треба реально,мрії вони задарма

19. npocmo

npocmo дачник

20. npocmo

npocmo дачник

може так, а може й ні... вчора гукали на поле за 150 (8 годин)... відмовився, бо 38 у тіні

Tags:
а де твій аватар? :)