А шо там у Петра?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 20 лис 2019.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

СССР и Рейх підписали свою мирну угоду останніми в Європі. А перед тим вже Італія захопила Ефіопію , вже Австрія перейшла в склад Рейху, а Чехія перестала існувати. І "багатостраждальна жертва" змови Польща відіграла в початку війни не останню скрипку.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

В мирних угодах не домовляються про спільний кордон, що буде проходити через чужу територію.
    В мирних угодах не буває секретних протоколів. Гітлер віддав частину Чехословаччини Польщі відкрито.
    Польща тоже "хороша", але Польща отримала свою кістку від Гітлера і не думала, що з нею станеться невдовзі, а світ почали ділити саме Гітлер і Сталін.
    Я не хочу обговорювати теми початку другої світової війни ні з Вами, ні з Хомчином.
    Мене більше цікавить сьогодення.
    Коли Росія забереться з Донбасу, чи вдасться Зеленському провести реформи, які виведуть Україну в число успішних держав, що розвиваються, чи сяде Порошенко, а чи буде мотатися по світу, боючись повернутися в Україну.
    Чи настане кінець путінізму в Росії, який становить основну загрозу для оточуючих Росію країн.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ось ключове слово...
    Зеленський балатуватись вдруге не буде. Тому не дочекається цього...
    Настане. Всім настане рано чи пізно...
    Через вісім міл"ярдів років Сонце перетвориться га червоний гігант і поглине Землю.

4. Какая разница... ватник... малорос... Об'єднуємось заради України...

Какая разнеца душевая это или газовая камера, главнае шта раздевалка перед ней чистая и асвещьоная...

Ибигдан:
    Цель новогоднего обращения Зеленского вовсе не в объединении Украины. Объединить людей может общее дело и компромиссная фигура, пользующаяся уважением всех слоёв населения. А не малоросс, который сначала закрывает в СИЗО воинов и волонтёров, затем отпускает беркутовцев, поздравляет Путина с новым годом и что-то лопочет об асфальтированных дорогах. Независимо от количества дублей на съёмках ролика и количества "плачущих ботов" в комментах - не видел ни одного патриота, который бы поменял своё отношение к Зе после новогодней речи.

Цели ролика другие:

1. Создать/укрепить прикрытие из великой цели и благих намерений, и передать его своим избирателям. Мол все вы, кто хочет сдаться Путину, "какаяразница лишьбынебылавайны" - вы не трусы и не предатели, вы МИРОТВОРЦЫ. Способ старый, обкатан ещё в 90-х Лёней Голубковым: "- Я не халявщик, я партнёр! - Верно, Лёня, мы - партнёры! АО МММ". А чтобы сомнений не было, то вот вам "эффект массовости" - полный твиттер "смотрела и плакала". Жаль у Мавроди соцсетей не было, точно президентом бы стал.

2. Разделять и властвовать. Раз уж мы с вами, дорогие мои зеб#льчики, за мир во всём мире, то вот те злобные порохоботы и якобы патриоты - они просто "воинствующее меньшинство". Они против мира, а значит и против вас и вашей оливьешечки не потому что они такие идейные, а потому что кровожадные ублюдки. Все кто не согласен с моим "какаяразница" - это ваши враги, запомните это. И цель моей речи вовсе не объединить Украину, а посильнее разъединить.

Собственно поэтому реакция всех патриотов "написать почему речь Зеленского - дерьмо и манипуляции" - это совершенно правильная реакция, и поэтому она такая бурная, уже третьи сутки не утихает. Потому что его речь политтехнологически очень верная, сыграна и смонтирована очень качественно (киношники же), сказана в нужный момент (праздник, радость, шампусик и максимальная по размеру аудитория), попала в точку и своей цели достигла. И не реагировать на неё нельзя. При этом нам нужно понимать, что Зеленский накрыл своей речью десятки миллионов телезрителей, до которых мы с фейсбучиком не дотягиваемся, так что максимум что мы можем - отстоять свою территорию.

Что в итоге? В отличие от Порошенко, у которого было очень плохо с PR, Зеленский со своим избираетелем коммуницирует, и делает это грамотно (не всегда, проёбов хватает, но не в этот раз). Самое главное - он даёт обывателю ИДЕЮ, обоснование и аргументы. Обычному человеку, если он не маняьк-социопат, не нравится чувствовать себя трусом, предателем и малороссом, ему нужно оправдание той гнусности, которую он творит, поддерживая капитуляцию. И когда Зеленский всё это ему даёт - обыватель любит его вдвойне! Так что я не удивлюсь, если не все слёзы на скринах твиттера - боты. Тем более что пергидрольные тётки 50+ среди фанатов "бубочки" составляют значимую часть.

Вторым итогом является то, что Зеленский решил пойти по стопам Путина. Его тоже любят "простые россияне" за то, что РАЗРЕШИЛ им быть быдлом. Своей "войной со всем миром" разрешил ненавидеть "ч&рок", "ж#дов", "х@хлов" и прочих. Аннексией Крыма оправдал тягу "брать всё что плохо лежит". Героизацией "Моторол" сделал нормой "поехать подзаработать, убивая укр@пов". Всю ту гнусь, которая есть в россиянах, он разрешил не прятать, а дал повод ею гордиться, предложив идеологию и геополитические обоснования типа "если бы это не сделали мы, то это сделали бы солдаты НАТО".

Зеленский в Украине делает то же самое, впрочем и раньше делал - популисты всегда паразитируют на самых низменных инстинктах. В этом смысле им проиграет и Порошенко, и Степан Бандера, и любой другой лидер, который вместо оправданий низости будет раздражать людей принципами, типа "геть від Москви" и высокими целями, типа "Армія, мова, віра".

Оно им не надо. Им бы оливьешечки.
    Плакала половина маршрутки

5. А я то думаю збідкіля косолапий притащив тю фігню про Польщу і Чехословаччину, а виявляється він не тільки Шендеровича тут копіпастить, а саме хуйло тягне в стрічку:

Президент Польщі відмовився від поїздки на вшанування пам’яті жертв Голокосту через Путіна - ЗМІ

"Хуйло на пресконференції 19 грудня, а згодом, 24 грудня, на колегії міноборони Росії заявив, що СРСР не окуповував Польщу у вересні 1939 року, а просто ввів туди свої війська, оскільки влада вже не контролювала ситуацію. Російський лідер також стверджував, що Польща раніше сама була агресором, захопивши восени 1938 року частину Чехословаччини. Крім того, хуйло заявляв, що приводом до початку Другої світової війни був не пакт Молотова-Ріббентропа, а Мюнхенська угода 1938 року. Останнього довоєнного посла Польщі в Німеччині Юзефа Ліпського він назвав “сволотою й антисемітською свинею”.

6. hrim

hrim Well-Known Member

За останні пять років:
    - припинено активну фазу війни з Росією,
    - організований безвіз з ЄС,
    - організовані міжнародні санкції
    проти агресора РФ,
    - створена енергетична незалежність від РФ,
    - реформована армія,
    - макроекономічна стабільність,
    - свобода слова,
    - чесні вибори,
    - відновлення релігійної ролі України - Томос,
    - курс на найрозвинутіші країни світу - євроінтеграція,
    - пріоритет взаємин з силовим блоком найрозвинутіших країн світу - НАТО.

Якесь бездіяльне чмо, яке кожного дня засирає Львівський Форум, каже, що це нічого.

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

PORTNOV

8. Треба розвіяти пилюку у справі обміняної беркутні, яку напустили за останній тиждень. Бо дехто досі не може протерти очі.

➡️ "А пачіму за 6 лєт нічєво нє расслєдавана?!".

Розслідування по нині обміняних експрацівниках "Беркута" ЗАВЕРШЕНЕ у 2015 році. Майже одразу акт був переданий до суду з усією доказовою базою.

Ще у травні 2016 року Святошинський райсуд Києва почав розгляд справи по суті.

➡️ "Сірамно долга, чіво так долга?!".

Це - справа про 48 вбивств і 80 замахів на вбивство, а не про крадіжку буханки хліба в супермаркеті. Це - близько 140 томів справи в суді.

Насправді йшло максимально швидке розслідування, враховучи кількість епізодів.

➡️ "А чьо суд так тянул?!" / "Суд панімал, шо нічьо нє дакажеш, патаму нє спєшил!".

Суд розглядав справу двічі на тиждень, було вже більше 200 засідань. Хто знає нашу судову систему, той знає, що це - афігєнний турборежим.

При цьому - див. вище: 48 убивств, 80 замахів на вбивство, 140 томів, а не крадіжка буханки хліба в супермаркеті.

За словами судді, вже цього року мав бути вирок. Тобто підсудних випустили прямо з-під вироку.

➡️ "Ой, так а чьо імєнна к етім 5 пріцепілісь? Тіпа оні всєх убілі!".

У цій справі загалом повідомили про підозру 26 ексберкутівцям. Більшість із них гордо улєтєлі за кордон - до небратів наших менших.

➡️ "Ну і шо би било?! Посідєлі би 5 лєт і вишлі по закону Савчєнко!".

Ні, пане Зеленський. Державне обвинувачення вимагало для підсудних довічного ув'язнення.

❗Ітого: протираємо очі, не даємо запудрювати собі мозок, перевіряємо інформацію. Очікуємо продовження процесу.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn, хомчин, Ви читаєте те що перепощуєте? Зокрема, Ви процитували мої слова
    З чого Ви зробили висновок (я думаю, що не з голови своєї), що я схвалюю оте що сказав Путін?

Я чітко, здається, висловився, що світ ділили Гітлер і Сталін. Польща просто зглупила, коли подумала, що їй обломалася частина Чехословаччини.
    Я ніде не казав, що Польща винна в розв"язанні другої світової. Війна між Гітлером і Сталіном почалася б у будь-якому випадку. Просто Сталіну хотілося, щоб Гітлер спочатку повоював трохи з Анлгією і Францією і ослаб. А Сталін готувався до війни в Європі. Розроблялася в основному наступальна зброя, а не оборонна.
    А польська влада підіграла Гітлеру, тільки і всього. І поплатилася за це дуже гірко.

10. А всього рік тому було так:
    FB_IMG_1578338252115.jpg

11. Gyppsy

12. Gyppsy

PORTNOV

• Подобається Подобається x 1
  13. Портнов, як невловимий Джо, змушений постійно про себе нагадувати.
    А чому невловимий? А тому що нафуй нікому непотрібний.
    Циган, яка статвка за витягування цього сміття з небуття?

14. Якби все, в чому звинувачували Порошенко, було б правдою, то його прізвище б було б Зеленський

15. Порой ФБ напоминает, как пару-тройку лет назад я критиковал Порошенко. И таки да, было за шо.
    Ой, а как лет десять назад я фуесосил ещё в Контактике регионалов! Ото где отрывался по полной, мама люба Украина.

Но никогда и мысли не возникало, что стану поддерживать порохоботов. И скучать за... Януковичем.

Ведь в сравнении с нынешней командой имбецилов у власти, Порох оказался лучшим президентом, а Фёдорович выглядит весьма адекватно

Сцуко, как же жалко страусов то

View: https://www.facebook.com/1849311083/posts/10212917678857267/

16. Вот так рушатся хрустальные зАмки.
    Кстати, такого встречаю все больше. "экс-зе"

Скрєпоруб @skreporub

Кухонні дебати, частина неочікуванна. Мій домашній зрадой@б:
    - йа счітаю, что Зєлєнскій должен вьійті і ізвініться пєрєд Пєтром Алєксєєвічєм.. Как мінімум за Мальдіви..

- Оппа! І давно він Петро Олексійович, а не..

- іді в ж@пу...!

.. Пагаварілі :

Аллан Левітов

17. Gyppsy

PORTNOV

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Генпрокуратура открыла дело против Трубы. За превышение полномочий.
    Труба заявил - что это месть Порошенко.
    А кто у нас президент и чей человек Генпрокурор Рябошапка? Неужели до сих пор великий и ужасный Порошенко, а Зеленский мальчик на побегушках у него?
    А ведь предупреждали Трубу умные люди. Что тебя используют Рома как презерватив, Богдан с Портновым и выкинут. Не слушал, а зря!
    Oleg Helgiv

а де твій аватар? :)