Oleg Helgiv Мне нравится читать паблики зелёные. Порошенко дал команду мочить Зеленского за обмен. В общем по ним, страной до сих пор рулит Порошенко. Надо обратится к нему. Что бы дал команду вставить Зеленскому мозги. Или эти опилки уже не меняются!
Хамчин. Хто керує караваном? Погонщик на першому верблюді, чи пси, які скупчилися на узбіччі і гавкають на караван? З Новим Вас роком. Бережіть горло. Вам воно в Новому році ще знадобиться. Не зривайте голос.
Бачу вам, як і янелоху, мізки можна не пропонувати. Та тирса, яка у вас замість мізків вже заміні не підлягає. Записуємо.
Житомирська кондитерка І. Бойка і Порошенко ]View: https://www.facebook.com/igorboykousa/videos/435031560660923/?__xts__[0]
Голосувалку можна забацати. Мені наприклад, так навіть цікавіше. Неявка на засідання ВР, виключення із фракції. Відмежування від Порошенка всяких парубіїв та геращенків. Арешт мережі магазинів Рошен та фабрик. Визнання незаконною реєстрацію патенту на стрічку навколо коробки з тортом. Але найбільше я хвилююся за Хомчина, який залишився без свого головнокомандувача.
Секта ничего не поймет и ничего нужного не скажет - но секта мала, и становится меньше ежедневно. Петя молодец, своей тупостью и бычьим упрямством он помогает новой, адекватной команде.
Ну-ну. Вже навіть Lanktocha почав щось підозрювати. Так чиясекта стає менша, якщо ми відносимося не до секти, а до громадян своєі краіни, здатних осмислювати, оцінювати і робити висновки з того, що відбувається в країні і з країною. А секти формуються певною особою для досягнення власних цілей за рахунок розумової обмеженності членів секти
Хомчин, Ви таки праві. Є у Зеленського однодумці в Москві. Я вкотре процитую Шендеровича Интервью / Виктор Шендерович Шендерович каже, що виступ Зеленського - це свідчення того що в Україні - життя А виступ Путіна - це виступ директора морга. Хто той хлопець, що сфотографувався на Мальдівах, ой. перепрошую - в УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТАХ з Зеленським на Новий рік, я не знаю. Це могла бути людина, що втекла від путінського теророру, адже там дають реальні строки за те, що поліцейський злякався, коли біля нього впала пластикова пляшка з водою. І тому, з чиїх рук випала пляшка, впаяли строк. Ну і на закуску, щоб якщо уже хтось почне ставити "тупо", то не даром. Шендерович свого часу стояв у пікеті за визволення Сєнцова, наших моряків, і його забирала полція, і ночував він в "обєз"янніку". І говорить він про тих людей, що на Новий рік вийшли, щоб нагадати про тих, кого путінська камаріль"я кинула за грати лише за те, що вони хочуть жити у вільній країні. Тільки, будь ласка, не пересмкикуйте. Шендерович давно міг виїхати назавжди з Росії. Він би з голоду не помер. Але він їздить по світу, виступає, збирає чисельні аудиторії, але не емігрує. Деякі кажуть, що його не садять тому, що Путін добрий. Але хай те залишається на їх совісті. В Росії також є люди, яким подобається Україна як незалежна держава, з якої слід брати приклад Росії. І в Білорусі такі люди є. І вони дивилися виступ Зеленського і захоплювалися українським життям. Життя - у розумінні того, що відбуваються зміни, а не тим, що українці в масі своїй живуть поки що бідно, доведені до зубожіння попередніми владами.
Хомчин, я про цього пана Уласа Самчука вперше чую, як і Ви мабуть. В усякому разі, за цих шість років, що я на форумі, я цього прізвища не зустрічав ні разу. Навіть Нотоцо про нього не згадував. Якщо згадувавав - поправте. Зайшов я в Вікіпедію, щоб узнати, що це за чоловік. Ви знаєте, мене дещо збентежило ось це: Самчук Улас Олексійович — Вікіпедія Тобто, цей пан разом із фашистами зайшов в Україну. Я маю на увазі німецьких фашистів. Про похідні групи я нічого не знаю. Але, певно, вони німцям в 41-43 роках не дуже дошкуляли. Але якщо навіть у Зеленського і плагіат, то Ви повинні гордитися тим, що Зеленський взяв на озброєння слова цього пана. Або ж в оточенні Зеленського працюють люди, які добре знають твори Самчука. Та й Ви, думаю, не раз Самчука перечитували. І самі побачили плагіат. Чи ні? Але те що Ви перевели стрілки зі слів Шендеровича, де він називає Путіна "директором моргу" на Самчука, якого ніхто не знає - це вже про щось говорить. Говорить про те, що Вам не сподобалося, що хтось Путіна назвав директором моргу.
Про фашистів, так про фашистів. В мому селі фашисти за чотири роки не вбили ніоднієі людини., а 1945 кацапи чуть не вбили діда. В 1947 кацапи вбили діда дружини і спалили стайню, стодолу зі всією худобою. Хто знищив 5-7 млн. Селян Украіни. В 1932-33 роках? Хто зничив цвіт украінськоі інтелегенціі в 30-40х роках? Хто виселив тисячі сімей украінців і кримських татар в сибір в повоєнні роки? Хто перший побудував концтабори і поділився досвідом з німцями? Хто був найбільшим поставщиком товарів німцям до початку війни? Я можу продовжувати цей список, але тільки кацап може сказати, що не знає хто такий Улас Самчук, якого ввели в шкільну програму ще в 90-х і якого вчила моя дочка.
Похідні групи загальною чисельністю понад 6000 чоловік були зібрані керівництвом ОУН-м і ОУН-б. Їхнім завданням було рухаючись за передовими частинами наступаючого Вермахту та користуючись тимчасовою відсутністю окупаційного керівництва Рейху на захоплених територіях, організовувати своїми силами та силами залучених однодумців з числа місцевого населення органів місцевої влади: ради, війтовства, управи, поліцію тощо. І це би ще було нічого, але ці самостворені органи влади, зважаючи на Акт відновлення державності, вважали себе легітимними і законним, та перешкоджали окупаційній владі наводити всій порядок. Німець такого хамства терпіти не міг, тому ОУН-івцям дали мзди, а частину керівництва т.з. Українського Державного Правління заарештували. І саме самостійне захоплення влади похідними групами ОУН викликало репресії з боку Рейху, а не проголошення самого Акту відновлення державності, як намагаються подати псевдоісторики.
Хомчин, такі запитання будете комусь іншому задавати. Другу світову розв"язали Гітлер і Сталін, хотіли світ поділити. Був пакт Молотова-Ріббентропа. Фактично - домовленість Гітлера із Сталіним, кому що. Потім були деякі уточнення. Ви краще, на взаєм, скажіть, що Ви думаєте стосовно "героя теми" - прийде на допити в січні, чи ні, і його оголосять у розшук, а потім виявиться. що Петро осів десь у Митищах чи на Рубльовці? От я думаю, що Порошенка в його хаті в Києві найближчим часом ніхто не побачить. Хотілося б.