Мальчік-с-пальчік і такою ж куцов пуцюринов, розігнався хлопак бігать за пані Іринов, ну ота ,що зі Свободи,з галицького міста, Ой...рости хлопчино хрін-свій, щоб не був,як з-тіста!
Нагадалисьте за Ронні. Заліз у Вікіпедію. Печалька((( А там ні в україно- ні в кацапомовній і згадки нема про те, що відкрито йому пам"ятник у Варшаві. Мусів зробити доповнення))) Як будете читати чи нашу чи кацапську сторінку про Рейгана і в розділі "Пам"ять" побачите інфу, що й у Варшаві йому пам"ятник є, то знайте, що то я написав))))
І в Будапешті Рейгану є.... і в Тбілісі... і в Берліні... і Горбатому там же.... А в моєму Самборі де народився Кузьма Скрябін хочуть також встановити памятник йому,такий,як в Луцьку!
Спитайте. пане Юрку, у Фаріонші "А що там у Петра?" То було би більш доречно у цій темі. Якщо є свідчення, що пан Петро бігав за панов Іринов, розкажіть. (Ви в цю тему запостили, логічно припустити, що мали на увазі пана Петра) Взагалі - я дивуюсь. третій день з подачі Адміністрації фуї обговорюють. Нема більше про що? І я, дурний, в цю тему втягнувся.
Я Хомчине, відкрию Вам таємницю. У давніх традиціях України є те, що за новорічним столом слухають привітання чинного на цей час Президента, а не колишнього. Тим більше, мало хто слухатиме колишнього, якщо той колишній виявився звичайним баригою. І, до речі, не забудьте хрону накопати до свинячої голови. Пам"ятаєте, як там у Котляревського: "свиняча голова до хріну і локшина на перміну"? Виступ Порошенка під Новий рік - це і є те вдале поєднання, лише хрону накопайте
Нє,то пані Ірина з хитродупим Гондо...Гордоном колись-там говорила на TV про Україну,про землю,про її приватизацію і продаж... Ви є дурень,й я дурнюка - ми є дурні квадратові, мовила раз Фаріон,Гордону на TV в розмові, що зв'язалась з ним про землю й Край свій говорити... краще із конем й хохлом , рідну землю рити!
А ще може бути так ,що не тільки вони два,а й усі ті решта можуть сказати: - А ну вас всіх до д....Ламає,їхати з Хайфи,Цюріха,Лондона в той Київ.Грошей на дорогу нема,та й літаки в УРСР з Європи не літають,бо там Боїнги збивають!
П"ять років, П"ЯТЬ, Карл! мали бариги, щоб закрити справи по вбивству Небесної сотні! П"ять років, П"ЯТЬ, Карл! мали бариги, щоб закрити справи по трагедії в Одесі П"ять років, П"ЯТЬ, Карл! мали бариги, щоб закрити справи по котлах на сході П"ять років, П"ЯТЬ, Карл! мали бариги, щоб побудувати в Житомирі супер-пупер фонтан П"ять років, П"ЯТЬ, Карл! мали бариги, щоб прогнати через суди одіозних фігурантів різного пошибу ... За п"ять років не зроблено НІ-ЧО-ГО. Бариги думали тільки про корито і офшори. А тепер бариг будуть ганяти як пєсєт Ну і хрин із салом їм на комірець. За все треба платити! Андрюха, давай, давай, даваааай PORTNOV
Беркут - 48 загиблих і 80 поранених Харківські терористи - 4 загиблих, 9 поранених Маріупольські терористи - 13 загиблих Фермер Бутріменко - 10 загиблих, 7 полонених військових На руках цих 13 тварин 75 загиблих, 89 поранених і 7 полонених. Це тільки ті 13 тварин, прізвища яких відомі А є ще сотня звільнених сьогодні. Нам віддали в кращому разі випадкових людей, зібраних десь на вулицях ОРДІЛО. 200 наших заручників, в тому числі близько 100 військових досі в підвалах. Горіть в пеклі, зрадники!
Випадково побачив статтю за 17 рік ВРУ провалила законопроект про санкції проти Януковича та його оточення Це до того, як бариги Порошенка прикривали Януковича і його шоблу. А ви берете і кажете