А шо там у Петра?

Discussion in 'Політика і політики' started by Gyppsy, Nov 20, 2019.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:mocking:
    22.png

• Смішно Смішно x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Тепер пізно говорити "якщо таке сміття повилазило зі щілин". Вилізло те, чому бариги і Порошенко дозволили вилізти.
    Я б також з більшим задоволення спостерігав, коли б Пороха ганяв Генпрокурор Луценко. Але маємо те що маємо.

А покидьок Шарій до ВР набрав ще більше голосів, ніж славний патріот Тягнибок. І в цьому також заслуга Порошенка.

Так що бариг треба обов"язково протягнути через суд. Це для них же краще.

• Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Смішно Смішно x 1
  4. Gyppsy

5. medwedo berlogsoni

6. Ось де бариги, а цигана як у Глазового про вовків.

View: https://twitter.com/prm_ua/status/1209130055437299712?s=20

7. Юрко НОТОЦО

diablo:
    23.png

8. Gyppsy

9. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Та яка коляда, я бачу ви стрімко рухаєтесь в сторону частушок під балалайку )

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Gyppsy

Та нє, то Вам так здається ;
    Я навіть за союзу частушок не частушив, а колядував завжди)

MARTINI, не жміться - проголосуйте ТАК. Нам тре паровоз)))

11. MARTINI

А колядки у вас які? Членом по раялю?

12. Gyppsy

А Ви і такі знаєте?

13. medwedo berlogsoni

Ви відрізняєте сценічного героя від артиста, який грає роль?
    Чи здоровкаєтеся в кінозалі із тими, кого показують на екрані?

В фільмі "За двома зайцями" одна дама сиділа в кінозалі і здоровкалася з губернатором, якого показували в хроніці.

View: https://youtu.be/fikW83jU5kA?t=1030

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. medwedo berlogsoni

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. MARTINI

щоб я завдав собі клопоту клацнути на це лайно, що ви мені підсовуєте, завдайте собі клопоту обгрунтувати мені, чому я повинен це робити. Бо я в упор не розумію, яке я маю відношення до 95 кварталу

16. View: https://www.facebook.com/365125280180398/posts/4161587453867476/
    Орест Лютий - Лук'янівський СІЗО (Владі Зе присвячується)

Anton Shvets:
    Архипелаг Авак.

Helgi Sharp:
    Нацполиция: "В подрыве автомобиля Шеремета использовалось аналогичное вещество, остатки которого нашли в мине, изъятой у подозреваемого Антоненко."

Из комментов: "Мы обнаружили у гражданина порох. С применением подобного пороха был убит Кеннеди. Значит, этот гражданин - убийца Кеннеди."

Прокураторы зеленской Иудеи выложили данный аргумент в качестве "убойного". Ага, убийца - злобный адепт высшей рассы - предусмотрел каждую деталь, но взрывчатку с места преступления хранил у себя дома три с половиной года!

В воюющей стране такого "вещества" - тонны, и привязывать этот факт к убийству Шеремета, произошедшему несколько лет назад - шитьё белыми нитками зелёных сказочек для плебса.

Алгоритм этого судебного процесса аморален и беспринципен - начиная от личного присутствия преЗЕдента во время выдвижения обвинений до содержания под стражей уже НАЗНАЧЕННЫХ "преступников" без единой прямой улики и с притянутыми за уши "доказательствами".

Каудильо Франко: "Друзьям - всё, врагам - закон".
    Вова Зеленский: "Бене - всё, патриотам - тюрьмы".
    Кто-то думает, что бессмертен. На самом деле Кощей бессмертен, пока Иванушки — дурачки.

17. Юрко НОТОЦО

Йой,Ігорку...ми всякі знаємо!:)))

upload_2019-12-24_11-21-56.png
    upload_2019-12-24_11-24-24.png upload_2019-12-24_11-25-57.png upload_2019-12-24_11-27-34.png :)))

18. medwedo berlogsoni

Я також не дивлюся те лайно. І навіть отих двох акторів не знаю. Їх прізвища. І не збираюся знати.
    Але тоді у мене маленьке запитання: Звідки ви знаєте, що Зеленський грав членом на роялі? Якщо Ви не маєте жодного відношення до 95 кварталу?
    Чи Зеленський грав членом на роялі десь у Вашій присутності?
    Тоді Ви мені обгрунтуйте.
    І, щоб два рази не ходити...
    Я, мабуть, різко зменшу свою присутність на цьому форумі.
    З простої причини: навіть адміністрація не розуміє різниці між актором як людиною і роллю на сцені, яку цей актор грає.
    Я постараюся пояснити.
    Обгрунтувати.

Актор грає роль, яку йому написав сценарист. Роль може бути вдала чи ні. Актор може бути талановитим чи ні. Але президентство - це зовсім інший вид діяльності. І на даний момент Зеленський справляється зі своєю посадою Президента набагато ефективніше, ніж, скажімо, той же Порошенко.

Я багато написав, але запитання щоб не загубилося: Чому Ви сказали про гру членом на роялі? Звідки Вам дісталася така інформація?
    А то, якщо ви Кварталу не дивилися, у мене почне складатися враження, що Ви послуговуєтеся плітками і неперевіреною інформацією.

Last edited: Dec 25, 2019
    • Тупо Тупо x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чому хтось повинен доводити протилежне до тОго, що сам автор - Зе хотів і показав на телебаченню? Не всі ж є тупими зебобіками і не розуміють цієї сцени.

а де твій аватар? :)