Тепер пізно говорити "якщо таке сміття повилазило зі щілин". Вилізло те, чому бариги і Порошенко дозволили вилізти. Я б також з більшим задоволення спостерігав, коли б Пороха ганяв Генпрокурор Луценко. Але маємо те що маємо. А покидьок Шарій до ВР набрав ще більше голосів, ніж славний патріот Тягнибок. І в цьому також заслуга Порошенка. Так що бариг треба обов"язково протягнути через суд. Це для них же краще.
@MARTINI, поки Ви тутка, то запрошую долучитися Організація Коляди Файно було б, якби з Вами на чолі, шо нє?
Ось де бариги, а цигана як у Глазового про вовків. View: https://twitter.com/prm_ua/status/1209130055437299712?s=20
Та нє, то Вам так здається ; Я навіть за союзу частушок не частушив, а колядував завжди) MARTINI, не жміться - проголосуйте ТАК. Нам тре паровоз)))
Ви відрізняєте сценічного героя від артиста, який грає роль? Чи здоровкаєтеся в кінозалі із тими, кого показують на екрані? В фільмі "За двома зайцями" одна дама сиділа в кінозалі і здоровкалася з губернатором, якого показували в хроніці. View: https://youtu.be/fikW83jU5kA?t=1030
@MARTINI, і ще одне запитання до Вас. Контрольне. Ви серйозно вважаєте що це - Парубій і Кличко? View: https://youtu.be/EeA5rNbwHfY?t=60
щоб я завдав собі клопоту клацнути на це лайно, що ви мені підсовуєте, завдайте собі клопоту обгрунтувати мені, чому я повинен це робити. Бо я в упор не розумію, яке я маю відношення до 95 кварталу
View: https://www.facebook.com/365125280180398/posts/4161587453867476/ Орест Лютий - Лук'янівський СІЗО (Владі Зе присвячується) Anton Shvets: Архипелаг Авак. Helgi Sharp: Нацполиция: "В подрыве автомобиля Шеремета использовалось аналогичное вещество, остатки которого нашли в мине, изъятой у подозреваемого Антоненко." Из комментов: "Мы обнаружили у гражданина порох. С применением подобного пороха был убит Кеннеди. Значит, этот гражданин - убийца Кеннеди." Прокураторы зеленской Иудеи выложили данный аргумент в качестве "убойного". Ага, убийца - злобный адепт высшей рассы - предусмотрел каждую деталь, но взрывчатку с места преступления хранил у себя дома три с половиной года! В воюющей стране такого "вещества" - тонны, и привязывать этот факт к убийству Шеремета, произошедшему несколько лет назад - шитьё белыми нитками зелёных сказочек для плебса. Алгоритм этого судебного процесса аморален и беспринципен - начиная от личного присутствия преЗЕдента во время выдвижения обвинений до содержания под стражей уже НАЗНАЧЕННЫХ "преступников" без единой прямой улики и с притянутыми за уши "доказательствами". Каудильо Франко: "Друзьям - всё, врагам - закон". Вова Зеленский: "Бене - всё, патриотам - тюрьмы". Кто-то думает, что бессмертен. На самом деле Кощей бессмертен, пока Иванушки — дурачки.
Я також не дивлюся те лайно. І навіть отих двох акторів не знаю. Їх прізвища. І не збираюся знати. Але тоді у мене маленьке запитання: Звідки ви знаєте, що Зеленський грав членом на роялі? Якщо Ви не маєте жодного відношення до 95 кварталу? Чи Зеленський грав членом на роялі десь у Вашій присутності? Тоді Ви мені обгрунтуйте. І, щоб два рази не ходити... Я, мабуть, різко зменшу свою присутність на цьому форумі. З простої причини: навіть адміністрація не розуміє різниці між актором як людиною і роллю на сцені, яку цей актор грає. Я постараюся пояснити. Обгрунтувати. Уявіть собі, що актор, що грав Отелло на сцені, вирішив балотуватися, наприклад, в президенти. А його противники починають кричати: Та як же так! Він людей обманює! Він - навіть не негр, за якого себе вдає, а вимистив писок сажею! Його маму звати Сара Абрамівна! Він свою дружину душив! Так-так! Душив! А потім, як ні в чому не бувало - співав! Як за таку людину можна голосувати. Якшо Вам потрібен інший приклад, тоді будь ласка. Припустимо Луї де Фюнес вирішив стати політиком якогось рівня. А противники почали кричати: так він же дурачок - прийшов у шотландській спідниці колись на прийом у Англії. Ще один приклад. Шварценеггер в кіно "ламав" карки і ноги з особливою жорстокістю. Одного свого противника взяв за ногу, вниз головою тримав, вивідав щось, а потім ще й так плоско пожартував "Я його відпустив", маючи на увазі, що випустив з руки, і той упав головою в прірву. Але Шварценеггер - актор і Шварценеггер - губернатор це різні речі. Актор грає роль, яку йому написав сценарист. Роль може бути вдала чи ні. Актор може бути талановитим чи ні. Але президентство - це зовсім інший вид діяльності. І на даний момент Зеленський справляється зі своєю посадою Президента набагато ефективніше, ніж, скажімо, той же Порошенко. Я багато написав, але запитання щоб не загубилося: Чому Ви сказали про гру членом на роялі? Звідки Вам дісталася така інформація? А то, якщо ви Кварталу не дивилися, у мене почне складатися враження, що Ви послуговуєтеся плітками і неперевіреною інформацією.
А чому хтось повинен доводити протилежне до тОго, що сам автор - Зе хотів і показав на телебаченню? Не всі ж є тупими зебобіками і не розуміють цієї сцени.