Але ж вона дура і брехло рідкісне. Розібрався я з тим мільярдом. Виявляється - це був мільярд в фонд Президента України на підтримку молодих вчених і освіти. І дістався він новому президенту. Оскільки новий президент виявився ослом і не зміг скористатися грішми на підтримку освіти, кошти порізали двічі і в кінцевому варіанті віддали 200 млн на Охмадит. Фонд існує і тепер, тільки скільки грошей в ньому і як їх використали - покрито тайною. Мабуть за ці гроші купили будиночок в Ізраїлі для мами Раї.
Не може бути! Зеленський: "Якщо не закінчу війну, потрібна інша людина" 12 жовтня 2020 Зеленський: "Порошенко не був зацікавлений у закінченні війни, а заробляв під час неї гроші"- інтерв'ю мосейчук на аналі "г+г" 24.06.2021 Зеленський: "російська армія може перестати убивати, якщо одна людина в москві віддасть наказ, а відсутність такого наказу є приниженням для усього світу". 04.06.2022
Я уже питав: У Вас є докази, чи знову зиздите? Вам не обридло зиздіти? Ви - чайка-зиздиця. "Полечу, каже, чайкою зиздицею..." Доки Ви будете тут літати і зиздіти? Краще скажіть, посадять Петра Порошенка надовго чи ні?
Гудман поставив Вам тупо. Образився, що його не згадали серед хворобливих лайнюків. Але найлайнистіший, безумовно, Хомчин. Унікум. Його питаєш, чи вірить він в перемогу України, а він починає про кавуни з сіллю.
Ще недавно подоляківські помийки розганяли тему, як Порошенко втікав через Раву руську. Два дні тому появилась світлина де Порошенко втік в Лондон і розгулює по місту із дочкою. А сьогодні мені один недоумок показує світлину де Порошенко вже у Львові. Виявляється, по їхніх інсайтах, завтра чи сьогодні Порошенка чекають в ДБР. Але на противагу недоумку я показав світлину із новенькими позашляховиками, для наших військових, які ,,барига вкрав'' мабуть за свої гроші в одній із країн Європи. Я поцікавився, чи цей недоумок хоча усвідомлює, яку важливу роботу зробив Порошенко, перебуваючи в Європі і особливо вчора в Сопоті? Ось якраз це їх і не цікавить, бо для зелебобів і це не аргумент. І для них навіть не є аргументом той факт, що багато хто із слуг десь перебувають за кордоном ще до початку війни. Хто в Ізраїлі, хто в Іспанії, а хто у Австрії. Цікаво, а який вони привезуть ,,подарунок'' для ЗСУ? Можна, я матюкнусь? Бл&ть, коли вже ці недоумки почнуть думати? Andriy Spirov Кожен раз коли Порошенко "втікає" за кордон, вже через декілька днів в Україну заїзджає свіженька партія новеньких позашляховиків для наших військових. Ось і цей раз, зловили баригу на гарячому, як він по Лондону що сайгак носиться в пошуках - "де сховатися" і тут чисто випадково у Львів заїхали ось такі красені. Я наголошую - це все випадково! А знаєте що в цьому зеленому дурдомі мені подобається саме більше!? - Це не Порошенко піариться, а молода зе-команда неуків не дає можливості спочивати Олексійовичу на лаврах. Що поробиш, двійошники!!! Дякую Петро Порошенко ГО "Res_Publica. Брати по Зброї" ГО Справа Громад. Sofiya Fedyna До речі Порошенко зараз за рулем однієї з цих машин на шляху в Київ
Шабак на фотке не отображается. А вот москва в этом троянском еоне очень заинтересована. Потому и охраняет
І що медведчук ще нічого не розказав про те як Порошенко пропихував олексія ковальова в списки "Слуги народу"? І натаха мосейчук мовчить? І натаха влащенко? І навіть роман скрипін? Йой