А шо там у Петра?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 20 лис 2019.

1. Але ж вона дура і брехло рідкісне. Розібрався я з тим мільярдом.
    Виявляється - це був мільярд в фонд Президента України на підтримку молодих вчених і освіти.
    І дістався він новому президенту. Оскільки новий президент виявився ослом і не зміг скористатися грішми на підтримку освіти, кошти порізали двічі і в кінцевому варіанті віддали 200 млн на Охмадит.
    Фонд існує і тепер, тільки скільки грошей в ньому і як їх використали - покрито тайною.
    Мабуть за ці гроші купили будиночок в Ізраїлі для мами Раї.

2. Не може бути!

Зеленський: "Якщо не закінчу війну, потрібна інша людина"
    12 жовтня 2020

Зеленський: "Порошенко не був зацікавлений у закінченні війни, а заробляв під час неї гроші"- інтерв'ю мосейчук на аналі "г+г"
    24.06.2021
    Зеленський: "російська армія може перестати убивати, якщо одна людина в москві віддасть наказ, а відсутність такого наказу є приниженням для усього світу". 04.06.2022
    20220603_220545.jpg

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я уже питав: У Вас є докази, чи знову зиздите? Вам не обридло зиздіти?
    Ви - чайка-зиздиця. "Полечу, каже, чайкою зиздицею..." Доки Ви будете тут літати і зиздіти?

Краще скажіть, посадять Петра Порошенка надовго чи ні?

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

и микс

• Тупо Тупо x 2
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Гудман поставив Вам тупо. Образився, що його не згадали серед хворобливих лайнюків.
    Але найлайнистіший, безумовно, Хомчин. Унікум.
    Його питаєш, чи вірить він в перемогу України, а він починає про кавуни з сіллю.

7. Rabinovich

Хробачки образились

• Тупо Тупо x 2
  8. Які ж бо всі зефілітики лайнозалежні?!

9. Good man

Good man Обычный человек

Можно я тихонечко в лес уйду?(с)

10. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Пекельна клоака :bad:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  12. Rabinovich

А рядом с ним люди патрушева?

• Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, то люди ШАБАК.:))) Не впізнаєш?

• Тупо Тупо x 1
  14. Ще недавно подоляківські помийки розганяли тему, як Порошенко втікав через Раву руську. Два дні тому появилась світлина де Порошенко втік в Лондон і розгулює по місту із дочкою. А сьогодні мені один недоумок показує світлину де Порошенко вже у Львові. Виявляється, по їхніх інсайтах, завтра чи сьогодні Порошенка чекають в ДБР.
    Але на противагу недоумку я показав світлину із новенькими позашляховиками, для наших військових, які ,,барига вкрав'' мабуть за свої гроші в одній із країн Європи. Я поцікавився, чи цей недоумок хоча усвідомлює, яку важливу роботу зробив Порошенко, перебуваючи в Європі і особливо вчора в Сопоті? Ось якраз це їх і не цікавить, бо для зелебобів і це не аргумент. І для них навіть не є аргументом той факт, що багато хто із слуг десь перебувають за кордоном ще до початку війни. Хто в Ізраїлі, хто в Іспанії, а хто у Австрії. Цікаво, а який вони привезуть ,,подарунок'' для ЗСУ?
    Можна, я матюкнусь? Бл&ть, коли вже ці недоумки почнуть думати?

Andriy Spirov
    Кожен раз коли Порошенко "втікає" за кордон, вже через декілька днів в Україну заїзджає свіженька партія новеньких позашляховиків для наших військових.
    Ось і цей раз, зловили баригу на гарячому, як він по Лондону що сайгак носиться в пошуках - "де сховатися" і тут чисто випадково у Львів заїхали ось такі красені. Я наголошую - це все випадково!
    А знаєте що в цьому зеленому дурдомі мені подобається саме більше!?
    - Це не Порошенко піариться, а молода зе-команда неуків не дає можливості спочивати Олексійовичу на лаврах.
    Що поробиш, двійошники!!!
    Дякую Петро Порошенко ГО "Res_Publica. Брати по Зброї" ГО Справа Громад.
    Sofiya Fedyna
    FB_IMG_1654698007489.jpg

До речі Порошенко зараз за рулем однієї з цих машин на шляху в Київ

• Подобається Подобається x 1
  15. Rabinovich

Шабак на фотке не отображается. А вот москва в этом троянском еоне очень заинтересована. Потому и охраняет

• Тупо Тупо x 1
  16. І що медведчук ще нічого не розказав про те як Порошенко пропихував олексія ковальова в списки "Слуги народу"? І натаха мосейчук мовчить? І натаха влащенко? І навіть роман скрипін?

Йой
    IMG_20220608_101659_122.jpg IMG_20220608_101654_318.jpg

а де твій аватар? :)