Я також всіх Вальцману тих вимлядків обминаю, Лангтошу вже амністував) Ну а Брехуна читаю, бо мені за нього нараховується гонорар))) А на ФБ нема роботи. Читати порохоботів надоїло, а решта все під коронавірусом, а я в ньому не розуміюся
Стрийський, як Ви кажете, рогульок провів кілька місяців на Донбасі в діючій українській армії. А всяка кацапня на кшталт МайораМайора, та Гудмана - провокатора з Росії, весь час його піддьоргує. Ви також вирішили пристати до кацапів? Чи просто не розібралися?
Не декілька місяців, а 12 місяців. І зараз ще не поїхали через карантин. На кінець квітня планується.
Перша справа генпрокурора Венедиктової проти Порошенка - юридичний треш і ганьба View: https://youtu.be/qkaf7KLBplg
А в Петра на все хрін клали й до ВерхРади поскакали, щоб щось видумать Там знову, ну й придумать якусь змову - щоб вагомою була й принесла "купу бабла". Щоби Зєля настрахавсь, та й перестраху...усравсь!
А на маєш! Бєня написав заяву на Пєтю))) Болтон розповів, як Порошенко «виторговував» санкції США проти Коломойського – на ім’я Венедіктової подано заяву (документ) Петро вже нахватав тотих заяв як сука блох, шо нє? ;
От і маєш. Прямий став рекламувати Юрія Бойка, його робочі поїздки Запам'ятаємо цей факт і будемо намагатися відстежити тенденції.
Зелені шавки з ланцюга зриваються, тявкають на слона як та моська, а караван іде. В Україні немає ніяких проблем. Все добре. Треба тільки Петра посадити. І зразу зеленим шмарклям настане рай. Х♤й вам в сраку. Зійдети на гівно, але ту чашу вип'єте до дна. Бачили очі, що купували. Жріть тепер, щоб вам повилазило і вашим дітям також.
Проте зебуїни рекламують Беню та Портнова. Цікаво, чого вони бажають більше: дефолту або кацапської окупації?
Ну шо, цього і слід було чекати. Не дарма ж пані Верещук розчинила таку бодягу Фейк не фейк? Я послухав. Навіть не здивувався. Норм Сміх і привітання. Опублікована розмова Порошенка і Путіна в квітні 2015 року Переклад вуйка
Ет. "Армія, мова, віра" - для мобілізації Львівської області. Люди тут віруючі, чесні, сумлінні, і не можуть повірити, що такими святими речами можна шельмувати. @Gyppsy, мені теж не дивно, я в його "армавір" ніколи і не вірила.Бізнес - і нічого більше. Оця розмова з Путіним і Мінські угоди - дві ланки одного ланцюга.
Можна тільки уявити, які козирі є ще в колоді "Зеленський-Порошенко" і що можуть кинути на стіл ближче до виборів Я так поняв, що цього разу в грі банкує хуйло. Хіба би захід раптом спам"ятався